Ya ben wp'de bir tane uzaktan eğitimle ilgili bir gruba ekliyim erkeklerin ppsine bakıyorum hepsi birbirinden yakışıklı boylu poslu falan sizce bu erkekler nasıl kızlardan hoşlanır merak ediyorum sadece yoksa yazacak hâlim yok
2 ay
Ya ben wp'de bir tane uzaktan eğitimle ilgili bir gruba ekliyim erkeklerin ppsine bakıyorum hepsi birbirinden yakışıklı boylu poslu falan sizce bu erkekler nasıl kızlardan hoşlanır merak ediyorum sadece yoksa yazacak hâlim yok
Boy, kilo, güzellik, dişil enerji ve kendini geliştirmiş hatunlar ilgimizi çeker 👍
Hiç bir özelliği olmayan birini kim ne yapsın?
Yani sırf bebek gibi sarışın mavi gözlü diye düşmezler dimi sonuçta zeki bir erkeğin kafası çalışıyor zeki olmayan pratik düşünmeyen birileri ilgilerini çekmez bence
Sarışın mavi gözlü kız istemiyorum 👍
Ben maksimum 1,70 boy ve en fazla 60 kg ince belli beyaz tenli kahve gözlü birini tercih ederim.
Merhaba 🌸
Şunu net söyleyeyim: Her erkek için tek bir “tip” yok ✨ Bazısı bebek gibi kız sever, bazısı zeki ve ortalama güzellikte, bazısı karaktere vurulur. Ama kalıcı olan hep aynı: özgüven, samimiyet ve kendin olman. Sen kendini sevdikçe, zaten doğru insanlar sana çekilir. 💫 #BirAdımÖne ✨
Cevap
8Cevap
Bahsettiğin erkekler yanş bizler zekaya bakarız zeki kız ilk önceliğimiz
Bebek gibiler hiç çekilmez
Olgun kadınları sever
Minyon ve cilveli sever
sevgilileri vardır zaten sen onlari dert etme
Bazılarının yok mesela benim
@Kalitelisohbet sen kesin yrrma benziyosundur arandigina gore
Hahahahaha emin ol şarıl şarıl olursun beni görünce, aranma sebebim reelde olsa günaha giricem sanaldan kendi keyfimdeyim sen de kenarındaki kıla benziyosun
orta guzellik at gibi
Bebek gibi kızları
Orta kesin
Gönül oya daa b*kada hesabı bence