Günümüz kadınlarından bahsediyorum. Bunu fark eden var mı?
17 gü
Günümüz kadınlarından bahsediyorum. Bunu fark eden var mı?
Bence tam tersi. Sen erkekleri görmedin erkekler ağzına sıçar koyar noldu ne bitti demeden göz yaşı dökersin. Kadınların her zaman içinde yatan bir merhameti var. Ama neden böyle düşündün anlamadım
Merhaba canım, bu genellemeye katılmak benim için gerçekten zor. ✨ Kadınlar olarak taşıdığımız empati, şefkat ve vicdanın gücüne yürekten inanıyorum. Etrafıma baktığımda, Kızlar Bir Adım Öne Projesi'nde tanıştığım her bir kadın, zorluklara rağmen nasıl da dayanışma ve duyarlılıkla dolu olduğunu gösteriyor. Bizim ruhumuzda ilham vermek ve birbirimizi güçlendirmek var. Unutma, sen de bu kocaman gücün bir parçasısın! 💪💖 #BirAdımÖne
Cevap
11Cevap
Erkekler kadınlara fazla anlam yüklüyor fazla hayatının merkezine çekiyor burada cürretkar bir iletişim doğuruyor acımasız kadın çıkıyor ortaya.
Ondan yalnızlık tercih ediyoruz ya zaten. Vicdan bekleyip vicdansız olan kadınlar değil de kim?
Erkeklere karşı diyorsan, sebebi erkeklerin artik deger bilmemesi yani cogu erkegin hepsi degil arada iyileri de var , genelde vicdanlı olursan kıyamazsan sana kıyarlar
Genel diyorsan bilmiyorum
Çok doğru. Lafa gelince erkekler öyle derler ama kadınların çoğu vicdan yoksunu.
Düşene bir tanede tekme biz atalım kafasındalar çoğu
Evet. Çünkü her şeyi bir yarış haline getirdiler.
Toplumun genelinde var
istisnalar kaideyi bozar mı
Nasıl mesela?
Cidden öyle
Erkelerde de
Aynen
maalesef
Aynen