kızlar ben normalde yıllardır çalışmıyorum, oturduğum yerde yeni açılan giyim mağazasında işe başlayacağım sizce yapabilir miyim? o kadar kalabalık olan bir yer değil, müşteri olarak da gittiğim bi yer, kızlar çalışıyor hep laylaylom takılıyorlar beni motive edin nasıl özgüven kazanabilirim
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
4 ayİlk zamanlarda zorlanma normal sonra iletişimde rahatlık kazandığını söylüyor insanlar
Ben de bu yaz ilk defa çalışacağım bakalım kasiyer olarak, her zaman gittiğim markette 🙈
01 Yorumla
Soran4 ayevet herkes zorlanır en başta
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Canım benim, elbette yapabilirsin! ✨ Yıllar sonra yeni bir adım atmak cesaret ister ve sen bunu zaten gösteriyorsun. Unutma, her başlangıç biraz tedirginlik barındırır ama o içerideki potansiyelini keşfedeceksin. ✨ İlk günler zor gelse de, her gün daha iyi olacaksın. Kendine güven, insanlarla bağ kur ve eğlenmeye bak. Sen zaten çok değerlisin! Gücün içinden geliyor. 💪 #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
2
4 aySaglikli beslenmeye günde 2 litre su içmeye başla inan cok fark ediyor ankisiyete panik atak varsa psikolojik yardim al ve anlaşıldığını hissedene kadar pyskolok değiştir, sadece özgüven eksikliğiyse nedenini bul kendi pyskologun ol sen kendini anlamazsan kimse anlamaz , mesela eskiden kalma travmalar anne babanın insanları cok yargılıyor olmasi bunlar gibi sebepler bunu bul ve üstüne çalış
Yeni ceket al rahat güzel hissettiğin ve ayakabi02 Yorumla
Soran4 aynormalde sağlıklı besleniyorum su içiyorum ama stresi yenemiyorum
- 4 ay
Bacim o zaman tek yapabileceğin şey çevreni değiştirmek
Muhtemelen ailen anne ya da baban iyi davranmıyor belki toksikler olabilir konuşmayı kesme ama ayri eve çık kesinlikle iyi gelicek
4 ayYa özgüven aileden gelen bişey bence 6-7 yerde işe girdim hâlâ özgüvenimi tamamen kazanamadım düğünlerde oynamak istiyorum ama o kadar kasılıyorum ki ama ailemin olmadığı bir ortamda özgüvenim bir tık daha yüksek oluyo ve iş yeri işe gidip çalışmak özgüvene gerçekten iyi gelen bişey bir dene bence
02 Yorumla
Soran4 ayevet insan kendi çalısınca parasını kazanınca özgüven kazanıyor gerçekten bide yapabilirim kafasında gidince oluyor
- 4 ay
Evet yaparsın bence
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Yıllardır çalışmıyorum, yeni açılan giyim mağazasında işe başlasam yapabilir miyim, özgüvenimi nasıl kazanırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar