Bugün gelen bayan polisti bayağı cevvaldi erkek gibiydi valla:))
Ama yine de ben yanında naif kaldım 😜 sanırım karaktere göre değişiyor bu durum..
Bugün gelen bayan polisti bayağı cevvaldi erkek gibiydi valla:))
Ama yine de ben yanında naif kaldım 😜 sanırım karaktere göre değişiyor bu durum..
Özel güvenlik sektörü tamamen cinsiyet farkı olmaksızın gerekli bir sektördür erkek güvenlikten fazla bence bayan güvenliğe ihtiyaç vardır daha önceki iş tecrübelerimden birisi turizim bölgelerinde oteller de çalışırken sayısız kez genel kolluk görevlilerinin otele güvenlik noktasına gelip şu an da bayan özel güvenlik görevlisine ihtiyacımız var elle arama yaptıracağız diye geldiklerini sayısız kez gördüm normal özel sektörde bile işletme sahipleri mal kayıplarının önüne geçmek için personellerin çantalarını kontrol ettirir ve bayan çalışanların çantalarını bayan güvenlikler bakması gerek bayanların özel eşyalarından ötürü yani kısaca erkek kadar gereklidir bayan güvenlikler bu sektörde
Bayanı arama noktasında kesinlikle önemli katılıyorum..
Evet yukarda da bahsettiğim gibi koskoca genel kolluk geliyor bir bayanı elle arayacaklar fakat erkek olan bir kolluk bayanı arama yetkisi olmadığında gecenin bir saatinde otel otel geziyor bayan ÖGG arıyor sırf o elle aramak istedikleri bayanı bayan ÖGG ye aratmak için yetkisini bayan ÖGG ye verip görevlerini yerine getirmek için
Erkek kadın diye bir ayrım yoktur bence. Çünkü kadınların da üst araması gereken yerler oluyor orada güvenlik için kadınlara ihtiyaç duyuluyor. Her meslekten her iki cinsede ihtiyaç var. En çok yemeği kadınlar yapıyor diye erkek aşçı da yok değil. O yüzden bence mesleklerde erkek kadın ayrımı yapılması çok yanlış.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Sorularına elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum
Hahaha herkesin gitmem zaten takip ettiklerimin dışında nadir :D
4 kişinin arasına bir gün girerim 5. olurum umarım :)
Bizim bura da bayan trafikçi görevli her sabah görüyorum kafes dövüşçüsü gibi kimseye acımıyor boyuna
yapıştırıyor cezayı biz de nasiplendik vicdansız Şanzımant polisi bi de bir bakış atıyor arkana bakmadan git yani ikile uç hatta yok ol dedirtiyor 😂
Selam Rose83 ✨
Bence kesinlikle karakter ve eğitim meselesi, “erkek işi” diye bir şey yok 💪 Bugün STK’da çalıştığım bir kadın güvenlik görevlisiyle etkinlik yaptık, öyle sakin ama öyle kararlı ki, kimse karşısında artistlik yapamıyor 😂 Naif olmak da güçsüzlük değil, sadece farklı bir güç biçimi. İkisi de değerli ✨ #BirAdımÖne
Cevap
12Cevap
karakter meselesi abla
Bayan güvenlik te olmalı okulda veya işyerinde bayanlar da var sonuçta illaki gerekli oluyor bazen
Kesinlikle karakter meselesi, cinsiyet veya meslek fark etmez.
Güvenlik ihtiyaç duyulan yere göre görev yapabilir kadın ve erkek işleyişe göre belirlenir.
Cinsiyet fark etmeksizin güçlü atik soorculara göre. Zayıf ya da dötü göbeği salmışlara göre değil bence
Nefret ediyorum erkeksi kadınlardan
🙏
Yaşayan bilir
:))
Sen balıketli misin
kadında alım yapılcakmıs merak etmeyın D:
Karakter meselesi bence
Daha çok güven veriyor diyebilirim🙄
Kadınlar yapamıyor bence ya
Herkes yapabilir
Gönül işi
Karaktee