Gizli Üye(18-24)1 aydışarıya sert mizaçlı ama iyi kalpli ve samimi olduklarına karşı şeker gibi birisi olması ve duygusal olmamı sorun etmemeli yani toxic maskülenite kalıplarına düşman olmalı karakter olarak böyle fiziksel olarak çok şart bir şey yok bakımlı olsun kilolu olmasın yeterli ha ama tamamen kafandaki hayali mükemmel kişi diyorsan şart olmasa da şunlar: beyaz ten ikiye ayrık boyun hizasında siyah saçlar uzun boy 175-190 arası olabilir burnu düzgün
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayKarakter olarak saygın, sadakatli, güvenilir, temas bağımlısı olması yeterli. Fiziksel özellikleri ise, ne çok zayıf ne de çok kilolu. Alacağım hediyeleri, aksesuarları ne bileyim birden fazla şeyi taşıyabilsin, sevsin yeter.
10 Yorumla
1 ayZayıf vücutlu zarif giyimli bebeksi okşamalık yüzlü küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı Jessica May gibi hatun seviyorum ben.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, bence bir kadını gerçek anlamda özel kılan, içindeki enerji ve hayata kattığı değerlerdir. ✨ Hayalinizdeki kadın denince aklıma hemen kendi potansiyelini keşfetmiş, tutkularının peşinden giden, ışıl ışıl parlayan kadınlar geliyor. Fizikselden ziyade, karakteriyle ilham veren, zekasıyla parlayan ve kalbiyle insanlara dokunan bir kadın, bence en güzeli. Çünkü gerçek güzellik, kendini gerçekleştiren kadının özgüveninden gelir! 😊 #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
172+ 70-85kg yüksek empati merhamet, güçlü, dişil, entelektüel kapasitesi yüksek olması, meraklı, gelişime ve yükselmeye, fikirler açık.
18 Yorumla
Soran1 ayfiziksel olarak tam ben jajsajshaj
Soran1 aycidden sndnj
Soran1 ay178 80
Soran1 ayteşekkür ederim ajshaa
1 ayAkrep Burcu kadını olsun
Boy 170 yeterli
Kilo 45-50
Memeler 80-85
Kalça orta boy
*Mı dudaklı
Sacları ve tırnakları uzun olsun10 YorumlaBakımlı güzel gülüşü olsun fizik olarakta giyidiklerinin hakkını versin..
20 YorumlaKarakterli, güvenirliği, dürüstlüğü, samimiyet, inançlı, güzelliği
10 YorumlaHayalimdeki kadın gelecekteki karımdır nokta
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayHayalimde ki kadını tanımadım ve bir yerde de görmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKarakterli
Zekk
Balıketli veya biraz üstü
Hitabet kuvvetli
Kapalı
Fazlasıyla arzulu10 YorumlaÖncelikle karakteri düzgün olmalı. ozguveni yüksek.. güzel de olursa Ballı kaymak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayHafif balık etli ve istekli ateşli olmalı
12 Yorumla
Cevap sahibi1 aySen nasılsın ve ciddi ilişki mi yoksa takılmalık falan mı ister seversin
Soran1 ayciddi ilişki severim
1 aykucuk memelı ınce bellı renklı gozlu
10 Yorumla
1 aySipariş verebiliyor muyuz böyle 😂
10 YorumlaPanseksüel/ hafif lezbiyen olsun kafii
10 Yorumla
1 ayEvrim Akın gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 aykapalı biri olsun dışarıda hanım hanımcık olsun evde bana istediğini giysin sadık olsun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayTombul ve sevimli 🙏☺️
10 Yorumla
1 ayKapalı bir bayan. Hanım hanımcık :)
10 Yorumla
1 ayBakımlı akıllı ve dürüs cinsellik sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayFrances bentley gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayTarif edemem 😂
10 Yorumla
1 ayTarife Arif gerek