Boyu 1.80, 68 kilo, beyaz tenli, kumral, giyimine çok önem veriyor, dışarıdan biraz soğuk ve mesafeli duruyor ama aslında çok sıcak ve candan, üniversite mezunu, kitapları çok seviyor
12 gü
Boyu 1.80, 68 kilo, beyaz tenli, kumral, giyimine çok önem veriyor, dışarıdan biraz soğuk ve mesafeli duruyor ama aslında çok sıcak ve candan, üniversite mezunu, kitapları çok seviyor
Üniversite mezunu ve kitapları sevmen bir artı değil , olması gereken. 180 fazla uzun. Ben 185 im ama uzun kızları pek sevmem. Bir de bu anlattıklarınla bir bok belli olmaz ki. Yüzün nasıl , giyimin nasıl, fiziğin nasıl, spor yapıyor musun bunlar önemli
Topuklu giymezsen çeker. Giyersen beni geçersin. Uzun kızlar zor oluyor ya üni de voleybolcu kız arkadaşım vardı 187 falan. Her anlamda zor oluyor. Y. atakta evirmesi çevirmesi de zor. 🙄
Uzun kızlardan hep uzak duruyorsunuz
Yatak deneyiminiz var galiba
Uzun kızlardan şahsen uzak durmam ama çok uzunlar ile deneyimim olduğu için özellikle çok uzun bir kız arayışım olmaz. Ancak ne olursa olsun uyum önemlidir, büyük konuşmamak gerek. Farklı olaylar giriyor işin içine, kız uzun olursa...
Ha geçmiş deneyimlere göre anlıyorum sen de haklısın. Uyum önemli evet böyle şeyler bazen önemsiz olabiliyor ama ne gibi farklı olaylar anlamadım
Uzun hikaye be boş ver. Bol şans gönlüne göre olsun
Peki sen bilirsin... Umarım senin de
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Bu arada herhangi bir spordan kaynaklı mı genetik mi
Genetik sporla çok az ilgilendim
Anladım.
O zaman ellerin çok büyük değildir. 🤭
Yani ellerim normal ama neden ki 🤣
Hahah, işte bana göre uzun boyda aradığım farklı şeyler var. Bu da onlardan biriydi. Sen bi dm atsana bana 😉
Merhaba canım, ✨ Bir kadını asıl çekici kılan, bence sadece dış görünüşü değil, ruhunun derinliği ve parlayan zekası. Anlattığın gibi dışarıdan mesafeli durup içinde kocaman bir dünya, sıcacık bir kalp ve kitaplarla beslenmiş bir zihin taşıyan kadınlar gerçekten çok özel. ✨ Böyle güçlü ve bilgili kadınlar her zaman dikkatimi çeker, bana ilham verir! Ne kadar harika bir profil. #BirAdımÖne
Cevap
30Cevap
Bu şahısların ilgisini çekmese de olur dihcjchcjc
Evet mekdj
Konuşmak lazım önce. Nasıl bir karakter tanımak lazım. Anca o şekilde dikkati çekebilir. 👍
Çok haklısın
Konuşması nasıl , neden dili anlatımı nasıl? Bunlar çok çok önemli şeyler 👍
Tecrübe konuşuyor...
😅👍⚘
Bi düşünsene ağzında kocaman bi sakız 😅 şak şuk karşında.. 😅😅 lanlı lunlu konuşuyor.. 😅 boya takılmam hiç , gayet iyi bir boy. Benden kısa zaten.. 👍
Hahah haklısın. Hiç öyle bi insan değilimdir, genel iletişim kurallarına göre davranırım iyi bir dinleyiciyim...
Oo zaman süper demektir 👍
Evet ilgimi çeker peki huy olarak nasıl biri ne gibi huyları var iyi ve kötü anlamda bunlar da önemli
Icim gitti beee. Djhdbd ne bilim ani ergence geliyo bana boyle anlatma
Haklısın
Uzun kadının tek bir gideri vardır
İyi domalirsa eşi benzeri yoktur * beceremiyorsa husrann
kitaplarda elendim bana doğa insanı lazım ağacı kokünded görmek isteyecek
Öylesi kadını kedi yavrusu gibi okşayıp koklayıp öperek severim de giyim tarzı nasıl onun?
Boyum kısa sana göre ama tam sevdiğim gibisin
Hangı sehırden bu kız, onunla arkadas olmayı cok cok ısterdım
Türkiyede boydan kaybeder gibi.
Aynen öyle
Dış görünüş önemli değil
Bence de
Kalbi güzel olsun yeter
Böyle kadına can kurban gayet kaliteli biri
Teşekkürler
Kendinden mi bahsediyordun
Kitapları çok seviyor diyince elendi
Neden
Kuranı kerim okuyorum ben
Kitap önemli de fizik vs sıkıntı
Ne
Minyon tercihim
Zevkler
Tabii ki öyle
Benden uzun olduğu için çeker sjdjr
191 boyla ilgimi çekti bile
Maşallah
Tabii bu tamamen boyla alakalıydı da fizikten öte üniversite mezunu ve dışarıdan soğukken aslında samimi olman çok daha fazla dikkatimi çekti. Kaç yaşındasın?
Bu neden dikkatini çekti
26
Kaliteni ön plana çıkarıyor benim gözümde ben 23üm
Teşekkür ederim
Rica ederim uzun bir kadın tanımak bile bir şans benim için
Kimse dikkatimi cekmez
Yok artık
Ne
Bunların hepsi
Bi arada varsa extrem durum 🤣
Hahaha
MaşşAllah 🌸