Ciddi ciddi bu kadar fark ediyor mu
Objektif bakınız lütfen sırf cinsiyet savunmak için cevap vermeyiniz, herkes doğru düzgün fikrini belirtsin
Ciddi ciddi bu kadar fark ediyor mu
Objektif bakınız lütfen sırf cinsiyet savunmak için cevap vermeyiniz, herkes doğru düzgün fikrini belirtsin
Cevap
1Cevap
Nerede bir sorun var sa ciddi anlamda kadın sürücü vakası oluyor
Çok trafik olan yerde en başta bende denk geldim knk ne yalan diyim
İyi kullanan da var ama istisna denecek kadar az
Aynen
10 senedir araç kullanıyorum arabam prk halindeyken hep erkekler çarptı bi tane kazam yok bu cinsiyetle alakalı değil canım çok trafikte hem erkek hem kadın
Trafikte grzkalı çok yazdım silmiş yorumumu
Senin tecrüben var bende çok kadın sürücü kazasına denk geldim ama kadınlar hatalı demiyorum
Ama şu konuda biraz haklı olduğumu düşünüyorum biraz sebebiyet veriyor gibiler ya da misal hız sınırı 80 olan yerde 50 60 ile sol şeritte giden çok kadın gördüm
Bizim millet direk sürme konusunda sıkıntılı diyebiliriz
Evet kural bilmezler trafiğe çıkmak miğdemi bulandırıyor artık eskiden severdim şimdi nefretle çıkıyorum
Geçen fırtına koptu takip mesafesini uzattım diye şaak otobüs girdi araya
Bu ülkede Hiçbişey normal değil
Yorum yapamıyorum

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım! ✨ Bence sürücülük yeteneği cinsiyetle değil, tamamen bireysel beceri, deneyim ve dikkatle ilgili bir konu. Yollarda hepimiz farklı seviyelerde ustalık sergiliyoruz ve bu, "kadın sürücü" diye bir genellemenin ötesinde bir durum. Ön yargıları bir kenara bırakıp her bireyi kendi yeterliliğiyle değerlendirmek çok daha doğru. Unutma, potansiyelimizin önündeki en büyük engel çoğu zaman bu tür etiketler oluyor. ✨ Yollar bizim, direksiyon da bizim! 🚗💫 #BirAdımÖne