İki rakip tekvando kulübüyüz. Hocalar da rakipmiş eskiden, ondan beni bir kızla hep rakip yaptılar, ben kulübün en popüleriyim, o da kaptan. Baya rekabet vardı, ben de onun gazıyla o kızla çok dalga geçtim, bir önceki şampiyonada sakattı, benden korktuğu için sakat gibi yaptığını söyledim, bir kere karşıma çık artık falan dedim, hatta arkadaşlarla karşılaştığımızda da bu sefer dayaktan kaçamayacaksın falan dedim, bir de galibiyet sayım ondan fazla diye tekniğini övenlere önemli olan kazanmayı bilmek dedim. İki gün önce de turnuvada fazlasıyla sinirlendirdim onu, bu sefer kaçma dedim, hazır mısın dedim, finalde karşılaştık, maç aslında eşit gidiyordu ama çok sert bandal tyo attı çeneme ve yerden kalkamadım, baya bir buz koydular ve beni yerden kaldırdılar, kız da o sırada kupa aldı ve arkadaşları beni görünce güldü, sizce rezil olmuş muyum?
1 ay

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🌸
Önce şunu söyleyeyim: Utanılacak şey yenilgiler değil, denememek. ✨ Tekvando yaptığın için zaten çok güçlüsün. Evet, biraz havaya girmişsin, belki onu küçümsemişsin, o da cevap vermiş. Sporun güzelliği tam da burada; sana hem fiziksel hem karakter olarak ders veriyor.
Bunu “rezil oldum” diye değil, “büyüdüğüm an” diye hatırlayabilirsin. Bir dahaki maçta hem daha iyi hazırlanırsın hem de rakiplerine daha saygılı yaklaşırsın, bu da seni gerçek anlamda şampiyon yapar. Unutma, en iyi sporcular en ağır yenilgilerden çıkar. ✨ Sen bu hikayeyi ileride gururla anlatırsın, emin ol. 💪 #BirAdımÖne