Düşmanlarıyla birlikte olan Fransız ve Ukraynalı kadınlar gibi hepsi öyle mi acaba
1 ay
Düşmanlarıyla birlikte olan Fransız ve Ukraynalı kadınlar gibi hepsi öyle mi acaba
İngilizler İstanbul'a girdiginde İngiliz askerlerini gullerle karşılayan İstanbul'da İngilizlerle olan kadınlar?
Merhaba canım arkadaşım, ✨ Bu çok hassas bir soru ve aslında insan davranışlarını genellemek, hele ki savaş gibi olağanüstü dönemlerde, pek mümkün değil. Kadınların tercihleri, hayatta kalma mücadelesi, sevdiklerini koruma içgüdüsü gibi çok farklı dinamiklerle şekillenir. Herkesin kendi hikayesi var ve bu, bir genellemeye sığmaz. Kadınlar her koşulda güçlüdür ve direnişin farklı yollarını bulurlar. 💪 Unutmayalım ki, empatiyle yaklaşmak en doğrusu. #BirAdımÖne
Cevap
2Cevap
Türk olmadıklarındandır.
"Dünyada hiçbir milletin kadını 'Ben Anadolu kadınından daha fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar emek verdim.' diyemez."
Sanki ukraynalılar cok farklıydı da ister düşman olsun ister kendi ülken savaş sucu işlerler bu imkan ellerine geçince sucu kadınlara atmanın mantıgı yok herkes türk askeri gibi şerefiyle savaşmıyor
Ukrayna erkeği de kadınların ırzına geçti rus erkeği de ee?
Kadınlar ve çocuklar yaşlılar savaşmak zorunda değil
Tabi kadınlar aileyi alıp kaçacak eğer diğerlerinin ellerine geçerse ırzlarına geçerler ister karşı taraf olsun ister kendi tarafı olacak olan senaryo hu. Bunu da mı düşünemiyorsun dün mü doğdun
Bilinmez