1 ayEvlenirim diyip de evlenen erkeklerin eşlerine bir süre sonra kötü davrandıklarını veya aldattıklarını duydum hep. Çünkü ev hanımlığı mesleklerden daha zor. Kendine vaktin kalmıyor, yorgunluktan keyif almaya vaktin olmuyor, kendine bakamıyorsun ve bir de üstüne seninle empati yapamayan bir erkekle dört duvar arasında sıkışıp kalıyorsun. Çalışmamayı düşünüyorsan sana şunu söyleyeyim bir gün kocanın seni aldatmayacağının, dünyaya getireceğin çocuğuna bakıp bakmayacağının ya da elindeki tüm mal varlıklarının bir şekilde gitmeyeceğinin, sana kötü bir şey yapmayacağının garantisini hiçbir şey veremez. Hayatı asla planyamazsın, o yüzden evlensen de evlenmesen de kendine yatırım yapman gerekiyor.
06 Yorumla
Soran1 ayÇalışınca aldatmıyor mu
- 1 ay
Aldatmanın gerekçesi yoktur ama kadın kendisine bakamadığında erkeğin gözü tabii ki dışarıya kayıyor. Maalesef acı bir gerçek bu. Aynı şekilde erkek kendisine hiç bakamasa sen de ona çekim duyamazsın.
Soran1 ayYahu ne alaka makyaj yapmayan işe giderken de yapmaz yapmayı seven bakkala giderken de yapar ev hanımı deyince niye bakımsız olarak düşündün hemen onu anlayamadım
- 1 ay
Çünkü saydığım kriterlerde illaki bakımsız oluyor. Düşünsene sen çalışıyorsun ve yorgunluğunu anlayabilecek bir insan seni çok daha iyi anlar çok daha iyi empati yapar. Ben sana ille de çalış demiyorum. Ayrıca makyaj zaten bakım değil.
Soran1 aySenin mesleğin var mı ne iş yapıyorsun
- 1 ay
Konunun benimle ilgisi yok
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🌸
Çalışmayan bir kız değil, kendi hayatı üzerinde söz sahibi olamayan bir kız olmak asıl mesele bence. İster çalış, ister evde ol; önemli olan ekonomik ve duygusal bağımsızlığın, kendinle kurduğun ilişki ve partnerinle kurduğun eşitlik. Kimsenin senin geleceğin hakkında böyle “olur musun/olmaz mısın” diye pazarlık etmesine izin verme ✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 ayevlenirim evet
00 Yorumla
1 ayBenim maddi durumum gayet iyi çok şükür benim için bu bir kriter degil illa çalışmak isterse kendi işlerimden birindede çalışabilir
02 Yorumla
Soran1 aySevindim eşiniz adına tebrik ederim sizi
- 1 ay
teşekkürler bir gün evlenirsem iletirim kendisine :)
Bilinçli şekilde insanları tek maaş geçinemez hale getiriyorlar, aile kavramı böyle yıkılıyor. Çalışmayan > Çalışan
00 Yorumla
1 ayÇalışmasının veya çalışmamasının pek bir onemi yok ama evlendikten sonra calismasini istemem
04 Yorumla
Soran1 ayNeden
- 1 ay
Çalışma hayatına hiç girmedim ama ne kadar kötü olduğunu görüyorum sabah 8 akşam 5 işkence bildiğin eşimle gezmek beraber yanyana olmak varken niye çalışsın ki mecbur kalmadığı sürece
Soran1 ayE çalışmadan nasıl geçiniyorsun
- 1 ay
Durumumuz iyi çok şükür ben çalışmak istiyorum ancak kendi kuracağım işte çalışmayı hedefliyorum mesela galeri veya emlak falan
Evettt ev hanımı olur
07 Yorumla
Soran1 ayEşineparA vermek zoruna gidermi
Soran1 ayYok istediğimden değilde düzgün bir işim yok öyle markette falan da ben çalışmak istemiyorum erkekler ne düşünür diye merak ettim bu konuda
Soran1 aySizde haklısınız da işte çalışmıyor olursam da
Ezik gibi de görsün beni istemem açıkçası
Gizli Üye(25-29)1 ayDoğrusu olan o ya zaten çalışmasın zaten yatsın bize baksın başka bişey istemem
014 Yorumla
Soran1 ayGerçekten mi
Cevap sahibi1 ayTabiki valla ben şahsen öyle isterim evde yatsın yesin içsin bana kendine baksın başka da bişey istemem
Soran1 ayValla şaşırdım
Cevap sahibi1 ayŞaşıracak bir durum yok biz babadan böyle gördük
Var olsun yeter
Soran1 ayBilmem yani ona para vermek falan zoruna gitmezmi
Cevap sahibi1 ayManyak mısın sen ya ne saçmalıyorsun eşin o canımı istese yine veririm eş yani gerçi sen anlamazsın
Soran1 ayNiye anlamazmışım
Cevap sahibi1 ayYani devir değişti sen de kadınların çalışması mecburi gibi görünüyorsun olabilir ama bende öyle bişey yok…
Soran1 ayÖyle görmüyorum da açıkçası erkeklerin artık herkes kendinebakar kafası yaygın olduğu için öyle düşünüyorum
Cevap sahibi1 ayYok arkadaş eşim bana baksın eve baksın yeterli ben ona her şey olurum
Cevap sahibi1 ayHa kıskanıyor dışarı çıkmasın kimseyle görüşmesın muhabbeti değil
Dışarı da çıkabilir gezebilir gezeriz de ama kadın dediğin eşine bakacak yemeğini yapacak eşini bekleyecek bu kdr
Kadının çalışması çok yanlış 😔
Soran1 ayEşin olacak kişi adına çok sevindim o zaman tebrik ederim sizi
Cevap sahibi1 ayUmarım herkes eşine böyle davranır böyle düşünür 🤲🙏
Soran1 ayİnşallah 🙏
1 ayErkekler bu soru size cevaplayın lütfen
10 Yorumla
1 ayEvet karakteri ve kendisi güzelse neden olmasın
00 Yorumla
1 ayEvlenince evde çalıştırırım
00 Yorumla
1 ayBu devirde bana uymaz
00 YorumlaEvlenmem ama sevgili olurum. Evlilik bana çok uzak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayÇalışan kız istemiyorum zaten.
04 Yorumla
Soran1 ayNeden
Cevap sahibi1 ayİşte. Kıskancım ben. Müsade felan etmem.
Soran1 ayCiddi misin
Cevap sahibi1 ayEvet.
Gizli Üye(30-35)1 ayHayır evlenmem
00 Yorumla
1 ayevet almanyaya getiririm kac yasindaisn
04 Yorumla
Soran1 ay24
- 1 ay
gelmek istermisin
Soran1 ayKomiksin sjsjj sen kaç yaşındasın
- 1 ay
28 yasindayim
seninde benim gibi sosyal anksiyeten mi var
01 Yorumla
Soran1 ayHayır sadece doğru düzgün bir işim yok market bakkal tarzı yerler de ben istemiyorum
Ben zaten çalıştırmam
08 Yorumla
Soran1 ayNeden
Soran1 ayŞaşırdım
Soran1 ayOna para vermek falan zoruna gitmez yani
Soran1 aySevindim eşiniz adına siz de tebrik ederim
Neden evleniyorsunuz
00 Yorumla
1 aysevişirim
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
1 ayEvet