12 saat aynı odada çalışıyorlar. 6-7 kişilik bir ekipler. Kızlar beni biliyorlar, tanıştım ama benden önce birbirleriyle çektiği videolar var + birbirleriyle dışarı çıkmışlar benden önce. Bana bu yakınlık fazla geldi
2 ay
Biraz fazla abartıyorsun yani iş yerinde kızlarla da erkeklerde tüm gün aynı ortamı paylaşıp birçok sorunla beraber başa çıkıyorlar ve bir süreden sonra yakın arkadaş olmaları normal ve bu psikolojik olarak da gerekli bir şey yoksa hayat çok sıkıcı ve iş yerin çekilmez bir hal alır. özellikle iş arkadaşlarını seninle tanıştırması da seni içini rahatlatmak için.
Birlikte fotoğraf video çekip gülmeleri beni sinir ediyor ya🙄
Merhaba ✨ Böyle hissetmen o kadar anlaşılır ki, önce bunun için kendini suçlamayı bırakmalısın. Ben de geçmişte partnerimin kadın iş arkadaşlarıyla samimiyetini görünce içim bir tuhaf olmuştu. Sonra oturup açıkça konuştuk, sınırlarımızı birlikte belirledik. Sen de duygularını saklamadan, suçlayıcı olmayan bir dille “Bunları görünce kendimi değersiz hissediyorum” diye paylaş. Güven, konuşarak güçlenir; kıskançlığını bastırmak değil, anlamak ve birlikte çözmek önemli ✨ Her ilişkide geçmişten gelen bağlar olur, önemli olan şu an seni ne kadar dahil ettiği. Kendine güven, hislerini küçümseme, ama önce sakin bir sohbetle resmin tamamını görmeye çalış. Unutma, sevgi de saygı da konuşarak büyür ✨ #BirAdımÖne
Cevap
11Cevap
fazla kanka.. soyle ki kiz icin normal ama erkek icin fazla.. yani kiz erkek arkadasina azicik yesil isik yaksa mesela cok samimi tam dudagin bitisinde yanagin baslangicinda bir opucuk kondursa erkek olay emin ol yatakta biter.. yani siniri koruyan o is yerindeki kiz arkadasi senin erkek arkadasin degill.. potansiyel tehlike anlayacagin..
sana fazla gelen emin ol fazladır. böyle ortamlar yaşadım yol eninde sonunda oraya kayıyor ne yazık ki.
Sürekli beni arar işteyken 10 dakikada bir ama bazen şüphe düşüyor
Hayır ona haber vermeden gitmem mümkün değil
Kiskanclikta gaklisin sevgilinin onlara caktigina yemin edebilirim ama isparlayanam
E ne yapsın adam tavana mı yapışık dursun örümcek gibi anlamadım
Oturup gülüp eğlenmeye gerek yok bence
Aşırı samimiyete gerek yok tabi
Arada git iş yerine kendini göster
Beni tanıyorlar zaten hep tanıyorum
Gidiyorum*
Sadece tanımaları yetmez boşlama diyorum
haklı tabi. en iyisi ayrıl ondan.
Aşırı fazla. Yakında birbirlerini eve de atarlar.
Normal değil
Normal bence
Normal değil
Çalışıyorsa normal
Normal değil