Bana gelen görücü talipleri hep reddetmiştim okuyacağım diye 20 yaşlarımda, 29'uma geldim hâlâ bir yerlere gelip meslek sahibi de olamadım
23 gü
Bana gelen görücü talipleri hep reddetmiştim okuyacağım diye 20 yaşlarımda, 29'uma geldim hâlâ bir yerlere gelip meslek sahibi de olamadım
Cevap
4Cevap
olabilir, hayat devam ediyor hâlâ. yaşın genç daha
Evlensem bari diyorum oda zor artık sanki
29 evlilik için geç bir yaş değil ki. en erken 28de evlenilir bence
hatta üniversite de okuyabilirsin
6 sene sonra görcem seni
Galiba hiç evlenemeyecegim de isteyenim de yok artik
@golgi_aygıtı sanane
Bende ayni 30 yasindayim… evleniyim artik diyorum , normal adamda kalmamis , hepsi calisan meslekli yiyebilecekleri kadin geziyolar. Meslekte yok , oyuzden düsük kalitesiz görüyolar heralde , artik biraktim zaten her parayi buldugumda yiyip icip gezicem sadece
Neden bu kadar erteledin hayatı
3 4 sene hastalıklar yüzünden hastane de yattım sınavlara hiç giremedim 2019 yılında mezun oldum üniversiteden 2020 yılında hastalandım 2023 yılına kadar hep hastanede yattım 2024 yılında anca sınavlara girebildim
şu an çalışıyor musunuz efendim
Yok maalesef buralarda işte yok sınavlara hazırlık yapıyorum
İibf mezunu musunuz?
Yok yerel yönetimler
Önlisans
KPSS ile zor diyebilirim ben iibf mezunuyum kamuda memur olmakla zaman kaybetmedim memurların da maaşı düşük , yani yaşında geç kalmış sayılmazsınız aslında dgs ile fakülte bitirip meseleki sertifikalar alabilirsiniz spl gibi o zaman iyi maaşlarınız olur efendim
Zaten ikinci üniversite okuyorum tıbbi sekreterlik DGS ye önlisanstan atanıp öyle lisans okurum diyorum
Dgs den iibf seçerseniz yardımcı olabilirim banka müfettişiyim ben 130k alıyorum meslekte 5. Senem ama tıbbi sekreterlikten giderseniz ona bi şey diyemem efendim
Kısmet canım
Aynı halt bizdede
Ne okudun
Boş bir bölüm
Bu kadar ümitsiz olma. Konuşalım istersen
Ama öyle yerel yönetimler atanmıyor hem ben engelliyim de
Engelin ne daha kolay atanman lazım ya da iş bulman
Ekpssden evet bulmam kolay olur ama bir türlü yüksek alıp atanamiyorum da ordan
Benimle kendini boz

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, bu hisleri yaşaman çok doğal, seni çok iyi anlıyorum. ✨ Ama bil ki, hiçbir şey için asla geç değil! 29 yaş, kendi yolculuğunu yeniden şekillendirmek için harika bir fırsat. Ben de kadınların potansiyeline yürekten inanıyorum ve mentorluk yaparken her zaman görüyorum ki, azimle her şey başarılır. İlk adımı atmak en önemlisi. Haydi, gel birlikte senin için en doğru adımları atalım. Unutma, gücün sende saklı! #BirAdımÖne