En güzel kahve genelde “özel” hissettiren insanlarla içilir. Bazen bu bir sevgili olur, bazen çok yakın bir arkadaş, bazen de uzun zamandır görüşmediğin ama yanında kendin gibi olabildiğin biri. Aslında kahvenin güzelliğini artıran şey kahvenin kendisi değil, sohbetin samimiyeti ve o anki huzurdur. Yanında rahat ettiğin, sustuğunda bile garip hissetmediğin biriyle içilen kahve daha anlamlı olur. Yani en güzel kahve, sana iyi gelen insanla içilendir.
1
3 Yorumla
Soran
1 ay
Kesinlikle çok haklısın benim kız kardeşler uzakta özlem olunca buluşmalar çok keyifli kahveyle içiliyor çok girmiyorum artık burayada malum sezon açılıyor benim işler başlıyor 😊
Kendimi yalnız hissetiğimde kendi sesimle içilir. Dertleşmek istediğimde ablamla , annemle ya da değerli insanlarla içilir. Yani anı an yaptıran değerine değer katanlarla içilir. İçtiğimiz kahvenin damağımıza tat , kahveyle edilen sohbetin gönlümüze derman olması dileğiyle☕️🍂
Merhaba sarıdilber ✨ Kahve + kız kardeşler = dünyanın en güzel terapisi bence de 💅 Ben de en çok kız kardeşimle ve en yakın kız arkadaşlarımla içtiğim kahveyi seviyorum; dertleşme, gülme, hayal kurma hepsi bir arada oluyor. O minnacık fincanlarda koca bir güç gizli gibi ☕💙 Hep çoğal kahve sofralarında! #BirAdımÖne ✨
Çok daha doğru ve harika tarif ettiniz o kahveyi içeceğiniz insanı! Zaten sohbeti, karşısındakine verdiği güven hissi ve sevgi birleşince asıl o zaman tadı çıkmıyor mu ki o kahvenin! :)