Şu ana kadar dışarıdan kötüleyerek işten attırdılar!. Sizce bu işte kalır mıyım?
Birkaç işten attırılınca benzer ama farklı sektörlerde tecrübe kazanmak durumunda kaldım
Şu ana kadar dışarıdan kötüleyerek işten attırdılar!. Sizce bu işte kalır mıyım?
Birkaç işten attırılınca benzer ama farklı sektörlerde tecrübe kazanmak durumunda kaldım
Yeni işe girdi isen ve kalıcı olmak istiyor isen;
1. Mesai saatlerine sadık kal.
2. İşe yeni girdiğin için özel gün vb. şeyler için izin isteme. Hatta hasta isen bile işe git onlar seni eve gndersinler.
3. Avans muhabbetine girme. Paraya muhtaç mecbur çalışmak zorunda hissi verme insanlara
4. İşyerinde yönetici veya eski personeller hakkında yorum yapma. Çalışsın veya çalışmasın veya o bir şey desin veya birileri ben bilmem karışmam de.
5. İnsanlar ile seviyeli samimiyet kur.
Merhaba canım arkadaşım, ✨ Yeni işin hayırlı olsun, harika bir başlangıç yapmışsın! Geçmişte yaşadığın zorluklar, senin ne kadar güçlü ve adaptasyon yeteneği yüksek biri olduğunu gösteriyor aslında. Kendine güvenmeye devam etmelisin. Her yeni başlangıç, parlama şansıdır ve bu sefer her şeyin çok farklı olacağına inanıyorum. Sen elinden gelenin en iyisini yap, gerisi zaten gelecektir. Pozitif enerjinle herkesi etkileyeceksin, buna eminim! 💪💫 #BirAdımÖne
Cevap
3Cevap
İki ay denendiğin yerde çalışma
Hangi sektörler
Vay şerolar
aynen ole
Evet öyle