Mevzu para değil, ikisi de iyi karakter falan, sadece hangi meslek daha karizmatik duruyor sizce
14 gü
Mevzu para değil, ikisi de iyi karakter falan, sadece hangi meslek daha karizmatik duruyor sizce
Cevap
3Cevap
Mühendisler çatlak olur, doktorlar y kuşağı ise asosyal ve garip oluyorlar. Mühendis daha eril bence bu durumda, psikolojin kaldırırsa mühendis derim.
Niye psikolojin kaldırırsa dedin kiz 😂
Aşkım benim babam mühendis. Çevremde tonlarca mühendis adamda oldu. En basiti dershaneye gittiğim dönemler fizik hocamda mühendisti ve ciddiyim kafaları bir garip. O kafaya dayanmam için çakır keyfi olman ya da antidepresan alıyor olman lazım. Ahsjajsjs ex sevgilimde mühendisti (en sorunlusu). Bir tane daha exim mühendisti kendisini hiç anlayamıyordum. Garip oluyorlar işte düzgününe denk gelmedim hiç.
Yaa öyle mi diyosunn vazgeçtim ahahaha doktorlar nasıl bi fikrin var mı
Bana kalırsa ne doktor ne mühendis. Diş hekimleri iyi oluyor birde avukatlar. Ama avukatlar çok tehlikeli oluyor. şu an doktor biriyle konuşuyorum , hayatım o kadar sakin ve Toxicsiz ilerliyor ki anlatamam. Sebebide hayatımda avukat bir flörtümüm olmaması. Çok yalancı oluyorlar her şeye bi yalanları var , ilişki içerisindeyken kendini Amazon ormanlarında ava çıkıyormuşcasına bi adrenalin hormonun tavan yapıyor yani Kortizol seviyenden bahsetmiyorum bile.
Aşkım doktor flörtün y kuşağı ise olmaz. Z kuşağı ise olabilir. Doktorlara yeni güncelleme gelmiş Z kuşakları aşırı sosyal falan. Sessiz sakin biriysen doktor olur.
Evet böyle gösterişten uzağım çok minimalistim sakin sessizim ama bir yandan da çok konuşkanım 😂😂
Sana doktor ideal aşkım. Ama dediğim gibi y kuşağı ise fazla asosyal kaçar sana
Ben z kuşağıyım zaten 😂😂 o da öyle olur büyük ihtimal sen nasıl tanıştın doktorla
Aşkım ben çok sosyal bi insanım ben bulmasam bile o beni bulur ahssksjej. Benim için imkansız şeyler değil onlar
Tıpçıların sosyal zekası düşük oluyor, mühendis erkek iyidir
Kiz niye öyle dedin kii benim çevremdeki tıpçılar hep sosyal enerjik
Doktorun karakteri iyi ise doktoru seç derim uzman jse kucuk villa bile alırsın ama zaten karakterine bak derim
Ya mevzu para değil kii ahahaha daha mı karizmatik duruyor
Yani aşkım ikiside zaten yüksek mevkisi ama lükste onemli açıkçası eğer doktora karşı duygusal bağ hissediyor isen harbiden karakteride adam gibi adamsa onu seç derim küçük villa bile alınır yani
Ya iyileri var ama diyorlarki işte nöbet şu bu aldatır vs
Muhendisin aldatmayacagi ne malum ki fakir adamların bile karakteri pek iyi çıkmıyor
Aynen bacım doğru diyorsun zengin bulmak lazım
Bak nasıl anlatayım benim kuzenimin eşi mühendis maddi durumları iyi eside aşırı sadık yani adamın karakter yapısına bağlı fakir adamlar bile aldatıyor
Aynen öyle bacım doğru diyorsun fakir bile aldatırken şans vermeye gerek yok
Bak eğer soyle doktor sana duygusal bir bag hissediyor ise şanslı sin çünkü erkekler duygusal bağ hisseden kadından asla boşanmak istemiyor yani diyorsun ya aldatır vs diye erkekler kadının cinsel isteksizliginden dolayı aldatirlarmis eğer libidon yüksek ise aldatmaz bende kendimden biliyorum duygusal bağ hissettiğim erkeğj 5 6 senedir unutamıyorum ya
İşte doktor bir erkeğe nasıl öyle hissettirebilirsin ki
Sen asiri güzelsin belliki ya ortalama üstüsun ki acele etme bence çünkü şöyle Allah korusun bosandin erkekler evlenmiş boşanmış kadını istemiyorlar dur bakalım ama gerçekten karakterinden eminsen doktoru seç derim
Kiizz nereden anladın güzel olduğumuu
Mühendis balım
neden
Evet yaa doğru bir de nöbetlerde hemşireler falan sıkıntı
İkiside iyi
Doktor tabi ki
Niçin
Bence daha iyi ve daha saygın bir meslek. Ayrıca ülkemiz işsiz mühendislerle dolu
İkiside değil
Neden
Şaka yaptım kişiye göre değişir o
Bence mühendis

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım, bu çok ilginç bir soru! ✨ Bence karizma, kişinin mesleğinden çok, o işi ne kadar tutkuyla yaptığıyla, çevresine nasıl değer kattığıyla ilgili. İster mühendislik olsun ister doktorluk, önemli olan kalbindeki o ışık ve topluma olan faydan. Hayallerine adanmış, işine aşık her insan, bence en karizmatik insandır. Sen ne düşünürsün? Unutmayalım ki gerçek karizma içeriden gelir. Sevgiler! ✨ #BirAdımÖne