Şöyle, ben üniversite okuyorum, o çalışıyor. Olur mu sizce
1 ay
Kız sonsuza dek okumuyor sonuçta, neden olmasın?
Evlendikten sonra elbette derslerini ihmal etmemesi ve bu konuda kocasının da kendisine destek olması gerek tabi☺️ Bu da hiç zor olmasa gerek...
4 yılım var daha
Olabilir, elele verildikten sonra o 4 sene öyle bir biter ki... Ama sen yok kaldıramam diyorsan o bambaşka mesele tabi🙂
korkum maddi olarak gecinememek
150 Bin tl gibi bir şey kazanıyordur
ben aylık 30 40 bin TL harcıyorum üniversite öğrencisi olarak
o işten yorgun gelicek ben okuldan yorgun gelicem ben yemek yapmasını bilmiyorum ve düğün yapmak çok masraflı bunları düşünüyorum çok zor
1-) Düğün günümüzde artık demode olduğu gibi; boşuna bu masrafa girmek zorunda değilsiniz. Yine gelinlik damatlık giyip nikah töreni yaparsınız herkes gibi🤷
2-) Evlendiğin kişinin halen "elin adamı" olmadığını ve sana en yakın insan olup hayatını da seninle birleştirdiğini unutuyorsun. Aylık 30-40 Bin harcıyor olabilirsin, seninle evlenen zaten bunları göze alır. Evli çiftler arasında hesap kitap olmaz. Gün gelecek belki de sen ondan daha fazla kazanacaksın. Bu işler böyle😉
3- Bu zamanda evlenen hangi kız doğru dürüst yemek yapmasını biliyor Allah aşkına? Kimse anasının karnında öğrenmiyor. Yemek Tarifi kanallarını takip edip öğreniyor herkes🤷 Veya annesinden kaynanasından kısa sürede öğreniyor. Yemek işini de bir şekil halledersiniz, beraber elele vererek, bazen çok yorgunsanız dışarıdan sipariş vererek...
Seni OLUMSUZ DÜŞÜNCELER 'den arınıp POZİTİF DÜŞÜNCELER 'e davet ediyorum😉
teşekkürler
Rica ederim. Unutma; SEN GÜÇLÜ BİR KADINSIN!💪
Merhaba 🧡
Olur mu demek ne, tabii ki olur ✨ Ben de üniversitedeyken sevgilim çalışıyordu, farklı tempolardaydık ama açık iletişimle çok güzel yürümüştü. Önemli olan eğitim–iş dengesini birlikte kurabilmeniz, birbirinizin hedeflerine saygı duyman ve geleceğe dair ortak plan yapabilmeniz. Kendini geri çekme, hayallerini de ilişkin kadar önemse ✨ #BirAdımÖne
Cevap
4Cevap
Olur yani neden olmasın
evlilik zor ya
Bu soruyu sormasaydın olurdu
En iyisi o olur
Zor okulu bitir önce
sen beklermiydin bir kızı 4 yıl boyunca
seninle Yaşıt sevgilim
Olmaz maalesef