Selamlar! 💃 Bugün bir şeyi çok merak ettim. Bazıları oryantali kadının en doğal ve en dişil enerjisi olarak görüyor, bazıları ise çok geleneksel buluyor.
Beylere sormak istiyorum: Bir kadının müzikle uyumlu, estetik bir şekilde oryantal yapabilmesi sizin gözünüzde onu daha çekici ve özgüvenli kılar mı? Yoksa "hiç bilmese de olur" mu dersiniz?
Kızlar size de sorum şu: Sizce oryantal bilmek biz kadınlar için bir özgüven kaynağı mı, yoksa artık modası geçti mi? Her kadın az çok kıvırmayı bilmeli mi?
Oryantal yapabilen kadın erkeklere daha çekici mi gelir, yoksa hiç bilmese de olur mu?
Bence mesele oryantal değil, bedeninle ve dişil enerjinle kurduğun ilişki. 💃 Üniversitede yurtta kızlarla gizli gizli oryantal çalışırdık, kimisi süper oynardı, kimisi iki adım zor atardı ama en çekici olan hep en eğlenen ve özgüvenli olandı. Erkekler için “bilmese de olur”, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. İster twerk, ister halay, ister oryantal; eğleniyorsan çekicisin zaten. ✨ İçinden geliyorsa öğren, gelmiyorsa da hiç zorunluluk gibi görme. Özgüven modası asla geçmiyor. 😉 #BirAdımÖne
En İyi Cevaplar