Kızlar Bir Adım Öne 18 gü Müteahhit galerici falan yok mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çok zengin oluyorlar jdkdkdd yanına domates çorbası Müteahhit galerici falan yok mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BlooDM Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 18 gü Açık sözlü olanlar iyi oluyor. Direk ben paraya bakarım demeniz iyi. Bizde muhatap olmayacağımız kişileri biliyoruz 0 0 Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 18 gü Dolu. Hepsi sıraya girmiş kıtlık varmış seni bekliyorlarmış 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 18 gü Yok, zenginlik kalptedir. Ben geçimimi sağlıyorum, bana yeter 0 0 Yorumla
istanboli Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 18 gü Daha farklı işlerle daha fazla kazanıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 18 gü Var tabiki de sen nasıl birisin önemli olan o 0 7 Yorumla Soran 18 gü Mesleğiniz nedir Yorumla Cevap sahibi 18 gü Müteahhitim yurt dışında sen? Yorumla Soran 18 gü Amerika'da mı Yorumla Cevap sahibi 18 gü Evet Yorumla Soran 18 gü Seni biliyorum 200 $ atsana bana Yorumla Cevap sahibi 18 gü Sen kimsin ben seni bilmiyorum ama 😃 Yorumla Soran 18 gü Yazdım instadan Yorumla
Kadirbaba26 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 18 gü Var peki sen necisin fjbjj 0 18 Yorumla Soran 18 gü Gönüllerin sultanıyım Yorumla Kadirbaba26 18 gü Ghjkk kb bb çokmu güzelsin Yorumla Kadirbaba26 18 gü Güzelsen sultan değil kraliçe yaprım seni Yorumla Soran 18 gü Yani Yorumla Kadirbaba26 18 gü İnanmam yani anlat anlat Yorumla Soran 18 gü 155 boyum 82 kiloyum aslen tekirdağlıyım ama Hatay'da yaşıyorum Yorumla Kadirbaba26 18 gü Yüzün güzel ozamn ya da gönlün😉 Yorumla Soran 18 gü İkiside değil buba Yorumla Kadirbaba26 18 gü Yani cirkinmisin onu de jjjkjkb Yorumla Soran 18 gü Değilim Yorumla Kadirbaba26 18 gü Nesin ozamn valla çatlatma insani söyle gujjj Yorumla Soran 18 gü Güzelim Yorumla Kadirbaba26 18 gü Dediğin fizikte zor be ama imkansız değil balık etli hatunum diyom🤔 Yorumla Soran 18 gü Şaka yaptım o kadar da değil Yorumla Kadirbaba26 18 gü 😅yok be balık etli iyidir şimdiden güzelliğin aklıma girdi vjgfgg Yorumla Kadirbaba26 18 gü Özelden yazarmızın? Yorumla Kadirbaba26 18 gü Utandın mı sen nere gittin fhhhvvgj Yorumla Kadirbaba26 18 gü Özgüvenin yok senin korkaksın Yorumla
Gizli Üye (36-45) 18 gü Sevgili mi olacaksın 0 2 Yorumla Soran 18 gü Evet Cevap sahibi 18 gü Ama geneli olgun yaşta oluyor
Erkekler Ne Diyor
Açık sözlü olanlar iyi oluyor. Direk ben paraya bakarım demeniz iyi. Bizde muhatap olmayacağımız kişileri biliyoruz
Dolu. Hepsi sıraya girmiş kıtlık varmış seni bekliyorlarmış
Yok, zenginlik kalptedir. Ben geçimimi sağlıyorum, bana yeter
Olursa ben de isterem :D
Var da seni ne yapsın?
Daha farklı işlerle daha fazla kazanıyorum
Var tabiki de sen nasıl birisin önemli olan o
Mesleğiniz nedir
Müteahhitim yurt dışında sen?
Amerika'da mı
Evet
Seni biliyorum 200 $ atsana bana
Sen kimsin ben seni bilmiyorum ama 😃