Dürüstlüğü bana dürüst olsun ben etkilenirum çünkü bu zamanda dürüst insan yok gibi bir şey kalmadı herkes bir oyun oynuyor ya da yalan söylüyor dürüst olmayı başarmak bile zorken dürüst olduğunu bildiğim bir insan benim için herşeydir
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ✨ Böyle sorular çok hoşuma gidiyor, çünkü tek bir “doğru kadın” tipi yok, en etkileyici şey bence bir kadının kendisi olma cesareti 💫 Kendi ayakları üzerinde durması, hayır diyebilmesi, sınırlarını bilmesi ve başka kadınları aşağı çekmek yerine desteklemesi beni en çok etkiliyor. Unutma, özgüven ve içtenlik her zaman çekici ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
2 aySaçları hoşuma gider.
Güzel gulmesi beni çeker.
00 Yorumla
2 ayYa bakar mısın sırf buradan da yazabilmek için yeni hesap açtım
05 Yorumla- 2 ay
İnsta da ulaşamayınca bari emeğe saygıdan oku lütfen
- 2 ay
Bak sana ulaşmak için bu hesabı açtım kusura bakma ama ben Emre ve sana şunu diyecektim akşam arayım mı dedim amcamlardayım dedim sonra demin sevgilim var dedin engelledin hesabımı engelledin yani madem sana dert anlatmamdan sıkıldın bunu neden başta söylemedin madem amacın derdimle dalga geçmekti dürüstçe söyleseydin keşke bir de bahane uydurup engellemişsin tamam amacın dalga geçmek olmasa da ya knk sohbetin sıktı bana yazma artık desen hiç sorun etmezdim ya aq bende mi sorun var kimle konuşsam gidiyor murat diye arkadaşım vardı o da başka şehire gitti daha 2 gün önce
- 2 ay
En çok ta yani sohbetimden sıkılıp engellemen değil de dürüst olmayıp bahane bularak engellemen koydu sana güvendiğim için derdimi hissettiklerimi anlatmıştım yoksa ben normalde hayatım sikilse bile bunu 15 yıllık arkadaşıma bile anlatan bir tip değilim kendi içimde tutarım genelde nedense sana anlattım aq
- 2 ay
Ama yaptığın hiç boş değildi yalan söyleyip engellemen madem öyle neden yalan söylüyorsun knk sohbetini skim engelliyom desen bile daha iyiydi hayır sorun bende mi anlamıyorum o kız için diyorsun seni yanlış anlamış diye sen de beni yanlış anlamışsın
- 2 ay
@snoqkwpwneken emeğe saygıdan cevapla lütfen
2 ayTabi ki de iyi davranışı
00 Yorumla
2 ayKibarlık ve naiflik
00 YorumlaYerine göre itaatkar olması
00 Yorumla
2 ayAbla bu sorular ne sende sor açık açık ne lazım 🤓
03 Yorumla- 2 ay
Senle işim olmaz ablacım git derslerine caliş
- 2 ay
Uyu yarın okul var