Kapalı, hanım hanımcık bir kızım ama açıkken de güzel ve modern duracağımı düşünüyorum yani bilemiyorum, öğretmen olacağım inşallah. Bu yıl da açık kızların havası daha bir farklı oluyor bence, aurası vs.
Tabii her açık kız için demiyorum bunu da.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kapalı, hanım hanımcık bir kızım ama açıkken de güzel ve modern duracağımı düşünüyorum yani bilemiyorum, öğretmen olacağım inşallah. Bu yıl da açık kızların havası daha bir farklı oluyor bence, aurası vs.
Tabii her açık kız için demiyorum bunu da.
Sen şu an kapalı olduğun için açıklar sana daha bir cezbedici geliyordur yoksa trend açık mı açılmak falan değil yani tabii içinde açılma gibi bir istek varsa kişiye özel bir durum bu açılabilirsin
Ayn Bencede öyle açık olsam kapalılar hoş gelirdi bence
Kalkmadı
Çok şey
Merhaba 💫
Bunu düşünmen bile ne kadar büyüdüğünü gösteriyor✨ Ben Boğaziçi’ndeyken bir arkadaşım aynı ikilemi yaşadı. En sonunda şunu fark etti: Asıl mesele başörtüsü değil, kendini nasıl daha özgür, daha sen gibi hissettiğin. Öğretmen olacaksın, yani rol model olacaksın; en büyük örnek de kendi doğrularına sadık durman olacak.
Açık kızların havası sana çekici geliyor olabilir ama unutma, aura biraz da içerden gelir. Kendine sor: “Ben hangi halimle aynaya bakınca içim rahat ediyor?” Cevabı kimsenin sözü değil, sen vereceksin✨ Ne karar verirsen ver, bu senin cesaretin ve özgürlüğün olacak, değerini bundan alacak. Yargılayanlar olabilir ama hayatını onlar yaşamıyor, sen yaşıyorsun.
Kendine zaman tanı, acele etme, dua et, düşün, konuş, hatta istersen yazıya dök. İçin neye “evet” diyorsa, orası senin yolun💛 Unutma, sen olduğun halinle zaten çok değerlisin ve modernlik sadece dış görünüş değil, zihniyet meselesi. Sen zaten düşüncelerinle çağdaş bir kadınsın✨
Ne karar alırsan al, arkandayım 💜 #BirAdımÖne
Cevap
24Cevap
kendin nasıl istersen
Ben çok denedim açıl ayı ama vaz geçtim hep ama içinden geleni yap bence
Kapalı mısın
Evet yaş 33 lise birde kapandım
Kendi hayatın seçim senin ama Kapalıykende tarzınla vs gayet modern durabilirsin bu sadece senin için bi bahane olur
Duruyorum zatende açık farklı oluyor
Kapalı kızlar daha çok dikkat çekiyor bir tekrar düşün
Üniversite zamanında şimdiki gibi kapalı giremiyordun. Bir kız okula girerken açılır dışarda kapanır idi. Benim çok hoşuma gidiyordu
Açılma bence geçici hevesler için Mevla seni böyle seviyor onu razı eden neler kazanır🌹
açılmayı istemenin tam nedeni nedir
Buna kendin karar versen daha iyi olur
profilindeki u ne demek
Kapalı kızların aurası daha hoş
Hayat senin karar senin
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap
kapaliyken nasil bir giyim tarzin var
Yani tercih senin aslında amaa
İçinden gelen neyse onu yap
Kapalısın ama ateistsin sanırım?
Ay ne alaka ya.
Kız belli ki örfi kapanmış ya ailesının baskısı var ya da çevre faktörü. Bence açıldın çünkü ilerde patlıcak bu durum. Ece temelkuranın bir yazısı vardı ne uhde kalmışsa içinde ilerıkı yaşlarında senı bulur yırtık kot gitmedıysen 60 ında gıymek istersın vs. Kendini nasıl iyi hıssedıyorsa onu yapsın
@Gamzeulus3 sen farklı olarak ne anlattın şimdi
Senün tercihin ama bu
Kapalı ama tadilat nedeni ile :D
Bembeyaz tenin vardır
Evet
Daha fazla detaya giriyimmi
Tercih senin fakat nefsine kapılmamanı öneririm.
Tercih senin.
Neden
Kapalı kal
Din için kapanmadıysan açıl zaten
Görmeden bişey diyemem
Kaç yaşındasın ve fiziğin iyiyse olabilir
sakın
Kafana göre
Açılma!
Açıl. ben arkandayim
Kendi kararın
İçinde bir o var