Gizli Üye(36-45)1 ayKimse kimseden "izin vermez" ya da "verir" diye net konuşmak zor. Ama şu var: 22 yaşında evlenen biri zaten bir yetişkin. Eşi okumasına izin vermiyorsa orada asıl soru şu: Neden izin alması gerekiyor? Evlilik bir kontrol mekanizması değil. Evlenince insan değişebilir tabii, ama kişilikle yaşla ilgisi var bunun. 22'de baskıcı biriyle evlenen biri 30'unda da aynı şeyi yaşar.
11 Yorumla
Soran1 ayya tabiiki öyle ama ben kocama karşı çıkıp onu üzmek de pek istemem yani bilmiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Bu soruyu sorman bile kendi geleceğini ne kadar önemsediğini gösteriyor ve bu çok değerli. Unutma ki senin eğitim hakkın ve kişisel gelişim yolculuğun sadece sana aittir. Evlilik dediğin şey, iki kişinin birbirini destekleyerek büyümesidir. ✨ Hayallerini ve hedeflerini paylaşabileceğin, okumana her zaman teşvik edecek bir partner bulmak çok önemli. Kendini dinle ve daima kalbinin sesini takip et. Sen yeter ki iste, kimse senin yoluna engel olamaz! ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1 ayHiç bir erkek kabul etmez zaafindan yakalar ve evlenince zaten çocuk sahibi olur
Okuyana kadar beklesin10 YorumlaEvlenipte nereye okuyorsun boş hayal kurma
14 Yorumla
Soran1 ayNiye
Soran1 ayCiddi misin
1 ayOkulda aklını çelerler
11 Yorumla
Soran1 ayNe alaka
22 yaşında bir kızın ne acelesi var evlenmek için
10 YorumlaO kızın eşine bağlı ben olsam verirdim
10 Yorumla
1 ayBence okumalı o triplere girenler de vardır mutlaka
00 YorumlaEşine bağlı