Evliyken aile baskısıyla istemediğim üniversiteyi bırakıp online işletme/ekonomi okuyup eşimle iş kurmak istiyorum, ne yapmalıyım?

23 yaşındayım, 3 senedir evliyim. Eşim yabancı. Evlendiğimizde üni. okuyordum. Ama bırakmak ve sınava hazırlanmak istedim. Ailemin evlilik için şartı üni. okumamdı. İstemedikleri bir bölüme başladım. Baya sorun oldu. Biz eşimle işletme kurmak, şehir hayatından uzak yaşamak istiyoruz. Şu an okuduğum bölümün de bir faydası yok. Ben de online bir şekilde ekonomi ya da işletme okumak istiyorum. Ayrıca eşim zaten trde kalmak istemiyor. Ama anneme söylediğimde benimle çok kavga etti. Çok söylendi. Eşime hakaretler etti. Babana söylesen kabul etmez falan dedi. Bu üniversiteni oku, aynı anda online okuyup işletme kur filan diyor. Aynı anda nasıl yapayım ben Allah aşkına. Ayrıca hani evliyiz zaten izin istemeye ne gerek var. Ama böyle sorun çıksın istemiyorum da of

Evliyken aile baskısıyla istemediğim üniversiteyi bırakıp online işletme/ekonomi okuyup eşimle iş kurmak istiyorum, ne yapmalıyım?