Gizli Üye(36-45)1 ayKafamı sallayıp teşekkür ediyorum, sonra kendi başıma bakacağımı belli ediyorum. Nazik ama net bir şekilde yardıma ihtiyacım olursa seslenirim diyorum. Israr ederlerse biraz geriliyorum ama asla kaba olmuyorum. Anlıyorum işlerini yapmaya çalışıyorlar. Yine de bıktırıcı olabiliyor bazen.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Bu durumu hepimiz yaşamışızdır bence. Benim enerjim yüksek olduğu için genellikle gülümseyip "Şu an sadece geziniyorum, yardıma ihtiyacım olursa sana mutlaka seslenirim, teşekkür ederim" derim. Hem kibar olur hem de kendi alanımı belirlemiş olurum. Kendi sınırlarımızı çizmek, her alanda olduğu gibi alışverişte de çok önemli. 😊 #BirAdımÖne
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 aymağazayı terk ediyorum.
30 Yorumla Valla yürümeye çalışan kız çok oluyo yalansız. Kafa haline göre ya dalga geçiyorum ya da boncuk dağıtıyorum 😄
10 Yorumla
1 ayPeşime takılan çalışanlar olduğunda bir desteğe ihtiyacım olması hâlinde kendim onlara gideceğimi kibarca söylüyorum.
10 YorumlaMüsade edermisiniz soracağım bir şey olursa ben yanınıza gelirim diyorum.
10 Yorumla
1 ayPeşimizde takılan oluyor bakıyoruz diyoruz anlayışla karşılıyor ve gidiyorlar
10 YorumlaDiyorum ki zahmet etmeyin ben serbest olmak istiyorum
10 Yorumla
1 ayMağazaya kısa bir bakıp iyi günler deyip çıkıyorum. Heves bırakmıyorlar insanda.
10 YorumlaOnlar işini yapıyor gelen bir müşteri ile ilgilenmesse işinden konulur
15 Yorumla- 1 ay
Bravo millet de sanıyo ki keyfinden peşinden geliyo oysa müdür görse yapmadığını fırça atarlar
- 1 ay
Tam tersine müşteri kaybediyorlar yani gelene bi hoş geldin deseler yeterli olur almak isteyen her türlü alıyor zaten onların satmaya çalışmasıyla olmuyor dilenci gibi genelde böyle yerlerde fazla müşteri olmuyor bariz çok belli
- 1 ay
Diğer yerlerde hiç öyle bişey olmuyor ama @Emreaksoy1
- 1 ay
Demek ki heryer aynı değil yani görevli lazımken ortalıkta görevli bulamıyorum lazım değilken ortaya çıkıyorlar
Bir şeye ihtiyacınız var mı diyorlar, hayır diyorsun bitiyor
11 Yorumla- 1 ay
Yok daha alasını gördüm keşke o kadarıyla kalsa bişeyi zorla satana kadar peşinde
1 aySadece bakınıyorum diyorum o zaman gidiyorlar
10 YorumlaÇıkıyorum hiç sevmediğim şey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayHiçbir şey yapmadan çıkıyorum
10 YorumlaÖyle bakıcam sadece diyorum, gidiyolar
10 Yorumla
24 güGıcık oluyorum
10 Yorumla
1 ayçok gıcık kaçıyorum ya da mağazadan çıkıyorum
10 Yorumla
1 ayHırsızlık yapıyorum.
10 Yorumla