Gerçekten anlamıyorum... Göğsüm şişti, şuram ağrıyor, buram büyüdü diye soru açıp altına gelen 'doktora görün, kist olabilir' uyarısına sinirlenen bir kitle var. Sanırım bazıları için beyaz önlüklü doktorların teşhisi, buradaki anonim abazaların geçer tatlım demesi kadar etkili değil. Sizce bu arkadaşlar gerçekten şifa mı arıyor yoksa zihinsel bir mastürbasyon peşindeler mi? Buyurun tartışalım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u 5 ayKarşıdan bakınca bu sorular gerçekten var mı diyorsun maalesef gerçek.
Erkekler kadar uç noktada yaşayan kadınlar mevcut.
Profil fotoğrafları tuhaf, soruları desen müstehcen bir o kadar da sahte soru var.
Bunların nedeni genellikle gerçek profil olmadığından, sitedeki üyeliği tamamen sanal. Gerçekteki kendini temsil etmediğini düşünüp ona göre hareket ediyorlar.
Eninde sonunda işin uzmanına gideceklerini bildikleri halde buradaki insanların ilgisine muhtaç gibi davranıyorlar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
O kadar haklı bir soru olmuş ki, verilen cevaplara art niyet arayanlar çok. Hâlbuki kendileri art niyetli, herkesi de kendileri gibi sanıyorlar.
11 Yorumla
5 ayDoktora gidiyorlar elbette bizzat kendimde bu tarz soru sordum insanlar o an o korkuyla endişe edip soruyor aynı şeyi yaşayan var mı normal bir şey mi gibi cevaplar almak istiyor bilmek istiyor bunda bir şey yok.
12 Yorumla- 5 ay
Evet burada ki erkekler kesinlikle meme büyümesinin sebebini çözecektir fkdksekkekw
- 5 ay
Sağlık kategorisini ciddiye alıp insan gibi cevap veren birkaç kişi oluyor, sapıklar zaten her daim sapıklık yapıyor.
5 ayonların amacı gerçek bir tavsiye duymaktan ziyade ego tatmini gibime geliyor 😅🤣
yoksa aklı başında hiç kimse buradakilerin tavsiyesine uyup bir tedaviye kalkışmaz
12 Yorumla- 5 ay
Tesekkurler 🥰🙏
- 5 ay
Rica ederim 🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
33Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 5 aycahillik işte.
10 Yorumla
5 ayVücut analizi yaptırmanın amacı doktorluk bir sorundan ziyade kendini yeterince güzel hissetmediğinde hoş yorumlar görmek ve kadınlığını hissedebilmek istemesi. Belki sevgilisi vs yoktur ve çevresinden bu tarz yorumlar duyamaz, doktor da zaten bu tarz yorumlar yapmaz.
10 Yorumla
5 ayKimilerin doktora gidecek durumu olmuyor kimileri ise doktora gittiğinde tüm saati hastane kalabalikta beklemeye geçiyor ve 10 saati trafikte otobüsle üstüne yuruyerek hastaneye gitmeside oluyor kimisinin kimilerin kötü doktorlara düşüyor elbette bir insanin lafiyla ne hastasi olduğunu doğru teshis olmadığını biliyoruz ama burası soru sorma yazma sitesi insanlar birbirinden fikir alıyor kendisinde olan birşeye bendede vardı sendede olabilir fikrini bilgisini aktarabiliyor
02 Yorumla- 5 ay
Mesele fikir alışverişi yapmak değil, o fikrin ehil olup olmaması. Trafik, randevu sırası ya da maddi imkansızlıklar birer gerçek ama hiçbir imkansızlık, burada kimliği belirsiz birinin yazdığı 'bende de vardı geçti' cümlesini tıbbi bir gerçek yapmaz. Korkuyu paylaşmak insani bir ihtiyaçtır, ancak tıbbi tavsiye vermek hukuken ve vicdanen büyük bir vebaldir. Biz burada birbirimizin psikoloğu ya da dert ortağı olabiliriz ama asla doktoru olamayız. Bu ayrımı yapamayan herkes, günün sonunda kaş yaparken göz çıkarma riskiyle karşı karşıyadır.
- 5 ay
İnsanın doktoru içine dokebildigi günlüğü gibi yazdığı bu gizli dünya olan bu soru sorma yazma sitesinde oluyor elbette şimdi birisi sen şu hastasısin bu ilacı iç dese içecek değilim zehirlenebilirim kendime yanlışlıkla canıma kiyabilirim ama bazen insanin kendisi gibi olan kişileri olunca bilgi veriyor bilgi alıyor maksat tıp biliyormuş gibi doğru bilgiçligi yapmak değil fikir vermek almak gibi bunu şey olarak düşün bu sitede insanlar bir kaç elbise giyip hangisi daha güzel hangisini giyim diye fikir aliyorlar ya buda bir nevi bunun gibi
Buradaki jinekologlar daha bilgin çünkü hfhdsgdysgrdrtse
11 Yorumla- 5 ay
Allah seni kız fkskskskak
5 ayZeki, kendini bilen bir kadın görmeyeli çok olmuştu. Soru için teşekkür 🌸
12 Yorumla- 5 ay
Ben teşekkür ✨
- 5 ay
Gelmişken cevapta vereyim soruna. Çoğunun yazanlara verdikleri cevaplara bakarsan duygusal tatmin, onaylanma ihtiyacı peşindeler. Bunların bir kısmı da muhtemelen önceki ilişkilerinde ya da ailelerinden fiziksel olarak zorbalanmış, bu yüzden bu konuda özgüvensizleşmiş kişiler. Yakın gördüklerine sormuyorlar çünkü beni seviyo o yüzden kötü de olsa iyi der gibi bi bakış açıları var. Bu yüzden burada soruyorlar. Ama soruda dediğin gibi burada avcı abaza çok, onlar da o yüzden övgü üstüne övgü yağdırıyor. Körler sağırlar birbirini ağırlıyor gibi bi durum sanki.
5 ayBen bu soruların çoğunun yapay zeka olduğunu düşünüyorum belki buranın kurulma amacı yapay zeka deneyleri içindir, bakınca çok insani gelmiyor bir insanın soracağı sorular değil, ben öyle bakıyorum konuya
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayYani daha önce böyle aynı bir sorunu yaşayan varsa kötü bir durum var mı yok mu bunu tespit edip öğrenip gerçekten anlık olarak içini rahatlatmak için olabilir ama dediğin gibi insanlar azda olsa olabilir.
10 Yorumla
5 ayYa tamamen İlgi çekmek ya başka bir şey değil.. arıza hepsi
10 Yorumla
5 ayPuan kasmak için en basit soruları bile soruyorlar. Halbuki internetten bile araştırabilirler
10 Yorumla
5 ayBurdan bi ekg randevusu alabilirmiyim hocam jzjzjz bide iki kuzu kulağı jzjzj
10 Yorumla
5 ayOnların evden dışarıya çıkması hatta ekmek almaya gitmesi bile yasak o yüzden olabilir
10 Yorumla
5 ayBiraz dikkat çekme çabası. Doktora gelen bazı hastalarda da bu çaba oluyor maalesef
10 YorumlaFantezi dünyaları ve ilgi açlığı. Başka bir şey değil
10 Yorumla
5 ayOnların gece başına vuruyor bizde onlara vuruyoruz alıştık bu sisteme
10 Yorumla
5 ayGeçen biri ameliyat olman gerekiyor diyen beyin cerrahının kararını buraya yazıp sizce olmalı mıyım demişti. Ben de doktorum ama beyin cerrahı olmadığım için net cevap vermedim. Diğerleri olma falan yazmış :D Cahil özgüveni bambaşka.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayaynı şeyi dini konular hakkında düşünüyorum veya kadın doktoruna sorulması gerekilen şeyler uluorta soruluyor
10 Yorumla
u 5 aySende cok cıddıye almıssın burayı ve soruları ile cevapları
03 Yorumla- 5 ay
Hayatım, ben ciddiye almıyorum ben girdiğim her ortamda, her konuda kalite ve mantık' arıyorum. Senin alışık olduğun o sığ sular bana yetmiyor olabilir, çok normal. Ciddiyet ile seviyeyi karıştırman da senin vizyon sorunun olsun. Ben buyum, sen de buyken benim ciddiyetimi dert edeceğine kendi yüzeyselliğine odaklan bence.
- 5 ay
Neden bu kadar alındın kı tekrar okurmusun yazdığımı ben gayet net soyluyorum ve eglenıyorum senın hıc bır seyıni de dert edecek kadar seni önemsemıyorum kı diğer sorulara dönmelısın 🌸
- 5 ay
Eğlenmene sevindim, çünkü hayatı bu kadar yüzeysel yaşayanların tek sığınağı o eğleniyorum maskesidir. Yazdıklarını gayet net okudum derinliği olmayan her metin gibi hemen anlaşıldı merak etme. Beni önemseyip önemsememen inan ki listemin son sırasında bile değil. Diğer sorulara döneceğim tabii, burada vizyon geliştirmeye çalışmaktan daha verimli işlerim var. Sevgiler 🌺
Gizli Üye(18-24)5 aybazen cidden merak için sorulanlarda var ama o şekilde çok var
10 Yorumla
5 ayBende anlamıyorum zaten buraya hastalıklarını soranları, git doktora neyin varsa söylesin
10 Yorumla
5 ayE ne güzel işte sayelerinde gözümüz gönlümüz açılıyor 😃😂😅
00 Yorumla
5 ayTarih hiç bu kadar cahiliye dönemi görmemiştir. Kadınlar anormal davranıyor
10 Yorumlaİlerleyen zamanlarda panik atak yaşaması normaldir hahaha
10 Yorumla
5 ayO tarz soruları buraya sorunca malum kitle damlıyor hemen
10 Yorumla
5 ayBir kız buraya vajinasini attı midem bulandı
10 YorumlaNe kadar güzel kadınsın 😍
10 YorumlaHakket ya anmada mallar
10 Yorumla
5 ayAmaçları ilgi toplamak sadece
10 YorumlaBoş gevezelik dikkat çekme
10 Yorumla
5 ayİlgi manyakları çünkü
10 Yorumlacanım işte @VeronicaESP
14 Yorumla- 5 ay
Sohbet etmek istesem mesaj kutum sizlere kapalı olmazdı nfkdksksk
- 5 ay
Peki seninle ben tam olarak ne konuşacağım, ve neden konuşayım 😁
5 ayTartışacak o kalmıştı
01 Yorumla- 5 ay
Neyi tartışalım sen söyle
Senin yaklaşımını söyleyecektım abla
02 Yorumla- 5 ay
Neyi?
Gizli Üye(36-45)5 aytartışmaya gerek yok ikinci tespitin doğru
10 YorumlaBazı şeyleri büyütmemek lazım
00 Yorumla
5 ayEee buranın da teşhisleri başkadır
10 Yorumla
5 ayİlgi bağımlılığı 😂
10 YorumlaAbazalık
10 Yorumlaİlgisiz kalmışlar
10 YorumlaTamamen mallık
10 Yorumla
5 ayÇoğu yrol
10 Yorumla
5 ayBunu diyen kızın da profili malum riley
08 Yorumla- 5 ay
Hayırdır ne ima ediyorsun korkak üye eleştiri yapacaksan açıpta yapsana adam mı kestik?
- 5 ay
Sen de korkak bir üyesin kendi foton yok 🤣
- 5 ay
Kendi fotoğrafım 2 senedir de hep kendimi paylaşıyorum :) ve özelden fotoğraf attığım kişiler de oluyor hayırdır sen o fotoğrafı alamadın ve yakınlığı kuramadın mi kıyamam :)
- 5 ay
Abla pardon ben fotoyu başka birine benzettim kusura bakma Riley reid sandım 😑
- 5 ay
Andırıyor fndjssjkwkw
- 5 ay
Hakkını helal et 🙏🏻
- 5 ay
Sende helal et 🙏🏻
- 5 ay
Helal olsun
görmek lazım
04 Yorumla- 5 ay
Neyi göreceksin
- 5 ay
Sen ne anlatıyorsun be abi biz ne yaşıyoruz be abla
Gizli Üye(25-29)5 ayAptallik
10 Yorumla
5 ayDelirmişler
00 Yorumla
5 ayBoş insanlar
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Doktora gitmek yerine KS'de vücut analizi yaptıranların amacı nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar