Tıp ikinci sınıf öğrencisiyim, karşıma birisi çıktı evlenelim diyor başka bölümden ne yapmalıyım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır sakın tıp öyle sıradan bir bölüm değil eğer evlenirsen sorumluluk almış olursun yetiştiremezsin dersleri sakın yapma bunu ayrıca biri çıktı evlenelim diyor ne seni her çağırana gidiyor musun aile evinde sorumluluğun ders çalışmak ama evlenince öyle olmuyor
Uzmanlık vs 30 yaşında okulla işim bitecek 30 yaşında da evde kalmaktan korkuyorum
Merak etme doktorlar evde kalmaz
Üniversite dönemi genelde çok yoğundur; önce derslerinizi tamamlaya çalışın, sonra evlilik planlarınızı konuşun. Planlamayı birlikte yaparsanız hem akademik hem de kişisel hedefleriniz denge içinde olur.
Merhaba ✨
Tıp okurken evlilik çok büyük bir sorumluluk, bunu önce kalbinle değil hayat planınla tartman lazım. Ben de üniversitedeyken uzun ilişki yaşadım ama kariyerim oturmadan evlenmemeyi seçtim, iyi ki de öyle yapmışım. Kendine “yoğun asistanlık yıllarında bu yükü ister miyim?” diye sor. Acele etme, seni gerçekten seven bekler ✨ #BirAdımÖne
Cevap
16Cevap
Valla bende tıp okuyorum bence okurken yapılacak şey değil kesinlikle özelliklede okuması en zor bölümde
Uzmanlık vs derken 30olucam 30 yaşında da evlenemem yalnız kalırım diye korkuyorum şu an 21deyim
Bende tipciyim. Kızların su evde kalma korkusu o kadar sıktı ki artik. 21 yaşında bir kız evlilik konusunda sağlıklı karar veremez zaten ki 21 yaşında daha şimdiden bunu düşünmesi de cok sacma. Kimse evde kalmıyor kardesim. Kariyer yap ondan sonra evlen.
Çok doğru söylüyorsun zaten o kadar çok şüpheli ki her şey kusursuz ilerliyor tanışalı bir ay oldu bir kere buluştuk sadece ve çok fazla evlilik konusunu açıyor
Adam senden yaşça büyükse direkt evlenmek ister zaten. Şahsen ben tusu kazanana kadar sevgili bile yapmam evlenmeyi gectim. Ama biraz da kişisel bir durum. Tanisali bir ay oldu diyorsun belki adam daha yeni birisinden ayrılmıştır onu unutmak icin hemen seninle ciddi düşünmeye baslamistir. Bence temkinli yaklas. Uzun yıllar tanımadan evlenme.
Evet 7 yaş büyük bir sene önce de sevgilisinden ayrılmış tespitleriniz çok doğru ancak kafamı karıştıran şey şu seni çok beğendim çok hoşuma gittin beklerimde seni diyor acaba amacı cinsellik mi dedim masuz dedim ki ben evlenmeden önce cinsellik düşünmüyorum sorun olur mu onu da kabul ediyor sizce ne yapmalıyım objektif bir yorum alabilir miyim
Senin de icin isindiysa eger sevgili olarak 1 2 sene taniyin birbirinizi ondan sonra düşünürsün evliligi. Yanlış anlama ama hızlı giden atın b*ku sevrek olur derler. Bir ayda tanışıp evlilik düşünmek ergence birsey. kendine yazık etme
Bende öyle dedim ancak durmadan evlenince şöyle olur böyle yaparız diye beni daralıyor ve diyorum ya şüpheli geliyor
Daha ikinci sinifsin. Bunun stajı var intornlugu var tusu var asistanligi var dogu görevi var. Yolun uzun yani. O adama Şu an guveniyorsun belki ama senin hayatına herkes kolay kolay katlanamaz. Şu an sana göre her şey tozpembe. En azından okulun bitmesini bekle derim o adamı da sevdiysen o da sevdiyse beklesin bir zahmet
Benim için sorun yok ben beklerim ancak kendi 28 yaşında o da beklerim diyor ancak belkide içinden yaşım geldi artık dşye düşünüyor birde işi falan var bir şirkette mühendislik yapıyor
Evi arabası varmış tek sorunu evlenmek sanırım ancak ben öğrenciyim cuzi bir mıktarla okuyorum
Tek sorunum üniversiteyi bitirmek
zor ya, anlaşın, nişan nikah yaparsınız evlilik ileride olur bütçe lazım falan ona
Düğün yapmak istemiyorm konuştuk balayına yurtdışına gideceğiz dedik ancak beklerimde diyor
Duygularımla karar verip bölümü bitirmeyi denesem
Bölümü bitirmeye kalksam 30umu bulacak bu seferde evde kalmaktan korkuyorum
Yaş geçtikten sonra zor olur diye düşünüyorum her şey gençlıkte oluyor
Bana şüpheli geliyor daha tanışalı yeni 1 ay olacak evlenelim diyor ve her şey kusursız ilerliyor sen ne düşünüyorsun durum hakkında
İşte diyorum ya şüpheli çok şüpheli hatta bu kadar kusursuz ilerlemesi
Bana durmadan evlenme konusu açan o 28 yaşında kendisi bit sene önce birisinden ayrılmış bir aydır tanıdığın birine evlenme teklifi etmezsin ki seni çok beğendim beklerimde diyor
Mantıklı değil.. Bu konuda duygulara güvenme.
Fakülte bitene kadarda yaşım geçiyor bu sefer evde kalmaktan korkuyorum
Hayatınınn yanlışını yaparsın. Ne güzel okuyosun işte. Dertsiz başına dert mi alacan
Bence mantıksız acele etmeye gerek yok. Önce okul sonra evlilik
Yani mantıksız ne kadsrdır sevgilisiniz tanıdınız mı birbieinizi okulunuzu bir bitirin
30 yaşında da evlenemem demen🙄 asıl 30 yaşından sonra evlenilir bu devirde erken evlenen mi kaldı
Çevremde o tarz örnekler var evlenemediler evde kaldılar bende ondan korkuyorum
Mesleğin olduktan, güzel bakımlı olduktan sonra yazmayacak erkek yok erkeklerin hepsi düzgün kız arıyor şu an
Düzgün kızdan kastın güzellik mi
Eli ayağı düzgün derler ya hani öyle mi
Hayat tarzı, dış görünüş, karakter
Hayır evlenme şu an hangi okuldasın bu arada merak ettim
Üniversiteyi bitirdikten sonra evlen bence
Okulu bitirmeden evlenme hayır
Okul bitince 30 oluyorum 30umda nasıl evleneceğim
Söyle adama seviyorsa bekler
Beklerim diyor ancak onu bekletmeye hakkım olmadığını düşünüyorum kafam karıştı
Tıpçılar bu kadar s@lak mı
Çok mantıksız
Değil bence