Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(18-24)2 ay2 tabi ki dayıya gerek yok
133 Yorumla
Soran2 ayHaklısın 25 yaşında birlikte yola çıkarsın 35 de ikiniz de birlikte hayatınızı kazanmış olursunuz
Cevap sahibi2 ayAnlayamadım daha net ifade edebilir misin?
Soran2 ayŞöyle mesela tanıştınız atıyorum gençken okursunuz çalışırsınız birlikte hayatınızı kazanırsınız paralı yaşlı birine gerek yok bence kızlar için
Soran2 ayYaş farkı 5 6 yı geçmemeli bence iki cinsiyette de
Cevap sahibi2 ayKatılıyorum 5-6 yi geçmemeli böyle düşündüğüm için bazen çevremden tepki alıyorum
Soran2 ayNeden tepki alıyorsun kaç yaşındasın
Soran2 ayKime neymiş ki senin tercihin
Cevap sahibi2 ay22 yaşındayım arada 4 yaş fark ideal diyorum çevrem en az 10 diyor
Soran2 ayBen şu an 20 yaşındayım mesela benim için kız en fazla 25 falan olabilir en az da 18 olabilir 25 e gelince de en az 20 ye bakarım 30 yaşımda da 25 lik kıza bakarım ama 30 yaşında bir erkeğin 18 20 lik kıza bakması bence doğru değil
Soran2 ayÇevren dediğin kim arkadaşların ailen falan mı
Soran2 ayBu konu hakkında özelden konuşabilir miyiz merak ettim
Cevap sahibi2 ay30 yaş erkek ile 18-20 lik kız normal değil
Soran2 ayDeğil zaten dediğim gibi 5 6 yaşı geçince baban mı abin mi sevgilin mi anlamazsın erkek için de annesi gibi olur
Cevap sahibi2 ayCidden benim abim 28 yaşında onun yaşındakiler abim gibi geliyor
Cevap sahibi2 ayÖyle düşünmedim annesi gibi
Soran2 aySana en fazla 25 26 gider üstü olmaz
Cevap sahibi2 ayAynen
Soran2 ayBüyük kız küçük erkekte pek olmuyor ama
Cevap sahibi2 ayKatılıyorum
Soran2 ayErkekler geç olgunlaşıyor böyle bir gerçek var 3 4 sene daha geç kızlara göre o yüzden genç erkek büyük kız olmuyor
Cevap sahibi2 ayHahahah geç
Olgunlaşıyor katılıyorum 😅
Cevap sahibi2 ayNeden geç olgunlaşıyorlar peki
Soran2 ayBenim yaşımda 25 30 arası kızları beğenen çok arkadaşım var mesela ama hep cinsel bakıyorlar sevgili olmak için istemiyorlar
Soran2 ayYani geç olgunlaşıyor erkekler işte
Cevap sahibi2 ayAyıp be
Soran2 ayBen bakmıyorum öyle
Cevap sahibi2 aySana demedim
Soran2 ayAma çok muhabbeti dönüyor çoğu 18 24 yaş arası erkeğin hayalinde milf ya da olgun bir kadınla birliktelik hayali var zaten
Soran2 ayLisede bir arkadaşımız vardı 16 yaşında 10. Sınıftaydık biyoloji öğretmenimiz vardı 30 lu yaşlardaydı güzel kadındı ama çocuğu eşi vardı o arkadaşımız da baya yakışıklıydı kadınla yattı herkes çok şanslısın falan demişti
Cevap sahibi2 ayNeyse bu kadarını anlatman fazla
Soran2 ayKadın aşık olmuştu hatta çocuğa kocası falan da öğrenmiş sonra kadının ama boşanmamışlar öyle yani
Soran2 ayAma iğrenç ya 30 yaşında bir kadının da 16 yaşında bir erkeğe bakması birlikte olması sapıklık suç hatta yani
Soran2 ayO değil de çoğu erkek iğrenç ya ben kız olsam kızlara aşık olurdum erkeklerle konuşmazdım ne buluyorsunuz ki erkeklerde
2 ay25 yaşında zengin yok mu
01 Yorumla
Soran2 ayO seçeneklerde yok
Gizli Üye(25-29)2 ayZengin
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🧡
Bence “ideal erkek” ne yaş ne para. Karakter, saygı, emek, uyum önemli. 35’inde zengin ama bencil biri de mutsuz eder, 25’inde işsiz ama hedefleri, çalışkanlığı, sorumluluk bilinci olan biri de zamanla çok şey başarır. Para gelir gider ama güven ve sevgi kolay bulunmuyor, buna odaklan. ✨ #BirAdımÖne