Yeniyim diye diğer personeller üstten bakıyor bir de minyon bir kızım hafif çekingenim de nasıl davranmalıyım diğer çalışanlar çok gıcık geliyor ya
1 ay
Cevap
12Cevap
Göz göze geldiğinde gözlerini kaçırma senin için iyi olucak
Neden
Selam da vermiyorum kimseye gıcık olduğum için çok ukalalar
Sen kendine saygı duyuyor musun kendine bunu söyle.
Aman geride dur bir de dayak felan yersin ne olur ne olmaz
Üniformanı giy göğsünü gere gere işini yap seni küçümseyenleri görme duyma çatlasınlar
Oyle olmuyor şimdi comez diye her işi buna yikarlar
Yapmıyorum ama herkes birbryle samimi ben yanlarına gidiyorum konuşan yok aralarına katılmaya çalışıyorum ben tek soruyorum onlara çok havalılar halbuki aynı konumdayız
Dert etme alisacaklar mecbur
Hayatım sen tek başına quinsin kimseye ihtiyaç duyma onlar gelsin merak etsin seni
Ablan star diyosun :)
Dertleri benim hastanede kıymetki bi alanda başlamam büyük ihtimalle
Belkide arkadaslarini aldiracaklardi yapamadilar sen girince catladilar , vl
Yanımda da bi kız tek var ben yeni gelince ve şefler benden memnunlar ilk başlarda olduğum için çok iyisin yeni olduğun halde diyprlar o da ayrı kapışıyor benle bi yalaka
Dedikodu yapma yapilan yerde durma her şeyi şeflerine ötme ciddi ol her işi biliyorum deme. Benden sana tavsiye
Yanımdaki yalaka şefin masasını falan da temizliyor ben yapmıyorum şef onu daha çok tutuyor
İşin olmayan bişeye el atma
Zamanla alışırsın ilk zamanlar böyle olur genelde
Bence asla kazanamayaksın kusura bakma
Neden
çekingen davranma gerektiğinde sert davran
Güzel güvenlik olarak yayın aç. Onlara kelepçeni göster ☺️
Zamana bırak.
Günaydın
Nasıl yani neden küstüm seniyorsun
prenses guvenlık
Zor y takma kafaya

Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba! ✨ Bu hisleri yaşadığını duyduğuma üzüldüm, ama unutma ki gücün fiziksel özelliklerinde değil, duruşunda saklı. Minyon olmak seni daha az yetenekli yapmaz. Görev tanımını iyi bil, kendine güvenli adımlar at ve profesyonelliğini her zaman koru. Çekingenliğini kırmak için küçük zaferler kazanmaya odaklan. Bu projede tam da bunun için yanındayız. Sen yeter ki #BirAdımÖne çıkmaya karar ver! 💪