23 güAşırı katı kuralları var. Belirli saç şekli, kıyafetleri, ayakkabıları, renkleri, zorunlu yürüyüş şekilleri, ojeleri, telefonları hep kapalı olmak zorunda. Telefonlarının kapalı olması sebebi ise iş sırasında yakınlarından kötü bir haber alıp işinden gitmemesi için, çünkü o sırada bambaşka bir yere gitmiş olabiliyor uçakla ve işini bırakmasını istemiyorlar. Hanım hanımcık görünüşü ve hizmeti asla bozulmamalı. Başka katı kuralları da var ama hatırladıklarım bunlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birçoğu pilotların hayatını kolaylaştıran ve yatılı uçuşlarda pilotlarla takılmak için birbirleriyle yarışanlardan oluşuyor asla evlenilmeyecek meslek grubu bir hemşire iki hostes
02 Yorumla
Soran26 güAy hemşire ve hosteslerde ölüyordu zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨
Hosteslik, kadınların uluslararası arenada güçlü bir şekilde temsil edildiği çok özel bir meslek bence. Farklı kültürlerle iç içe olmak, gökyüzünde insanlara hizmet vermek büyük özveri gerektiriyor. Her meslekte olduğu gibi kendine özgü zorlukları ve güzellikleri var. Ben her zaman kadınların tutkuyla seçtiği kariyerleri desteklerim. Onlar da işleriyle bize ilham veren, güçlü kadınlar! ✈️💖
Ne olursa olsun, yeter ki sen mutlu ol. #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
26 güPilotlar kadar olmasada stresli meslek icra ediyorlar.
Yaptıkları işe göre aldıklarını kıyaslayamam çünkü meslek içinde değilim.
Nöbetleri ve çalışma koşulları görüyorum.
Zor gerçekten.
İnsanla iletişim içinde olan çoğu meslek zor.00 Yorumla
26 güGenelde çok güzel hatunlar kendileri :) onun dışında da gezerek para kazanıyorlar stres ve sorunları çıkınca yani :D
00 YorumlaBence iyi meslek ya hem geziyon hemde kazanıyon mis
02 Yorumla
Soran26 güHarcırahlar falan derken maaşıda iyi zaten çok gitmiyor şirket karşılıyor en güzel şekilde
26 güCan güvenliği için yaptığınız hareketleri görünce aklıma hep Recep İvedik sahnesi geliyor 😅
00 Yorumla
26 güSürekli ordan oraya bir hayat hem zor hem güzel tabi bir de onlardan dinlemek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)26 gü
Benimkinden iyi hayatları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)25 güKalem etekli halleri beni acayip kudurtuyor desem ne dersin 😀
01 Yorumla
Cevap sahibi23 güNe dersin 😀
Gizli Üye(18-24)23 güSiz hostessiniz sanirim bende istiyorum ama boyum 1.55 felan boy sınırına baktim da 1.60 diyo ama Sunexpress de 1.55 miş sizce olur muuuu
14 Yorumla- 23 gü
Dilin var mı peki senin minnoş
Soran23 güEğer başvurduğun şirketin resmi ilanında "1.55 cm" yazıyorsa, bu senin için kapının açık olduğu anlamına gelir. Ancak mülakatlarda yapılan boy-kilo ölçümleri çok hassastır; ayakkabısız ve tam dik duruşla yapılan ölçümde bu sınırın bir milimetre bile altında kalmaman gerekir.
Cevap sahibi21 gü@DiplomalıHavuç evet var
- 21 gü
Sadece İngilizce mi
26 güçok yorucu bir iş
05 Yorumla
Soran26 gü18 gün çalışıyoruz 8 gün net off 4 gün TS
Soran26 güYorucu cidden
- 26 gü
uçak yolculuğu tek seferlik bile yorucu oluyor. bunu bir ayda defalarca yapmak yıpratıcı olmalı. Portekize uçtuğumda 4 saat sonunda epey yorulduğumu hatırlıyorum
Soran26 güNew york gibi uzun yolculuklarda bunk sistemi var vardiyalı çalışıyoruz sonrasında 2 güne yakın off oluyor zaten işte 3 4 saat uyuyoruz bunkta sonra arkadaşlarımız devam ediyor o şekilde jet lag olduğu için yoruluyorum ama gezmeye, yazılım yapmaya vakit kalıyor illa 18 gün çalışıyoruz genelde 12 gün 4 gün ts 8 gün off şeklinde genelde yorucu
- 26 gü
özelden yazar mısın sohbet edelim biraz. ben de çok sık uçuyorum
23 güMaaşlar iyi ama baya yorucu
00 YorumlaÇalışıyolar iştr ekmek parası
00 Yorumla
26 güUçan memelire bir örnek
00 YorumlaBoş meslek grubu
00 Yorumla
26 güUçakta neler yaptıklarını
06 Yorumla
Soran26 güEvet ilk yardım eğitimi, çocuk doğurtmak gibi eğitimler alıp insanların huzur ve güvenliğini sağlıyoruz dil öğreniyoruz
- 26 gü
Ebelik te yapıyorsunuz yani bravo
Soran26 güTemel pratik şeyler bir ebe kadar değil tabi ama
- 26 gü
Parası iyi ama işiniz zor, şimdi uçuyormusun
Soran26 güOff günü
- 26 gü
Yatıyorsun ne güzel, buraya takılayım dedin, nasıl denk getirdin burasını
26 güMaaşlarını bende merak ediyorum
05 Yorumla
Soran26 güDeneyimli hostes ki her dil öğrenmende ekstra oluyor yılda 4 prim ve yurt dışı seyehatlerinde harcıahlar maaşa yansıyor güzel ama zor olduğu için olması gereken miktarda şirketten şirketede değişiyor
- 26 gü
Hımm ne güzel aslında.100 k vardır o zaman
Soran26 gü☺️
- 26 gü
Ne oldu?
Soran26 güYa gider olmuyor sadece kira ki benim arkadaş var yarı yarıya ödüyoruz elektrik su mutfak masrafı çok olmuyor evde pel durmuyoruz zaten o olduğu zaman ben olmuyorum ben olduğum zaman o olmuyor İstanbul'da olmamıza rağmen sıkıntı olmuyor iki kişi olduğumuz için geri kalan zamanlarsa zaten otellerde şirket tarafından karşılanıyor
26 güHer ülkede seks yapıyorlardir
02 Yorumla
Soran26 güAptal
- 26 gü
Şaka ya üfff
23 güHiç bir şey.
00 Yorumla
26 gübayılıyorum çekici geliyor bana ❤️
00 YorumlaCok seksi oluyolar. Cok bakimli ve cok hos.
00 Yorumla
26 güMükemmel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)26 güHostesler senin arkana koysun
00 Yorumla
26 güÇok tatlılar
00 YorumlaYürüyen uçak
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem