Sevgilim beni evlilik konusunda oyalıyor mu, kariyer bahanesiyle evlilikten mi kaçıyor?

2.5 yıllık ilişkim var bu süreç boyunca çok hata yaptı, hepsini affettim, zor zamanlar geçirdi, maddi manevi zorlandı, işsiz kaldı, borçlandı, hepsinde destek oldum bırakmadım, üstüne eski sevgilisiyle görüştü ben varken neyse özür diledi affettim. 27 yaşındayız DGS'ye girip mühendislik okumak istediğini söyledi hem de özel üniversitede buna gerek yok yazılım diplerinde kendini geliştir, dil öğren dedim yok ya da KPSS çalış DGS yerine dedim yok. Ne zaman evleneceğiz para biriktireceğiz dedim, 2 sene evlenemeyecek miyiz dedim, ne olacak dedi. Bu beni oyalıyor mu, ne zaman nasıl evleneceğiz biz parada değil takıldığım şey ama zaten borcu vardı, borç bitti işsiz kaldı 7 ay şimdi işe girdi, ilk planı özel okul okumak olmuş burslu okuyacağım diyor ama çok zor kazanmam, DGS'ye çalışmaya hem psikolojisi yok hem zamanı. Beni oyalıyor mu, evlenmek isteyen erkekleri görüyorum 2 işe giriyorlar para biriktiriyorlar ya ben çok anlayışlı azla yetinen biriyim üstüne çok güzel ve başarılı olmama rağmen ve o benim ilk sevgilim buna rağmen çok değersizmişim gibi davranıyor, bir yerden sonra sorgulamaya başladım

Sevgilim beni evlilik konusunda oyalıyor mu, kariyer bahanesiyle evlilikten mi kaçıyor?