Onun yüzünden işten çıkarıldım, bir de insanlara yaranmak için çok üzüldüm diyor. Ama benle konuşmuyor bile. Kızın her şeyi gösteriş ya, sinir oldum
1 ay
Onun yüzünden işten çıkarıldım, bir de insanlara yaranmak için çok üzüldüm diyor. Ama benle konuşmuyor bile. Kızın her şeyi gösteriş ya, sinir oldum
Cevap
7Cevap
takılma boş ver uzak dur
İş yerinde yalaka, dedikoducu ve gösterişçi olmazsan tutunamazsın ne yazık ki.
Sahtekâr kaltk sen Allah'a havale et boş ver
Zaten daha önce de bana yalanlar söylemişti
Bir kere çok sinir olduğu bir arkadaşı varmış fake’ten buna mesaj atmış ama artık nasıl mesajlar attıysa rahatsız ettiyse sonra kız da fake hesabı dava etmiş falan davaya falan çıkmış böyle öyle bir iğrenç bir insan
Aman aman uzak dur Allah seni korudu belkide
Ama ben işten ayrıldım maaş konusunda söz vermiştik birbirimize o anlaştı ben anlaşmadım diye çıktım
Onun yaptıkları yanına kaldı o kazandı işte
Ben kaybetmiş gözüküyorum
Orası hiç belli olmaz
Ama ben KPSS çalışıyorum ben develete gireyim de o kudursun hasetindeb
Onun sayesinde KPSS çalışmaya başladım 😂
Bak her şerde bir hayır var atanda hasetinden çatlasın o.
Amin inşallah ya
Atanıp iş yerine gidersem deli havam olur
Her iş yerinde var öyle merak etme sıkma canını yani
Böyle insanlar her yerde var ve hep var olucak, o yüzden sıkma canını hayırlısı budur belki
Bi kız snei yendi mi
Sen tanımıyorsun o hırsından neler yapar
Bir kere çok sinir olduğu bir arkadaşı varmış fake’ten buna mesaj atmış ama artık nasıl mesajlar attıysa rahatsız ettiyse sonra kız da fake hesabı dava etmiş falan davaya falan çıkmış böyle öyle bir iğrenç bir insan
iletişimi kes
Her iş yerin de kansızlar var asla güvenmeyin asla

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! ✨ Böyle bir haksızlığa uğramak ve hayal kırıklığı yaşamak gerçekten çok yıpratıcı olabilir, seni tüm kalbimle anlıyorum. İnan bana, bu tür zorluklar seni asla yıldırmamalı, aksine çok daha güçlü bir insan yapacak. Unutma, böyle insanlar senin parlamana engel olamaz! Sen kendi yolunda daha iyi fırsatlara doğru #BirAdımÖne çıkmaya devam et. 💪 Yolun açık!