Anneme birlikte yalnız yaşıyorum. 11. sınıfta okulu bırakmak zorunda kaldım. Şu an 18 yaşındayım ve berber olarak çalışmaya başladım. Ancak sürekli 12 saat çalışmak fikrine dayanamıyorum. İçimde sürekli rahatsız eden bir şey var, kendimi her zaman hapsolmuş gibi hissediyorum. Her gece uyumadan önce ağlıyorum. Çünkü ailem bana uygun yaşam şartları sağlayamadı. Eğer bana diğer gençler gibi bir hayat sunamayacaklarsa, neden beni dünyaya getirdiler ama annemide üzmek istemiyorum Bazen okula gidiyorum ve eski arkadaşlarımı, öğretmenlerimi görüyorum. Hepsi “neden okulu bıraktın, çok iyi bir öğrenciydin ve dersi dinlemeyi severdin” diyor. Bunu duyunca daha da yıkılıyorum.
1 ay

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen ciddi misin ya inanmıyorum bunu okuduguma şu an. neden peki çalışmak zorundasın annen calismiyor mu
Hayır
Okusam da üniversite taksitlerini ödeyemez
12 saat çalışmak hiç normal değil hem. Cidden çok üzüldüm senin adına. Bence annenle konusmalisin bu durumu. Umarım bir yolunu bulabilirsiniz
Bulamıyorum hiç bilmiyorum herkes başka seçeneğin yok diyor bide belki açık liseden bitirsem sonra bı şekilde berberlikten kazandığım parayla okurum hem kendim öderim
Devlet unisine git sen de oku ama bir şekilde çünkü ben okumak istediğini anladım yazdıklarından. Ben de liseyi dışarıdan bitirdim üniversiteyi de okudum. Yaşadığın zorluklar emin ol geçecek. Keşke dünya adil bir yer olsaydı ama değil maalesef. sadece güçlü olanlar ilerleyebiliyor bu dünyada. Umarım sen de güçlü olursun hep psikolojik olarak.
çalış çalış boş durmaktan iyidir çalışmak
Çok zor Allah kolaylık versin
Çalışma sende