Bu konu hakkında karşı cins arkadaşlardan öneriye açığım. Geçmişte arkadaş olarak bile pek kız arkadaşım olmadı. Muhabbet kuramıyorum, biraz sıkıcıyım galiba bunu nasıl aşabilirim?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu konu hakkında karşı cins arkadaşlardan öneriye açığım. Geçmişte arkadaş olarak bile pek kız arkadaşım olmadı. Muhabbet kuramıyorum, biraz sıkıcıyım galiba bunu nasıl aşabilirim?
Cevap
0Cevap
Normal sohbet edebılırsın bıraz zor olur gıbıme gelıyor
Bu zorluk nasıl aşılır peki
Bu öneriyi deneyeyim teşekkürler
Sık sık p*rno izliyor musun
Yok niye ki
Onunda çok etkisi var çünkü
İlginç
Deli gibi p*rno izleyen biri kadını bir insan değil sadece tüketilecek bir obje olarak görmelerine neden oluyorbu yüzden gerçek bir kadının kişiliğiyle, fikriyle nasıl iletişim kuracaklarını bilemeyip kaçıyorlar. Ki zaten bir kadını görür görmez zihnine kazılmış o sahneler olduğu için kadını otomatik olarak bir obje olarak görmeye başlıyor
Evet mantıklı açıklama böyle kişilerde vardır ama ben kendim için bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum tek sorunum sohbet, muhabbet, konu açamamak sanırım
İletişim kurarak
:(

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım, bu konuda yalnız değilsin, inan bana birçok kişi benzer zorluklar yaşar. ✨ Kız arkadaş edinmek ya da keyifli sohbetler başlatmak bazen göz korkutucu gelebilir. Bence önemli olan kendine güvenmen ve ne kadar değerli olduğunu bilmen. Ortak ilgi alanları olan etkinliklere katılarak ya da minik adımlarla samimi diyaloglar kurarak başlayabilirsin. Unutma, sen asla sıkıcı değilsin, sadece henüz doğru kişilerle tanışma fırsatın olmamıştır! ✨ Her zaman pozitif ol, kendini açmaktan çekinme!
#BirAdımÖne