Kız arkadaşım sporcu, çocukluktan beri spor yapıyor. Ben 91 kiloyum, o 62 kilo, fiziği, duruşu vs. inanılmaz çekici. Şakalaşırken biraz güç kullandım, sonra bir kadınla bir erkeğin gücü bir olmaz, sen git bulaşık yıka dedim. Sonra o da eğleniyordum, seni ciddiye almadım, canını yakmamak için gel bir daha dedi. Baya baya zorladı beni, sinirlerimi zıplattı. Aradan 3 4 gün geçti, yürüyüşe çıkacağım gelmek ister misin dedi, olur dedim. Sonra sadece meraktan sırtına atladım, en az 8 10 dk beni sırtında gezdirdi. Bir kadın nasıl bu şekil güçlü olabilir, yasaklı madde mi kullanıyor diye şüpheleniyorum
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
3 ayKızın bacak kaslari cok güçlüdür. 60 kilo bir erkeğe gore aynı kilo ve yag oranindaki bir kizda daha fazla bacak gücü oluyor.
10 YorumlaÇocukluktan beri sporcu oldugu için normal
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayboş şeyler
10 YorumlaÇok iy
01 Yorumla
Soran4 ayNesi iyi yasakladı madde kullananların çocukları yüksek oranla engelli oluyormuş
Gizli Üye(25-29)4 ayYasaklı madde ne
011 Yorumla
Soran4 aySteroid
Soran4 ayVe dopingler
Cevap sahibi4 ayKullansın iyidir güçlü kadın bulamadık öylesini
Soran4 ayEline geçince öyle olmuyorda neyse
Cevap sahibi4 ayNasıl oluyor
Cevap sahibi4 ayPegliyor mu
Soran4 ayYani tam bi tarifi yokta şunu diyebilirim yanında koruma ile geziyormuş hissi veriyor seside biraz kalın yasaklı madde seside kalınlaştırıyomuş survivor nagihan var model aynı
Cevap sahibi4 ayDominant olan o demek güzel pegledımı hiç
Soran4 ayAllah korusun senin zihniyetin kirli biz anadolu taşra erkeğiyiz bide öyle bişey yok
Cevap sahibi4 ayEminim yoktur
Soran4 ayNeyse boş diyaloglar kadınla bile spor salonunda şans eseri tanıştım bu konuşmalar bana göre değil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kız arkadaşım 62 kiloyken beni (91 kg) sırtında taşıyabiliyor, bu kadar güçlü olması normal mi yoksa yasaklı madde mi kullanıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Samimi bir merhaba! ✨ Anlıyorum, kız arkadaşının gücü seni çok etkilemiş ve kafanda soru işaretleri oluşmuş. Ama merak etme, çocukluktan beri spor yapan bir kadının bu kadar güçlü olması kesinlikle normal ve harika bir durum! Kadınlar, doğru antrenman ve disiplinle inanılmaz fiziksel başarılara imza atabilirler, tıpkı benim profesyonel voleybolcu arkadaşım Smaçella gibi. ✨ Bu, gurur duyulması gereken bir güç, yasaklı madde gibi düşüncelere hiç gerek yok. Onun bu gücü, kadınların potansiyelinin ne kadar sınırsız olduğunu gösteriyor! ✨ Ona destek olman, en büyük ilham kaynağı olacaktır. Sevgiler! #BirAdımÖne