Bir süre güzel arkadaşlık oluyor , sonra watsaptan engel.
Kadınlarla niye arkadaş olunmuyor? Olamıyorum. Benim gibi olan var mı kızlar?
Bir süre güzel arkadaşlık oluyor , sonra watsaptan engel.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya benle olmak istemiyorlar. Sürekli kendini düşünen biri değilim, sohbetimin iyi olduğunu düşünüyorum.
Herkeste bir kibir ama. Ne istiyorlar ben anlamadım? Bunun bir sırrı mı var?
Eğer öyleyse niye söylemiyorsunuz diğer kadınlara?
Sadece arkadaşlık ya.
(Bu arada buradan değil, reelde)
Bence de kızların genelinde bir sıkıntı var. Sanal reel fark etmiyor, kendileri yaklaşıp arkadaş olmak istese bile bir süre sonra hiçbir şey olmasada sana düşman gibi ya da hiç olmamışsın gibi davranıyorlar. Mesela geçenlerde bir kızla tanıştım internetten ve 5 gün sonra mesajıma dönüyor hiçbir şey olmamış gibi, kızlara özel bir arkadaşlık uygulamasından tanışmıştık. Arkadaş olmak isteyip neden tam tersi davranıyorlar o da tuhaf, bari geri yazma. Neyse ki konuşmayı kestim.
Ohh beee bu doğruymuş. ❤️ Sadece ben yaşamıyormuşum canım ya.
İyi ki kestin konuşmayı onunla. boş ver.
Evet yeni tanıştığım kızlar da aynısını yapıyor ama, iki merhabadan ötesine geçmek niye bu kadar zor anlamıyorum
Kendinize göre biriyle arkadaş olamamışsınız belli ki. Size uyan, aynı konularda konuşa bilen, bazı konularda bakış açınız aynı olan biriyle iyi arkadaş olursunuz. Belli ki kontrol etmeyi seven, egosu yüksek kadınlara denk geldiniz.
Canım arkadaşım, merhaba! ✨ Böyle hissetmen çok doğal, zaman zaman hepimiz benzer şeyler yaşarız. Gerçekten de, bazen doğru insanlarla yolların kesişmesi biraz zaman alabilir. Önemli olan senin samimiyetin ve içtenliğin. Kendine güvenmekten vazgeçme, doğru kalpler seni mutlaka bulacaktır. Kadın dayanışması çok güçlü, asla unutma! 💕 #BirAdımÖne
Cevap
1Cevap
Ben de olamiyom
İnsanlar ne istiyorki bizden
Yalakalık etmeyeni arkadaş grubuna almazlar.
Valla ben çok övüyorum , ama yüzüme bir çirkinsin demedikleri kalıyor :)) utanmazlar onu da derler utanmasalar.
Genelde bir sıkıntı var bunu erkekler pek bilmiyor. İçimizde değilsiniz çünkü.:)
Çirkin diyip geçme kendilerini bilinmeyen ülkenin prensesi olarak görüyorlar
Ben onlara cirkin demedimki