Ben de mühendisim, nasıl bulurum doktor koca? Bu öğretmenler falan nasıl buluyor?
1 ay
Ben de mühendisim, nasıl bulurum doktor koca? Bu öğretmenler falan nasıl buluyor?
Öğretmenlik bence yüksek tahsilli erkeklerin kadın çok da vasıfsız olmasın yanıma yakışsın okumuş olsun diye seçtikleri bir meslek. Özellikle şu dönemde güçlü erkek bulayım ben de bir şey yapmış olayım güya mantığıyla seçilen kadın mesleği.
Ayy çok doğru konuştuğunuz imzamı atarım.
Linçlenme korkusuyla yazmıştım. Aynı fikirde olanları görmek mutlu ediyor. Zaten genelde tahsilli ya da mantıklı kızlar hak verir.
Neyse. Zaten yok olacak bir meslek.
Yok oldu bile hatta maalesef linçleyenler olucak ama onlar yüzünden biz mantıklı kadınlar boş kaldık hahaha
Cidden. Neyse daha da bir şey demek istemiyorum 😮💨🤣
Hahhah demeyelimm bence de
Herkes hakettiğini bulsun İnşallah 💗 Amin 🌸
Amin amin bize de doktor eşler nasip etsin bacım
Amin. Ben de doktor adayıyım zaten🤣
Aa hadi canım tesadüfe gel helal olsun go girl diyorum o haldee işin mutfağındayken kap bir tane bacım
Hayırlısı olsun 🌸
Hangi ögretmenler buluyor. Beni tanıştırsana o ögretmenlerle ben de ögreneyim bir ögretmen olarak :D
Hahaha siz erkekler bulamazsınız 😂😂 doktor kadınlar asla doktor harici bakmıyor doktor erkek çok var öğretmenle evlenen işte kadın çalışma saatleri çok iyi ben zaten bakamam evde bari biri olsun istiyorlar
Evde kaldık iyi mi yahu. Naneyi yedik naneyi ühüüüü
Ben kimle evlencem :/
Sende öğretmenle evlen
30 yaşında evlendim. Dedim gittiğim yerde biri olur. MAşallah mezarlığa atanmışım. Okulun en genci benim. Bendne kücük 2 erkek var sadece ahaha
Hahahaha evlisin o zaman
Evli olsam neden 2. birini arayayım yahu :D Deli miyim ben :D
Monogamist bir adamım :)
Boşandınız mı yani pek anlayamadım E atandığınız yerde yok mu genç bir kadın falan bende sapyoseksüelim ya hahaha
Ben hep bekardım ya. Yani sevgililerim oldu ama onlar evlilik sayılmaz. En son sayılmıyorlardı ahahha
Valla geçen sene biriyle tanışayım dedim. Kız manyak cıktı. İyiki devam etmemişim. Sonra duyduklarım dudağımı uçuklattı.
Ben de artık buradan gideyim diye görücüye başvurdum hahaha
Nee nasıl manyak çıktı aramızda kalsın doktor kadınlarda manyak
Şeytanla nikah kıysan daha güvende olursun öyle diyim :D
Ya ben tıp seviyorum aslında doktorluk umurumda değil de :D
Ya inan bi doktordan toplasan 50 bin belki aşağı alıyorumdur bana hala para için istiyosun diyorlar adamlar çekici geliyor asgari ücret alsalar yine isterdim of o ameliyatlar o bakışlar of off beyaz önlük eridik bittik keşke bizimde beyaz baretimize aşık olsalar böyle bi beyaz önlük etkisi yaratmıyor sanırım:))
Bak sen beni anlıyorsun işte :D Ben Yökdil girdiğimde bile alanıma yakın olmasına ragmen sosyolojiden 7 yanlış yapıp SAğlıktan girince 1 yanlıs yaptım :D Ki YDS'lerim genelde 2-3 yanlış gelir dalgın olmazsam. Sağlık çok ilgi çekici bir şey.
şu an sağlık yönetimi okuyorum. (Derece için). Tıpla alakalı derslerin hepsini House M. D., Chicago M. D. vs gibi diziler sayesinde geçiyorum ahahah
Aa tebriks ing öğretmeni falansınız o zaman ben zaten mühendisim yani sayısalcıyım bizde boş kafa değiliz makina mühendisliği zaten delilik 5 buçuk senede bitirdim hajahaha
Bu arada lisede sayısal ve fizikten nefret ederdim yalan yok. Ama youtube'daki engineering videoları hoşuma gidiyor. Sizin alanda eğlenceli. Hele havacılık kısımları. Seksiiiii <3 ahahah
Aynen İngillizce öğretmeniyim. Ben de edebiyatı 6 senede bitirdim. Hacettepe 6 sene dediler. Napalım lol
Sen bir de bana sor abimde ktü inşaat mühendisliği mezunuydu bizim ailede gurur meselesi olmuştu ilk sene barajı bile geçememiştim ikinci sene kazandım omü makine mezunuyum of of hacettepe candır ya sen nasıl kaçırdın hacettepe tıpçılarıı kapılarının önünde dolaşsaydın ya
İşte biz Beytepe'deydik onlar Sıhhiye'de :D Denk gelmedi :/
Bir de o zamanlar aklımın ucunda yoktur evlilik. Yeni yeni evlenesim geldi aahjah Ama şaka bir yana bence erken evlensem boşanırdım. O zaman şu an sahip olduğum olgunluğa sahip olduğumu sanmıyorum.
Ülkemizin en büyük problemlerimden biri de bu. İnsanlar hazır olmadan evlenip çoluk çocuğa karışıyorlar. Sonra da problemli aileler.
OMÜ'de güzel sanırım ya. Orayla ilgili hep güzel şeyler duydum ben
Beytepeyle sıhhıye ne kadar uzak ki bir de bunlar hep mi oradaydı ne bileyim hacettepenin etkinliği vs yok muydu gerçi ders çalışmaktan gitmemişlerdir ama bakıyorum üni hayatıma onlarda az degildi her yerde bitiyolardı ben işin şakasındayım ya 25 olucam 30 dan önce bende evlenmem aynen öyle ya sormayın kızcağız üni okumamış koca peşinde yavrum önce bir okusana ah ah okumayı geçin 30 yaşında evlense bile zihin yaşı 10 olan vardır düzgün insan kalmadı. Omü de güzelde ah o mühendislik fak. hocaları …bir de atakumda ev tutmuştu babam 1+1 hayatımın en güzel dönemleriydi…
Ya benim üniversite hayatım öyle cafcaflı değildi maddi durumdan kaynaklı. :)
Ama evet yakın değildi tabi kampüsler.
Bence bir kadın evlenebiliyorsa 27-28 ideal ya. Çünkü bir süre sonra biliyorsun doğum falan zor iş. Ben eşimi bu sürede kaybetmekten korkan biriyim 😅Bir de bir kadın bir erkekten daha hazır ve olgun oluyor bu konuda bence.
Sninki güzelmiş işte ah ah :D Bizimki neyse anlatmıyım ortalık yerde
Hacettepe hocaları çok gaddar bilmez miyim arkadaşım bölüm bıraktı hatta tıp fakülteside çok zormuş öyle derlerdi olsun canım şimdi maddiyatınız yerinde ya öyle düşünün 27-28 erken yaa hahhaa bende biraz deliyim sanırım evet kadınlar daha olgun ya haa çocuk mevzusu zaten istemem allah isteyene versin :))
Çocuksuz olmaz ya :D Çocuk evin neşesidir (bak baba moduna bile hazırım hashda )
şu an, o güne çok daha iyiyim tabi. İmkan verseler geçmişe gider misin deseler NOOOOOOO derim ahahha
Oo geçmişe bende gitmek istemem hep büyük hallerimi merak ederdim kendi ayaklarımın üstünde durayım vs aile desteği gelse bile o kendi başkasına ihtiyacım yok hissi bambaşka bi his çocuk evin huzur kaçıranıdır ya hahaha bak doktor erkeklerde çocuk istemez bence cerrahlar falan çok iyi anlaşırız oh mis
İnsanların %99u ister ya. Çünkü sen de şimdi biraz bu konulara meraklısın belli ki. İnsanların DNA kodlanmış bir şey neslin devamını saglama içgüdüsü var. İstemsizce bu şekilde ilerliyor.
Özel değilse sen neden istemiyorsun çocuk? 😅
Şimdi halinden memnun muusun peki? İstanbul'da yşaıyorum deme de :D
Bu konulara mı yook asla meraklı değilim hiç sevgilim olmadı desem? inanmazsın sende de ya ne bileyim öyle 9 ay karında taşımak vs erkeklerde değişiyor hamilelikte kadını kutsallaştırıyor vs ilişkide tutkuyu bitiriyor bence bir de çocuk doğunca aman allahım evlilik korkunç bir hal alıyo yani gözlemlediğim bu onun dışında sorumluluk almak falan ben çıldırırım başına bir şey gelse fazla hassasım yani olmaz bir de çalışan anne olmak mı? asla. şimdiki halimden memnunum ya yok yok İstanbul'da değilim en son liseyi orada okudum sonra da bitti orada işim
Yani annelik kısmına bir şey diyemem. Ama karı koca ilişkisi olrak bazı şeylerden vazgeçmezdim ya. Doğum vs bu konuda beni durdurmazdı galiba ahha. Anne olması karım olduğu gerçeğini değiştirmiyor sonuçta.
Ama işte diyorum ya zihni olgunlaşmamış adamların evlilikte böyle saçmalıklar yapmasına şaşırmıyorum. Zihinsizler. Benciller ve kadını düşünmüyorlar.
Annelik kutsaldır. Ama evlendiğimiz kadın, doğum öncesi sonrası da ne kadar hayatımızda kutsalsa bence o kadar kutsaldır.
Kadına da istediğini vereceksin.
İstanbul'dan nefret ederim de :D ORada bir kızı demişlerdi tanış diye. Hiç sormadan yok dedim ahaha
Yok ya siz fazla duygusal bakıyorsunuz çoğu erkek dediğim gibi ilahlaştırıyor cinsellik yok oluyor tanıdığım çiftler çocuk olunca çöktüler tip vs bitikler çocuk yokken her sene ayrı bi ülkeydi tabi :)) Siz Ankara'da okumuşsunuz Ankara ve İstanbul sevenler diye ikiye ayrılır zaten durum iki taraf da birbirinden nefret eder hahaha ama Ankara'da deniz yok sıkıntı ya
Ben Ankara seviyor değilim ya. SAdece dostlarım orada o yüzden gitmek isterim. Yoksa Ankara 'da çok kalabalık oldu. Ben kalabalık sevmiyorum. şu an burası mesela o kadar kalabalık değil ama güzel dostlarım yok burada. Zihin olarak yoruluyorum.
Bence şimdi tüm erkekleri de elemeyelim ya. Bir kadın doğum yaptı diye cinsellik neden ortadan kalksın. Bana saçma geliyor dediğim gibi. Ülkemizdeki erkeklerle aynı kefeye pek koyma derim beni. Tanısan şaşırırsın ahaha
Evet evet Ankara aşırı kalabalık İstanbul 2 oldu araş konuş arkadaşlarınla yav tüm erkekler değil de %80 diyelim
Arayarak sarmıyor ya. Bir de erkekler olarak öyle uzun uzun telefonda konusmuyoruz bence biz :D Ben sevmiyorum en azından.
Merhaba 💛
Önce şunu söyleyeyim, “doktor koca” hedefi seni küçültebilir, aman dikkat ✨ Boğaziçi’nde okurken de, şu an STK’da çalışırken de şunu gördüm: Meslek değil, karakter hayatı güzel yapıyor. Kendini geliştir, hobilerine, kariyerine odaklan, sosyal çevreni genişlet. Sen parladıkça, doğru insan zaten sana çekilecek 💫 #BirAdımÖne
Cevap
25Cevap
hastanede
Valla öğretmenler herkesi buluyor ben de anlamadım doktor buluyor hakim buluyor mühendis buluyor asker buluyor polis buluyor herkese hitap eden bir emslek heralde
Hahaha ay çok güldüm bu yoruma gerçekten katılıyorum size imzamı atarım.
çok kolay ya öğrenmenler kendince çocuklara analiz edip kolaylık la tav ederler sadece öğretmenleri izlemen yeterli :))
Nasıl anlamadımm çocuklara analiz edip derken
öğretenler küçük çocukları yönlendirmiyor mu ve bazı çocuklalar dinler ve dinlemez işte ona göre nasıl tav ediyorlar düşüne bilirsin :))
Aa anladımm süper bakış açısı hahaha denenir de doktoru nerde bulucaz
şu an mı acilde sürüsü vardır :))
Ama işte adamcağızlar bana mı bakıcak hadi diyelim beğendi nasıl iletişim kurucam
aslında erkek doktorlar çok sabır içinde hastalığına cvp veririler anlatırlar ama asla işlerini tehlikeye atmazlar ;) bu hemşireler aslında onların aynasıdır kendi arlarında bak bine vi cilve yaparlar ;) bu konu onların için sıradan olurlar yani aralarında evde eşi ile sohbeti normal etkisiz manasız hemşirelerde neler konuşulur az çok an derim işin zor emeğine yazık edersin ;)
Sorma sorma lisede tanıdığım ne kadar y.. varsa hemşire oldu doktorlarda onlarla takılıyor ama işte asla evlenmezler
benim çok dolu hemşire arkadaşım oldu açık sözlü oldukları için yüzüm çok kızarmıştı şimdi bana da etki etmiyor 😅😅
Aa onlar doktorlar hakkında bahsediyor muydu böyle
dedim ya utanma duyguları yok bende de yok aslında sağlık arasında kişiler konuşmadan duramıyor ki :))
Hahhahah ay çok güldüm ya sormayın sormayın o arkadaşlarım çok fenaydı mesela hemşireler hakkında da ufak tefek şeyler duydum adam nişanlı falan hiç telefona bakmıyor hemşireyle fingirdiyor
Statü mıtatü hepsi yalan dolan. Önemli olan mutlu edeni bulmak.
Orası öyle ben işin şakasındayım hahahs
Ben de eskiden öyle düşünüyordum. Sürekli gittiğim yerde güvenlik bi kız vardı. O kadar iyi kalpli biriydi ki tanıdığım en harika insandı. Evlenmek istedim Bana bu kız senin Dengin değil dediler. Ben yine de istedim sonra o süreçte başka bi şeyler oldu. Farklı nedenlerden olmadı. Allah razı olsun umarım çok mutlu olur.
Dengin değil derken kız mı daha iyiydi sen mi inşallah mutlu olur o kızda dediğiniz gibi
Anladımm yani aslında bakıldığında doğru olanı yapmışsınız onun size hissettirdikleri geçiçi evlendiğinizde bir süre sonra mantık oluyor ya da ben çok mantıkçıyım bilmiyorum hiç aşık olamadım hiç sevgilim olamadı bu yüzden
Hayır. İşte onu anlatmaya çalışıyorum doğru yapmadım. Hayat dediğin bunlara takılmak için çok kısa. Sevgi ise tek gerçek.
Bak ben eskiden şöyle düşünürdüm. Kariyer herşeyden önemli derdim. Para olsun da kızı bi şekilde buluruz diye düşünürdüm. Ancak şu an şunu anlafım ki seni gerçekten seveni bulup onla başarılı bir evlilik yapmak kariyer yapmaktan daha zormuş. Allah sağlık verdikçe parayı bi şekilde kazanıyorsun. Ancak aşkı parayla satın alamıyorsun. Ben açlıktan öleni görmedim ama sevgisizlikten solup yitip gideni çok gördüm.
Doğru ama işte ben asla öyle bakamıyorum olaya ne yapıcam ya
Yaşın genç. O yüzden. Ben de gençken senin gibi bakıyotdum ama şimdi diyorum ki iş peşinde koşacağıma kız peşinde koşsaymışım keşke. Keşke özel hayatıma daha çok vakit ayırsaymışım. İşimi bulacağım derken eşimi kaçırdım. Şu an yalnızım acı çekiyorum. Eskisi kadar genç ve yakışıklı da olmadığım için talep de azaldı. Mantık evliliği de yapmak istemiyorum galiba yalnız öleceğim. Bu gerçek beni sarsıyor o kadar sarsıyor ki. Hayat bile anlamsız geliyor. Para da anlamsız geliyor. Sevdiğim kadınla o paratı harcayacaksam paranın ne anlamı var dıyorum.
Ama şöyle düşünün ben atıyorum doktorla evlensem o adamla yine o parayı harcayacak vaktim olmayacak yok nöbetti yok şuydu buydu neden öyle diyorsunuz bana mesela olgun yüzü gözü hayatı belli eden erkeklerde çekici geliyor emin olun bulursunuz ama ararsanız:)) mantık evliliği neden olmasın canım zamanla seversiniz birbirinizi sanki severek evlenenlerden hiç boşanan olmadı mı ya mantık evliliği yapıp hiç mutlu olan olmadı mı?
İnşallah bulurum. Mantık evliliği sahte geliyor çünkü. O kişi benim imkanlarım için geliyor. İmkanım bitince de gider. Ancak seven insan oturur senle kuru ekmek yer. Bu bir. İkincisi elbette mantık evliliği yapıp seven olabilir ancak ya olmazsa! 😃 Bu devirde evlenmek kolay değil ki. Çok büyük külfet. Bu mali yükü de hep erkek çekiyor. Yani bu büyük bi kumar ve istediğin zar gelmezse kaybın da büyük olur. İşin psikolojik çöküntü kısmına hiç girmiyorum bile.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏽 siz umudu kesmeyin vardır bir hayır bir ruh ikiziniz vakti değildir
Kesmeyin lütfen bakın bu yüzden olmuyor belki de vardır bir hayır ben istemiyorum yav işin şakasındayım daha 25 olucam 30 dan önce istemem hahaha
Hahaha estağfurullah gönlüme göre biri olursa amenna yaşı yok bu işi nasip kader.
Emek ister, adanmışlık ister. Herkesin harcı değildir. Sen alışmışsın güneşli günlere, doktorluk gecenin dördü beşidir... Kolay sanma.
Valla bende boş beleş tip değilim makina mühendisiyim ve işimde ağır erkek işi. Emin ol benim gibisini bulamazlar bende çalışmama rağmen gerekirse nöbet vaktine uyanırım yemek yaparım hastasını kaybetse onunla beraber ağlarım ama işte neredee:))
Sen yine de ağlama faslını uzun tutma, bol şans bebek.
www.youtube.com/watch?v=nSjjRFgHZJY&pp=iggCQAE%3D
Hahahaha :)) niye ağlayayım doktor beyler ağlasın onlar kaybeder teşekkürler şans dilekleriniz için
Doktorlar sapıtmaya başladı, bulmasan daha iyi
Aa neden öyle dediniz? Bir şey mi duydunuz
Beklentini yüksek tutmazsan
Bulursun
Nasıl yaani
Anladın işte
Bol hastanelere git 😂
Doktor adam hastasına aşık mı olucak hahaha ilahi hipokrat yemini yoktu galiba :))
İroniydi o. Ben de doktorum hastaya o gözle bakmam hayatta.
Hahaha anladım canım. Nasıl doktorsun ya siz çok yoğun diiil misiniz ne işiniz var burada doktor bey
Bu saatlerde çalışmıyoruz pek 😄
Bu saatlerde çalışmıyorsanız aile hekimi falansınız sanırım.
Yok göz doktoruyum
Aa sizde nöbet olmuyor sanırım benim gözde biraz bozuk galiba bakar mısınız bi? hahaha
Bizde icap nöbeti oluyor evden. acil bir şey çıktı mı gidip bakıyoruz gel bakarım sana da 😄
Bizde nöbet olmuyor ya çok medeni geldi bu mevzu bana bizde operatör arıyor abla makina çalışmıyo restart ettik olmadı yav gelsene derler hahaha yok ya maşallah gözlerim sapasağlam teşekkürler siz doktor erkekler doktor olmayan kadınlarla ilgileniyor muydunuz ya?
Nöbet olmaması güzel. İlgileniriz neden olmasın ki doktor olma şartım olmadı hiç
Bence mesai saati dışı habersiz pat diye aranmak nöbetten beter. Sizin olmadı ama meslektaşlarınız çoğunda bu şart mevcut
Evet ona göre seçtim bölümü ama
Nasıl anlamadım doktor bulmak için mi seçtiniz
Nöbeti olmayan rahat ama cerrahisi olan bölüm olduğu için göz seçtim diyorum
Anladım afedersiniz anlayamadım kesinlikle doktor olsam bende cerrahi bir bölüm isterdim hatta kadın doğum falan yazardım ama hiç benlik değil doktorluk falan zor iş hatta çok zor ben mekanik makina tamir severim seviyorum. Gözün nöbeti olmaması harikaymış ya ben bir tek aile hekimliği zannediyordum.
Nöbeti olmayan çok bölüm var ya
Bir yaşıma daha girdim yani daha doğrusu doktorlar öyle lanse ediyor bir onlar çok çalışıyor sanki yanlış anlamayın da
Çok çalışıyoruz ama gece de çalışmayalım bi zahmet yahu
Demeyin öyle çoğu meslektaşınız nöbet tutuyor sanırım yahu hahahaha
Tutan da çok tumayan bölüm de çok
Doktor bey konudan bağımsız göz çizdirmeyi önerir misiniz annemin gözleri baya bozuk dereceyi tam olarak hatırlayamıyorum ama annemi bildim bileli hep gözlük takmıştır bana kızım gözlerimi mi çizdirsek diyip duruyor tekrarlar mı sonrasında?
Yaşı kaç?
56
Genelde 45 yaşından sonra çizdirme değil de göz içi merceği öneriyoruz
Anladım, peki bu göz içi merceğinde süreç nasıl oluyor bunda tekrarlama gibi bir durum oluyor mu
Hayır mercek bi kere takılıyor kalıcı kalıyor gözün içinde
Anladım teşekkürler doktor bey bir anneme söyleyeyim
Rica ederim geçmiş olsun
Önemli olan maaş mı yoksa doktor olması mı?
İnanın ortalama bir doktordan toplamda 50 bin falan aşağı alıyorumdur asgari ücret alsalar yine isterdim o beyaz önlük o ameliyattaki halleri of offf
Niçin doktor musun hahhaha?
Evet
Tabi tabi siz çok yoğun olmuyor musunuz ne işiniz var ya burada
Bizim de bir hayatımız var abartmayın lütfen
Siz çok abartıyorsunuz ama en çok siz çalışıyorsunuz doktor beycim
Peki hanımefendi nadir boş akşamlarımdan birindesiniz. Bilginiz olsun
“Nadir” boş akşamlar tamam şimdi emin oldum doktorsunuz o egonun kokusunu aldım ahhahahha
😒😤
Meslekle mi yoksa erkekle mi evleniyorsun?
Meslekle.
Ok. bütün erkekler kötü bari kariyerli olsun
Akla bak yarebbim statünüz batsın
Ne alakaa
Öyle saçmalık
Onların toplanma merkezleri var ya
Hahaha neresii
Pilot nasıl bulunuyo asıl
Yani bilemedim şimdi
Kemal sunal'ın filmindeki gibi tebeşir tozu iç
Ben ayarlarım 😬
Siz kimsiniz beyfendi
Bütün tıpçıların içindeyim hangi yaş istersen 😂
Hemşire falan mısınız nasıllar sizce doktor dışı biriyle evlenmeye ne gözle bakıyorlar kadınlar asla istemez de erkekler sanırım özellikle doktor dışı istiyor
Gel ben sana bulim dhdjfkdj
Nerden bulucan kizz minnos
Bütün çevre tıpçı
Benim yaşım biraz büyük 25 olucam kızz sen de mi tıp okuyorsun yoksa nasıllar söyle bakalım evlenilir mi sence çapkınlar mı dendiği gibi
Öncelikle onlar da insan abla sjsnskxmd özgüvenli oluyorlar çapkını var mıdır bütün mesleklerde vardır yani. Çok da abartmaya gerek yok bence
Hahaha doğru diyorsun ablamm sorma özgüvenlerini … onlar nasıl gözle bakıyor mesela tıp okumayan biriyle sevgili olmaya ben tıpçı erkeklerin asla tıpçı eş istemediğini duymuştum. Tabii canım ilahlaştırmaya gerek yok sen kap bir tane bak üni bitince olmuyor daha sonra benim gibi sorarsın hahaha şaka bir yana sen ne okuyorsun ablacim
Yoo genelde tıpçılar tıpçılarla evleniyor çünkü nöbet vs uyumlu oluyo
Ayrıca ben de diş hekimliği okuyorum
İşte ablam tıpçılar tıpçılarda evleniyorlar ekmek çıkmaz hahaha çok tebrik ederim ablacim harika meslek başarılar 🙏🏽💞
Sağolll🫶
Bende mühendisim evlenelim
Ne mühendisi
Ses mühendisiyim
O ne bee
Tamam evlenmiceksin meşgul etmiyim
Görücü usulü dene xok çabuk bulursun
Kim ayarlayacak bana doktoru
Annene halana teyzene söyle onlar sana bulur
Ya öyle de komik olur ne dicem onlara anne teyzee bana doktor koca bulun hahahaha bir de doktor adam görücü usulu tanışmaya gider mi allah aşkına gerek görmez yani çevresinde ilgi veren çoktur
Dene sadece sonra bana dua edersin
Bende bu insanları anlamıyorum aw birşeyi denemeden niye hemen olumsuz düşünüp vaz geciyorsunuz
Ya yok doğru diyorsunuz ama işte benim dediğim de mantıklı değil mi doktor adam niye gelsin yani
Niye gelmesin diğer kadınların senden farkı ne? Neyin eksik onlardan öyle düşün birde
Öyle düşününce eksiğim yok fazlam var ahhaha ama işte :))
Sana gaz veriyorum burada koşmaya başla göster kendini
Öyle valla işe yaradı aldım gazı ama işte şimdi ne yapıcam ilk annemlere haber mi salayım kızımız var makine mühendisi doktor koca istiyor 😂😂
Ha ha 😂😂 işte bak şakayla karışık gönder ortaya haberi annenden heryere gider o zaten rahat ol sen
Hatta diyeyim vesikalığımı da dağıt adam zaten direkt aşık olur nöbette fotoma bakar durur😂😂
Dafahe abart 😂
Oldu olacak bir tane bekar doktor bul bağlama büyüsü yap en iyisi 😅
Yaa bak o daha iyi ama karması falan olur uğraşamam hahaha
Sen doktoru bulup evden de önce karmasini sonra düşünürsün 😂
Ya çok teşekkürler şaka maka azıcık cesaret geldi
Dua etmeyi unutma
Tabi her zaman rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Yok yav öyle değil ayrıntı önemli ama zengin olsun diye dua yeterli 😂
Tamamm
Bulamazsın
Niye canım
Arıyosun diye arama belki denk gelir
Doğru dediniz
Hayırlısını iste
Hastaneye git nöbet tut
Hahaha napıyor bu deli desinler sonra
Demezler kismetimi bekliyorum dersin olmazmi :)
Hahaha kafamda canlandırdım sahneyi olaayy
Aynen bahşiş atan bile olur yolunu bulursin :))
Arama gel
Nereye gelcem
Nereden bulucam hesaplarını ya o da saçma tanımadığım birine istek atmak vs
Biraz safım evet :)) bundan bulamadım sanırım doktorun ne işin var ya burada siz çok yoğun değil misiniz
Koca moca bulamazsin sen
Tamamdırrrrr
Burada bulamayacagin kesin
Hahsha o zateenn
dr adam burada takılmaz be
Nasip işi yda hastaneye Cok gidip gelmen gerekir
Nasıl hastaneye çok gidip gelicem
Muayene olacan
Doktorda muayene ettiği hastaya alıjmı olacak hipokrat yemini : ben yokum 😂😂😂🤭
Oooo
Hastanede
Dr haydar dümen ben