Toksik iş ortamında arkamdan konuşan iş arkadaşlarımla nasıl başa çıkabilirim?

Yerel bir markette çalışıyorum ben ve Selen diye bir kızla beraber temizlik bölümüne bakıyoruz. Elimden geldiğince hızlı ve pratik olmaya çalışıyorum, her açtığım ürüne etiket basıyorum, eksik mal çıkarıyorum, düzen yapıyorum. Yanımdaki kız benden tecrübeli, "Bana senden çok memnunum, çok iyi çalışıyorsun" diyor ve sürekli diğer personelleri ve müdür yardımcısı, sürekli abla dediği kadının dedikodusunu yapıyor, sürekli onları kötülüyor ama her gün, her saat ve o diğer personeller de Selen gittikten sonra onun arkasından konuşuyor. Sonra benim de arkamdan konuştuğunu öğrendim. Dün akşam moladan döndüm, reyonlarımı toplamaya başlarken müdür yardımcım beni diğer iki personele kötülüyordu. Benim için "Ben onun yaptığı işi beğenmiyorum, Selen de ona hiç doğru düzgün öğretmiyor" dedi. Söylediklerini algılayamadığımı dedi ve diğer kız da yanımda çalışan Selen denen kızın benim hakkımda söylediklerini anlattı. Meğer kız benden hiç memnun değilmiş, sürekli arkamdan beni şikayet ediyormuş ve benim kapasitesiz, aptal olduğumu söylemiş. Bu anlatan kız da Selen'e demiş ki "O zaman git kızı al karşına konuş ya da böyle arkasından sallama veya reyonuna kimseyi sokma" demiş. Gerçekten moralim o kadar kötü ki ne yapsam bilemedim, ağladım ağlayacağım. Acaba gerçekten öyle miyim yoksa o çalışma şekline mi ayak uyduramadım ya da ben bu kızla nasıl çalışacağım?

Toksik iş ortamında arkamdan konuşan iş arkadaşlarımla nasıl başa çıkabilirim?