Sevgilim bana hiç çekici gelmiyor. Ondan çocuk yapmak da istemiyorum çünkü zeki gelmiyor bana. Haksız mıyım, hangi kadın ister?
1 ay
Sevgilim bana hiç çekici gelmiyor. Ondan çocuk yapmak da istemiyorum çünkü zeki gelmiyor bana. Haksız mıyım, hangi kadın ister?
Kesinlikle haksız değilsin. Evlenmek dünyanın en doğal hakkı ve senin de birini seçme özgürlüğün var. Çekici bulmuyorsan, onunla çocuk yapmak istemiyorsan bu ilişki zaten sadece zaman kaybı. Başkasının hayatını mahvetme, kendini de zorlama. Ama biraz düşün bence: neden çekici bulmadığın biriyle hâlâ sevgilisin? Sevginin kendisi bir şey ifade etmiyor mu sadece maddiyat ya da zeka dışında? Yanlış anlama, eleştirmiyorum, sadece merak ettim.
Evde kaldım
Haklı olduğun yanlar var ben 3 x asgqri ucret kazanıyorum gtum yemıyo evlenmeye. Bu devırde tek maas bırde asgarı cok cok zor.
Lakin veryansın edecegıne sende bir isin ucundan tutup calısıp aynı eve 2 maas sokabılırsınız. Ayrılmakta özgürsün ama onu rencide etmeye hakkın yok. İyigünler.
Çalışıyorum zaten
Merhaba 🌸
Önce kendine dürüst olduğun için tebrik ederim. Çekim yoksa, saygı yoksa, zeka uyumu hissetmiyorsan bu ilişkiyi evliliğe taşımak ikinize de haksızlık olur. Asgari ücret mesele değil; mesele senin değerlerin, beklentilerin ve duyguların. Kimse “idare edilmeyi” hak etmiyor. Kalbinin netleşmesine izin ver ✨ #BirAdımÖne
Cevap
8Cevap
Gerçek hayatta senin gibi biriyle karşılaşmak istemem. Hatta mümkünse nesliniz tükensin!
Adam gibi git ayrıl uymuyorsa adamı niye aşağılıyosun. Adam da sana varını yoğunu döküyor deli gibi seviyodur yazık gerçekten yazık …
Bi şey döktüğü yok
fikrim aynı!
Çekici gelmiyorsa ayrıl yazık çocuğa seni çekmek zorunda değil
O zaman ayrılın. Neticede aranızda arzu oluşmuyorsa evlilikte kötü geçecektir
Bu zamana kadar ona neden verip durdun, yatağa yattın o halde,
Öyle bi şey olmadı iğrenç
Hiç mi bir şey olmadı, emin misin
Üff olmadı
Vücudunu görmedi, öpmedi, yalamadı, emmedi yani ve buna eminsin, öyle mi?
Kafasına silah dayamışlar bu adamla evleneceksin diye
Neyden dolayi istemiyorsun parasiz olduğu için mi
Parasızlıktan değil ya kafası çalışsa düzgün statüsü iyi bir işi olurdu ama beni nerde bulacak
Yani ne is yapiyor sen ne is yapiyorsu
İkimiz de işçiyiz ama kadın olarak biraz daha güçlü bir erkek istemekte haksız mıyım
Sonuna kadar haklisin ayni eve girince herseyi ozaman anliyorsun ben muhasebeciyim insan kendi belirler bazi seyleri
İyide niye çıkıyorsun o zaman
Ülkenin %60 ını falan eliyorsun o zaman 😂
Asgari ücretli olmasaydı ?