Benim için jinekolog, çünkü cinsel hayatımız zarar görür, ilgisini kaybeder gibi geliyor
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Yalnız çok iyi cevap Ben de kesinlikle hemşirelerle Evlenmezdim
011 Yorumla
Soran5 aySiz neden peki herkesin sebebi farklıdır
- 5 ay
Genelleme yapmıyorum Ama her meslekte ortalama %50 %60'ı yapıyorken hemşirelerin en az %80'i %90'ı yapıyordur sana şöyle söyleyeyim Bu yıl iki buçuk ay özel bir hastanede çalıştım İstanbul'da iki buçuk ay gibi kısa bir sürede 2 tane hemşire ile birlikteliğim oldu bir tanesi ile 4-5 defa bir tanesi ile bir kez
Soran5 ayAy inanmıyorum drlarla da çok yanaşıyorlarmış
Soran5 ayOhaa çok az veriyor şaka mı gider kasiyer olurum bu nedir kpss çalışmaya başlasınlar şimdiden ama illa böyle mi olması gerek… bu yol yol mu? Drlar bunlarla takılıp dr kadınlarla evleniyorlarmış sanırım dogru mu
- 5 ay
Ya bilmiyorum ben 2,5 ay çalışıp çıktım ama iki tane hemşireyle görüştüm Hatta ilk görüştüğüm kızı bir arkadaşıma tavsiye ettim Muhtemelen Onunla da görüşmüştür yani ya kız şey modundaydı yatayım maaşıma ek gelir olsun yani Ama öyle çok ciddi bir rakam değil mesela geliyorduk bana akşam 5-6 gibi bana geliyordu gidiyordu ki çocuk takılıyorduk sabah hastaneye gidiyordu 7-8 lira veriyordum fazlasıyla mutlu mutlu gidiyordu
Soran5 ayHee şimdi anladım bunlar esc gibi paralı mıydı bende sandım duygusal bir şeyler oluyo
Soran5 ayOkuyorum ben yazılım müh
meslege takılı kalmam kişilige karaktere bakarım senin meslegin nedir
00 Yorumla
5 aypek sanmam zarar görecegini o meslekte daha çok polis asker bana uymaz aldatmalar fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHemşire. Si. Ken si ke ne. Ortalık malı oluyorlar.
014 Yorumla
Soran5 ayohaa gerçek mi bu
Cevap sahibi5 ayÖyle. Hemşireler çok si. Kiliyor
Soran5 ayTanık olduğunuz bir şey mi var
Cevap sahibi5 ayBir sürü şey var. Kocasına sadık hemşire yok ve patlak olmayan belar hemşire yok. Vurduruyorlar ve hek vere namus felan. Çakışma için doğmuş gibiler. Sade 4 hemşire şu vakte kadar ben si. Ktim.
Soran5 ayPrki kimlerle oluyo drlarla mı
Cevap sahibi5 ayHasta bakıcı bile si. Kiyo. Çok basitler. Açık delik gir çık. Escler daha seçici.
Soran5 ayOhaa şaka mı bu
Cevap sahibi5 ayYooo gayet gerçek. Hasta yakınından çocuk aldırdı özelde. Evlilik dışı. Kocası öğrense gebertir ka l. Tağı.
Soran5 ayYa bunlar iddia tabi ki ama doktorlara yanaştıklarını duymuştum
Cevap sahibi5 ayİddia felan bilmem ben kendi gördüğümü diyom. Bana dert yandı
Soran5 aySende mi sağlık çalışanısın
Cevap sahibi5 ayboş ver. Ama iyki ne yapıyorsam olmuşum. Vurduğumun haddi hesabı yok.
Soran5 ayDr musunuz
Cevap sahibi5 ayNe önemi var. Basıyorum
5 aybılmem hıc bırı :D
00 Yorumla
5 ayHemşire
024 Yorumla
Soran5 ayNeden biri daha yazmın bakınız yorumlara
- 5 ay
Mesaili vardiyalı sistem, gece hastahane hayatı ve sessizliği , kadınlı erkekli iç içe çalışma ortamı ister istemez insanın mayasını bozar
Soran5 ayŞahit oldunuz snrm
- 5 ay
Hemşire eşi olan 3 arkadaşım sebebini açıklamayı ısrarla reddederek boşandı mesela 😂
Soran5 ayAy inanmıyorumm aralarından dr olan var mıydı çünkü dr hemşire evliliği çok olur 3 üde tesadüf olamaz
- 5 ay
1 i doktor 1 i müh. 1 i memur 😂
Soran5 ayBak bir de hep düzgün adamlarla takılıyo ama dr olan kendisi aldatmıştır
- 5 ay
Onunla çok samimiyiz 2 düğününde de sağdıcıydım bir pok yemiş olsa söylerdi bana 😂
Soran5 ayAhahaha nasıl anlatmıyo o zaman neden boşandığını bir de nasıl hemşireyle evlenebiliyor ya dr adam doktor kadınlarla evleniyordu onlar sanki hiç konuşmadınız mı bu konuları düğününde sağdıcıymışsın ya sence nasıldı karısı senin gözün tutmamış mıydı o zamanda yoksa şaşırdın mı
- 5 ay
Bende boşanmış bir insanım ve evlenen hiçbir arkadaşımın karısını gözüm tutmuyor benim biraz mesleki deformasyon 🤔
Soran5 ayHahahaha ay çok güldüm bunaa ama de arkadaşınıza şaşırdım benim dr kankam var kadın kendisi diyo ki dr erkekler asla hemşirelerle evlenmez takılır gün sonunda bizimle evlenirler sen hiç sormadın mı dr arkadaşına nasıl oluyo bu sonuçta dr ve hemşirelerin nasıl olduğunu biliyo ne diye evlenirsin ki
- 5 ay
O dr arkadaşına bir sor hemşirelerdeki cilvenin %10 u sende var mı diye 😂
Soran5 ayHahaha niye canım bende mühendislik öğrenciyim cilvem yerinde dr adamda iki cilveye kanıyorsa yandık
- 5 ay
Hatun dediğin cilveli olacak erkeği elinde tutmayı bilecek o hemşire peynirler peynirlik yapmasaydı benimkiler kesinlikle ayrılmazdı eminim 😂
Soran5 ayHemşire peynirler mi ahahahaha yani doktor beyin gözünü kör etmişti diyosun e desene sen ona başka hemşire bulur
- 5 ay
Sütten ağzı yanan yoğurda tövbe eder yavrucum 😂
Soran5 ayDaha evlenmem mi diyor hemşireler mi evlenmem diyor 😅 kaç yıl evli kalmışlardı ki
- 5 ay
Çocuğun 2. Düğününde de sağdıçtım dedim ya 2. Si öğretmendi 😂
Soran5 ayAy inanmıyorum bir dakikaa 2. defa mı evlendi pardon gözden kaçırmışım inşallah onunla ayrılmamıştır yoksa sorun onda demektir
- 5 ay
şu an hala evli önümüzdeki senelerde boşanırsa yine haber ederim 😂
Soran5 ayTüh ya belki ben evlenirdim onunla hahaha bak doğru evlilik yapmış öğretmen kadın candır gece evde olunca işler okey demek ki
- 5 ay
Onla okey olmuyor ben ona gerekli taktikleri verdim sorun yok 😂
Soran5 ayNeymiş o gerekli taktikler
- 5 ay
Bu seni alakadar etmez sen düşmansın 😂
Asker galiba
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🌸
Bence mesele meslekten çok, insanın karakteri ve ilişkiye bakışı ✨ STK’da çalışırken hem doktorlarla hem farklı mesleklerden kadınlarla sohbet ediyoruz; mutlu evlilik de görüyorum, berbat olanı da. Jinekolog olsa da olmasa da, önemli olan seninle iletişimi, saygısı ve duygusal emeği. Meslek genellemesi seni iyi birinden uzak tutmasın ✨ #BirAdımÖne