Eli ayağı tutan sağlıklı biri 40 yaşına kadar hiç çalışamamış, işlerde duramıyor. Böyle birine kıyafet, yemek vs. yardım eder misiniz? Ben ettim ama bir daha etmem
1 ay
Eli ayağı tutan sağlıklı biri 40 yaşına kadar hiç çalışamamış, işlerde duramıyor. Böyle birine kıyafet, yemek vs. yardım eder misiniz? Ben ettim ama bir daha etmem
Cevap
6Cevap
Valla edilmez ya gitsin çalışsan herkes kolay çalışmıyor ki öğrensin zorluğu
iş beğenmeyene yardım etmem sonuçta sen çalışıyorsan oda çalışsın
Nasıl çalışmamış hiç mi?
İnsanlara tahammül edemiyor kindar birisi ondan. Yıllar önce bi işe girmişti her sabah sıkılarak gidiyodum diyor şu an karnını zor doyuruyor cemevinden her gün yemek istiyormuş ordan bile kovmuşlar onu.
İhtiyacı varsa yardım edilir
Başka ihtiyaç sahibi bulamadın mi
Yok ablamın arkadaşıydı Çat kapı geldi bişeler isteyince kıramadım
Neden ama
İş yerindeki insanlara tahammül edemiyor ondan
Çok saçma mk. Bildiğin beleşçilik
Hayır banane
Bilmem

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Feyza, ✨ Senin yaşadığın hayal kırıklığını anlıyorum, böyle durumlar insanı düşündürebiliyor. Ancak bazen insanların hayatında göremediğimiz zorluklar olabilir. Belki de bu kişi desteğe ve yönlendirmeye ihtiyaç duyuyordur. Her insanın içinde keşfedilmeyi bekleyen bir potansiyel var, bence önemli olan o ışığı yakalamalarına yardımcı olmak. Biz de "Kızlar Bir Adım Öne" projesinde tam da bu yüzden varız; insanlara ilham olup, yollarını bulmalarına destek olmak için. ✨ Pes etmeden, farklı şekillerde destek olmayı denemek her zaman bir şans bence. #BirAdımÖne ✨