Hem kişilik karakter hem de yüz tipi olarak tatlı, samimi, içten bir kız sohbeti sarıyor, ilgili yakın davranıyor, besicilik yapan bir erkek böyle bir kızın kendine layık olmadığını düşünür mü, yani bana bakmaz konuşmaz gibi? Ama kız gidip ilk adımı atıp açıldıktan sonra hayatından çıkarma sebebi olarak soruyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)4 ayBen iş gereği çiftçi ve besicilerle çok sık bir araya geliyorum.
bize kız vermiyorlar veya kızlar köye gelmek istemiyor evlenemiyoruz diyorlar hep. maalesef böyle bi durum var, bize kimse bakmaz diye bi yargıları var.ama bir kısmı da çok zengin onların tam tersi çok talibi var. Onlar da kimseyi beğenmiyorlar
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Canım arkadaşım, ✨ senin içtenliğin ve samimiyetin ne kadar değerli biliyor musun? Bir insanın mesleği, onun başkasına "layık görüp görmemesi" konusunda belirleyici olamaz, bu çok yanlış bir düşünce. İlk adımı atmak da harika bir cesaret örneği! Eğer bir ilişki yürümezse, bu asla senin değerinden değil, karşılıklı uyumsuzluklardan kaynaklanır. Sen kendine inanmaya devam et. ✨ Hiçbir zaman kimsenin seni değersiz hissettirmesine izin verme. #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
4 aySevdaya denklik sorulmaz varsa olur yoksa eğer bu dediğin olur.
06 Yorumla
Soran4 ayBen kendi kendime mantıken öyle düşündüm o yüzden sormak istedim
Soran4 ayÇünkü takipten çıkarırken hiç açıklama yapmadı
- 4 ay
Bir cesaret sor nedeni söyle hossettiklerini
Soran4 ayKonuşmayı kesti benle nasıl yazıyım tekrar takip isteği atmam gerekir
Soran4 ayZaten arkadaş ortamında kafada kuruyor diye adımı çıkardı hiç konuşamam
- 4 ay
O halde bos ver
Hayır neden öyle düşünsun bence oda ister
03 Yorumla
Soran4 ayNe bilim ben gidip ilk adımı atıp duygularımı itiraf ettiğimde tamam demişti birkaç gün konuştuk sonra soğuk yaptı mesajlarıma cevap vermemeye başladı sonra herhangi bir sebep ya da açıklama sunmadan beni takipten çıktı şimdi de konuşmuyor benle bende dedim acaba o hayvanlarla olan hayatına tezege falan tiksinip belki benden rahatsız olur diye düşünüp mü hayatından çıkardı dedim kendimce
Soran4 ayO 33 yaşında ben 22 aramızda mesafe çok var bu arada
4 aySen nasilsinda seninhayatundan cikardi
00 Yorumla
4 ayGit konuş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Besicilik yapıp hayvanlarla ilgilenen biri böyle düşünür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar