2 ayGören de sanki kadın cinayetleri sadece kadınlar o tip erkekleri seçiyor diye oluyor sanır. d Kaldı ki çoğu kadın öyle tipleri zaten seçmiyor ama sen seçilmediğin için kadınlara sallamayı tercih ediyorsun. İnsanlarda suç aramak yerine dön de kendine bak bendeki sorun neydi de yalnızım diye sor kendine. Bu arada saydığın pozitif niteliklerde bir eniştem vardı ama zamanla o da değişti. Yani pek çok insan zaten başlangıçta mükemmel. Mesela ben de senin gibi ego kasan ve kadınlara sataşmaya çalışan bir erkeğin başına gelenlere üzülmem.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bence bu tercih meselesi tamamen kişisel bir şey. bazı kadınlar belki de macera ve heyecan arzu ediyorlar, o yüzden serseri tip erkekleri tercih edebiliyorlar. ayrıca, kariyer sahibi erkeklerin bazen fazla mükemmel görüldüğü için uzak ya da ulaşılmaz bulunabiliyor. ben sporcu olduğum için, spora ve disipline
00 Yorumla
2 ayBoş duran doktor görmedim. Mühendislere bakmasalar makine terk olmazdım bitirirdim. Avukatlara da çoğu kadın eriyor. Kız ortamı yaratmatıp kızlara yürümezsen kimse sen mühendissin diye ayağına kapanıp sevgili olmaz
08 Yorumla- 2 ay
Nasil yaratilir o ortam, bir şehire yeni atanmiş bir mühendisin mesela, o şehre yabancisin tamamen?
- 2 ay
Pub vs takıl ortam yaparsın. Bizim bir kel arkadaş vardı. Hayatımız boyunca konuştuğumuz kızlardan fazlasına üni yıllarında basmıştır. Girişken birisiydi. Makine ortamında ya kıza ulaşamayan inceller vardı ya rahat ulaşanlar. Ben oraya 5 vakit namazlı olarak girdim pek iyi çıkmadım. Keşke o mim lerdeki makine hayatını yaşasaydım
- 2 ay
Şehre yabanci diyorum. Puba da damsız girilmiyor
- 2 ay
Pub a damsız giriliyor gece Kulübü damlı girilen. Arkadaş farklı ülkeden gelmişti daha ne kadar yabancı olucak kfjdjdk
- 2 ay
Tek basima puba girsem ne olacak?
- 2 ay
Git bi normal takıl görevlilerle sohbet et insanlara bir şey ısmarla selam ver. Belli bir süre sonra arkadaşlık kurarsın belki. Kahvehane kafe dolu ortam var. Ben sadece iş odaklı düşündüğüm için kahvehanedeki dayılarla samimiyet kurup müşteri ediniyorum. İşte de teyzeler amcalarla samimiyet kuruyorum hep yeni müşteriler getiriyorlar. Bana gelin adayı getiren teyzeler bile oldu okul biteli 6 ay falan olmuşken
- 2 ay
Bırakın arkadaşlar bunları siz çok iyi fizik yapın işinizin en iyisi olun size biriler ama bunlar nasıl olanlar, insan biyolojisinin nasıl işlediğini iyi bilenler her önüne gelen güzel bayanlar bir şey yaşamaz. Çok seçicidir. Sadece öpüşmede bile 80 milyon bakteri transferi olur ben daha çok derine inip anlatırsam herkes kendinden iğrenir özetle şu bir gerçek kuran ı Kerim eğer bir şeyi yasaklamışsa tıp onu biyolojik olarak neden yasakladığını anlatıyor
- 2 ay
Abi doktor olup niye incel oldun anladım. Sana gelicek Hanım'a allah bin sabır versin fkdjkdkd
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🌿
Bunu sık duyuyorum ve bence mesele “serseri–kariyer sahibi” ayrımı değil, duygusal ihtiyaçlar ✨ Bazı kadınlar ilgi, tutku, görülme hissini daha çok o tip adamlarda yaşadığını sanıyor. Ama inan, uzun vadede çoğu, saygı duyduğu, güvende hissettiği, duygusal olarak olgun erkekle mutlu oluyor. Kendini geliştirmen zaten büyük artı, önemli olan bunu biri için değil önce kendin için yapman 💪✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2 aySana tavsiyem birazcık Kanal D, ATV, Show TV dizisi izle. Nedenini bizzat görerek anlarsın... 😂😭😭
01 Yorumla- 2 ay
Artık kocası tarafından öldürülen bayanlara acımamaya başladım, kızlar serseri tip erkeklere aşık oldukça daha ülkede çok kadın cinayeti olur
Çooooooook haklısın kardeşim... 👏👏👏😭
2 aysert bu beni iyi korur iç gidüsü falan saçma sapan şeyler işte
02 Yorumla- 2 ay
Başkasından korumaya gerek kalmadan kendi şiddet uyguluyor artık Dışarda birisini karısını dövse tepki göstermem herkes kendi tercihlerin sorumlusu
- 2 ay
Katılıyorum bu yüzden masum birisi hapise girmişti ben o günden sonra ne halleri varsa görsün kafasındayım
Gizli Üye(18-24)2 ayRuhumuzdan onları anlıyor
02 Yorumla- 2 ay
Devam edin böyle sonra belli bir yaştan sonra benim kocam niye böyle leş gibi dersiniz. Çoğu kadınlar evliliğine zırf çocuğu için dayanıyor
Cevap sahibi2 ayOlabilir
Gizli Üye(18-24)2 ayben nitelikli erkekleri tercih ediyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi2 ayüzülme sen de sevip sevileceksin bir gün 🙏🥹🌸
2 ayYaşla alakalı bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım