Benim için jinekolog, çünkü cinsel hayatımız zarar görür, ilgisini kaybeder gibi geliyor
1 ay
Benim için jinekolog, çünkü cinsel hayatımız zarar görür, ilgisini kaybeder gibi geliyor
Cevap
5Cevap
Yalnız çok iyi cevap Ben de kesinlikle hemşirelerle Evlenmezdim
Siz neden peki herkesin sebebi farklıdır
Genelleme yapmıyorum Ama her meslekte ortalama %50 %60'ı yapıyorken hemşirelerin en az %80'i %90'ı yapıyordur sana şöyle söyleyeyim Bu yıl iki buçuk ay özel bir hastanede çalıştım İstanbul'da iki buçuk ay gibi kısa bir sürede 2 tane hemşire ile birlikteliğim oldu bir tanesi ile 4-5 defa bir tanesi ile bir kez
Ay inanmıyorum drlarla da çok yanaşıyorlarmış
Ohaa çok az veriyor şaka mı gider kasiyer olurum bu nedir kpss çalışmaya başlasınlar şimdiden ama illa böyle mi olması gerek… bu yol yol mu? Drlar bunlarla takılıp dr kadınlarla evleniyorlarmış sanırım dogru mu
Ya bilmiyorum ben 2,5 ay çalışıp çıktım ama iki tane hemşireyle görüştüm Hatta ilk görüştüğüm kızı bir arkadaşıma tavsiye ettim Muhtemelen Onunla da görüşmüştür yani ya kız şey modundaydı yatayım maaşıma ek gelir olsun yani Ama öyle çok ciddi bir rakam değil mesela geliyorduk bana akşam 5-6 gibi bana geliyordu gidiyordu ki çocuk takılıyorduk sabah hastaneye gidiyordu 7-8 lira veriyordum fazlasıyla mutlu mutlu gidiyordu
Hee şimdi anladım bunlar esc gibi paralı mıydı bende sandım duygusal bir şeyler oluyo
Okuyorum ben yazılım müh
meslege takılı kalmam kişilige karaktere bakarım senin meslegin nedir
pek sanmam zarar görecegini o meslekte daha çok polis asker bana uymaz aldatmalar fazla
Hemşire. Si. Ken si ke ne. Ortalık malı oluyorlar.
ohaa gerçek mi bu
Öyle. Hemşireler çok si. Kiliyor
Tanık olduğunuz bir şey mi var
Bir sürü şey var. Kocasına sadık hemşire yok ve patlak olmayan belar hemşire yok. Vurduruyorlar ve hek vere namus felan. Çakışma için doğmuş gibiler. Sade 4 hemşire şu vakte kadar ben si. Ktim.
Prki kimlerle oluyo drlarla mı
Hasta bakıcı bile si. Kiyo. Çok basitler. Açık delik gir çık. Escler daha seçici.
Ohaa şaka mı bu
Yooo gayet gerçek. Hasta yakınından çocuk aldırdı özelde. Evlilik dışı. Kocası öğrense gebertir ka l. Tağı.
Ya bunlar iddia tabi ki ama doktorlara yanaştıklarını duymuştum
İddia felan bilmem ben kendi gördüğümü diyom. Bana dert yandı
Sende mi sağlık çalışanısın
boş ver. Ama iyki ne yapıyorsam olmuşum. Vurduğumun haddi hesabı yok.
Dr musunuz
Ne önemi var. Basıyorum
Hemşire
Neden biri daha yazmın bakınız yorumlara
Mesaili vardiyalı sistem, gece hastahane hayatı ve sessizliği , kadınlı erkekli iç içe çalışma ortamı ister istemez insanın mayasını bozar
Şahit oldunuz snrm
Hemşire eşi olan 3 arkadaşım sebebini açıklamayı ısrarla reddederek boşandı mesela 😂
Ay inanmıyorumm aralarından dr olan var mıydı çünkü dr hemşire evliliği çok olur 3 üde tesadüf olamaz
1 i doktor 1 i müh. 1 i memur 😂
Bak bir de hep düzgün adamlarla takılıyo ama dr olan kendisi aldatmıştır
Onunla çok samimiyiz 2 düğününde de sağdıcıydım bir pok yemiş olsa söylerdi bana 😂
Ahahaha nasıl anlatmıyo o zaman neden boşandığını bir de nasıl hemşireyle evlenebiliyor ya dr adam doktor kadınlarla evleniyordu onlar sanki hiç konuşmadınız mı bu konuları düğününde sağdıcıymışsın ya sence nasıldı karısı senin gözün tutmamış mıydı o zamanda yoksa şaşırdın mı
Bende boşanmış bir insanım ve evlenen hiçbir arkadaşımın karısını gözüm tutmuyor benim biraz mesleki deformasyon 🤔
Hahahaha ay çok güldüm bunaa ama de arkadaşınıza şaşırdım benim dr kankam var kadın kendisi diyo ki dr erkekler asla hemşirelerle evlenmez takılır gün sonunda bizimle evlenirler sen hiç sormadın mı dr arkadaşına nasıl oluyo bu sonuçta dr ve hemşirelerin nasıl olduğunu biliyo ne diye evlenirsin ki
O dr arkadaşına bir sor hemşirelerdeki cilvenin %10 u sende var mı diye 😂
Hahaha niye canım bende mühendislik öğrenciyim cilvem yerinde dr adamda iki cilveye kanıyorsa yandık
Hatun dediğin cilveli olacak erkeği elinde tutmayı bilecek o hemşire peynirler peynirlik yapmasaydı benimkiler kesinlikle ayrılmazdı eminim 😂
Hemşire peynirler mi ahahahaha yani doktor beyin gözünü kör etmişti diyosun e desene sen ona başka hemşire bulur
Sütten ağzı yanan yoğurda tövbe eder yavrucum 😂
Daha evlenmem mi diyor hemşireler mi evlenmem diyor 😅 kaç yıl evli kalmışlardı ki
Çocuğun 2. Düğününde de sağdıçtım dedim ya 2. Si öğretmendi 😂
Ay inanmıyorum bir dakikaa 2. defa mı evlendi pardon gözden kaçırmışım inşallah onunla ayrılmamıştır yoksa sorun onda demektir
şu an hala evli önümüzdeki senelerde boşanırsa yine haber ederim 😂
Tüh ya belki ben evlenirdim onunla hahaha bak doğru evlilik yapmış öğretmen kadın candır gece evde olunca işler okey demek ki
Onla okey olmuyor ben ona gerekli taktikleri verdim sorun yok 😂
Neymiş o gerekli taktikler
Bu seni alakadar etmez sen düşmansın 😂
bılmem hıc bırı :D
Asker galiba

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🌸
Bence mesele meslekten çok, insanın karakteri ve ilişkiye bakışı ✨ STK’da çalışırken hem doktorlarla hem farklı mesleklerden kadınlarla sohbet ediyoruz; mutlu evlilik de görüyorum, berbat olanı da. Jinekolog olsa da olmasa da, önemli olan seninle iletişimi, saygısı ve duygusal emeği. Meslek genellemesi seni iyi birinden uzak tutmasın ✨ #BirAdımÖne