Bilimle uğraşıyorum YAZILIMCIYIM birçok sektörde bilgi sahibiyim uzayı biyolojiyi felsefeyi seviyorum sürekli kendimi geliştiriyorum belgesel gibi adamım her şeyi biliyorum çok ben çok ben en iyisiyim BEN EN İYİSİYİMMMMM

Bilimle uğraşıyorum YAZILIMCIYIM birçok sektörde bilgi sahibiyim uzayı biyolojiyi felsefeyi seviyorum sürekli kendimi geliştiriyorum belgesel gibi adamım her şeyi biliyorum çok ben çok ben en iyisiyim BEN EN İYİSİYİMMMMM

Cevap
2Cevap
Her şeyi bilemezsin, zeki erkekler daha da türemeli
Her şeyi bildiğini sanan ukaladır, hayat hakkında ne biliyorsun gerisi teferruattır.
Sen AKP'li trol değil miydin?
Sorduğun soruların içeriğinden belli trol olduğun.
Ne CHP'si mk. Her muhalif olanı CHP'li sanmak nasıl bir aptallıktır. CHP Kürtçü, AKP ise Arapçı. İkisinden de nefret ederim, al birini vur ötekine.
Vergilerimle sizi zengin ediyorum mk daha ne katkım olsun.
Zeki insan severim de egoist sevmem.
Site farketmez sonuçta Türkiye Cumhuriyeti ulusal internet algoritmasını kullanıyoruz yani benim mesajlarım gerektiği yerde gerektiği zamanda gidiyor zaten beni bilmek isteyen bilir beni bilmek isteyen bu mesajı yazarken ki yazdım zamanı ve bunu yazarken ve bunu söylerken ki ne hissettiğimi bilir
Kısaca siteyle alakası yok beni bilen benim en iyisi olduğumu bu dünyada eşi benzeri olmayan bir mükemmeliyetçi kişilik olduğumu bilir
Zeki erkek sevilir olm
Ağlama oyna...

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Umut ✨
Zekâ kesinlikle çekici, merak etme. Ama çoğu zaman sorun zekâda değil, “ben en iyiyim” vurgusunda oluyor. İnsanlar zeki biriyle sohbet etmek ister, üstünlük yarışıyla değil. Bilgini hava atmak için değil, paylaşmak ve karşındakini de merak etmek için kullandığında farkı göreceksin. Biraz mizah, biraz alçakgönüllülük, çok şey değiştirir ✨ #BirAdımÖne