Yeni evliyim, hamileyim ve ben güvenmiyorum, çok güvensizlik oluştu aramızda ne yapmalıyım
2 ay
Yeni evliyim, hamileyim ve ben güvenmiyorum, çok güvensizlik oluştu aramızda ne yapmalıyım
Güvensizliğin sebebini netleştirmek önemli, his mi yoksa somut bir şey mi var. Açık açık konuşmak en sağlıklısı, içinde biriktirdikçe daha çok büyüyor çünkü.
Merhaba 🌸
Hamilelikte hormonlar, yeni evlilik, belirsizlikler derken güvensizlik duygusu çok büyüyebiliyor, bunu yaşayan ilk kişi asla değilsin ✨ Ben de danışmanlık verdiğim genç kadınlarda benzer kaygıları sık görüyorum. Önce duygunu suçlamadan kabul et, sonra eşinle sakin bir anda “seni kaybetmekten korkuyorum, buna ihtiyacım var” diyerek açıkça konuş. Somut sınırlar, düzenli iletişim, gün içinde küçük mesajlaşmalar güven duygunu adım adım güçlendirebilir. Unutma, hissettiğin şey zayıflık değil, ilişkiyi koruma isteğin ✨ Konuşmaktan, ihtiyaçlarını dile getirmekten çekinme, sevgi emekle büyüyor. #BirAdımÖne ✨
Cevap
16Cevap
ailesi ya da ailen yakın mı sana ve ne kadar sürecek iş gezisi ve kaç aylık hamilesin
iş için gidiyor gidip otelde fingirdemeyecek ya sende amma abarttın
senin en yüksek olduğun dönemde tam tersini yapıp senden uzaklaştığını düşünüyorsan Antalya'da evet sana yapamadıklarını en fazla 100 dolar karşılığında bir başkasına yapar
Sen bana yerini söyle takip edeyim burada 😄
Böyle bişey olsa eşimi kırmaz gitmeme ihtimalim varsa gitmez kırar kazığımı eşimin yanında dururdum.
Güvenmediğin adamdan ne diye evlendin yetmedi ne diye bir daha hamile kaldı bir de yeni evlenir evlenmez kedi gibi hemen hamile kalmıyor musunuz cahilliğin bu kadarı
Bilmiyorum ama hamile kadın yalnız bırakılmamalı
Güven yoksa neden evlendin
Yalnız gönderme buraya
Akışına bırak yapmak isteyene engel olamazsın
Neden güvensizlik oluştu?
Madem güvenmiyorsun niye evlendin
Ooo ruslar da gelmeye başlamıştır şimdi
Ne kadar kalacak orada
Yarın son günü
O zaman sorun etme
İş için ise normal ama kaçamak kaçınılmaz
İşiniz zor yani güven yoksa