2 aypardon? sen okumamış işsiz bir k@rı olarak erkek düşkünlüğünden veyahut ben evde yatarım erkek bana baksın c@hilliğindeysen biz ne yapalım? okuyoruz adam gibi meslek sahibi oluyor maddi kazanç sağlayıp kendimiz gibi adamları bulup evleniyor ve hayatımızı yaşıyoruz. ayrıca atanmadan evlenmek ne alaka? atanmayan evlenemez diye bir hukuki kural mı var? sen sanırım evlilik düşkünü kadınlardansın? kocacımlardan. sen bu kafayla öyle kalmaya ne olur devam et
09 Yorumla
Soran2 aycanım karı ben hem üniversite okuyorum hemde kpssye hazırlaniyorum😂 varoşşşş ıyyy
- 2 ay
varoş? evleneceklerse niye okuyorlar diyip bu soruyu sorup , sahip olduğun üsluba bak. bende iki üniversite bitirdim? ne yani şimdi kime neyin havası bu? ilgi için yapmayacağınz şey yok valla helal olsun
Soran2 ayKanka sen soruyu anlamadın galiba hani okuyunca sonra kpssye hazirlanirsin ya atanmak için artık finish olsun bir yerlere gelmek için devlette. bende diyorum ki atanmadan neden evleniyorlar diyorum ne var bu soruda ben kimseyi aşağılamadim gayet normal bir soru sordum sen kendi üslubuna bak ne ilk önce m*anyak karı
- 2 ay
isteyen istediği zaman evlenir sanane? ben sorunu gayet anladım. milletin ilişki durumu sana kalmadı
Soran2 ayBen normal bir soru sordum ne ilgisinden bahsediyorsun 😂 iki üniversite bitirmişsin ama beyin çok farklı çalışıyor uzaktan eğitimle mi okul okudun
- 2 ay
ağzı bozuk bir v@roş. bu kafayla kpss de bi halt yapamazsın sen. ne okuyorsun spor veya su bölümü falan mı:D bas git işine kızım hadi ya
Soran2 ayTamam kanka sensin bye
- 2 ay
ağır ergen.
Soran2 ayBelli kimin varoş olduğu kanka hadi bas git
En İyi Cevaplar
eğitim aldıktan sonra atanmak tabi ki kolaylaşıyor, ama sadece atanmak için okumak anlamsız geliyor sana, o yüzden evlenmeden önce neden üniversite okuyorlar diye düşünüyorsun. ama mesleki gelişimin yanı sıra kişisel gelişimdeki katkıları da var üniversitenin.
00 Yorumla
İmkan olsa bende evlenirim inan ki bir yaştan sonra aşık olamıyorsun kimseyi beğenmiyorsun (güzel veya yakışıklı olmasan bile) , yalnızlığa aşırı alışıyorsun
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🌸
Bunu çok duyuyorum ve hep içimden “neden ikisi birden olmasın?” diye geçiriyorum. Üniversite okumak sadece atanmak ya da para kazanmak için değil; kendini tanımak, dünyanı büyütmek, fikrini güçlendirmek için de var. ✨ Evlenmek de kişisel bir tercih. Önemli olan, senin kendi hayatının direksiyonunda olman. Diploma cebinde, karar sende olsun. ✨💪 #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
kardeşim sen daha ayılamamışsın s. laklığın sadece filmlerde olmayan gerçek hayatta da var olan bişey olduğuna, ben de ilk fark ettiğimde bi afallamıştım ama gerçekmiş, bazı insanlar gerçekten s. lak olabiliyormuş.
06 Yorumla
Soran2 ayŞu üslubundan kimin canım olduğu belli oldu varoş karı
Soran2 aySen kimsin de senle kavga etmeye yer arayacağım ya kanka konuşmayı bilmiyorsan ne diye yorum yapıyorsun öyle bir yorum yazmışsın ki ne dediğin belli olmuyor Türkçe hocan kimdi senin. Kız profili koymuşsun ben ne bileyim erkek olduğunu kafa dumanli senin galiba bonzai falan içtin kanks algıda problem var psikiyatriye gitmeni öneririm
Soran2 ayOfff kes ya ne boş yaptın defolll algısız herif
2 ayGüvenceleri vardır ya da evlenecekleri kişinin ya da ailesinin durumu iyidir atanmamayı dert etmiyorlardır
01 Yorumla
Soran2 ayMantıklı
2 ayEvlilege karşı olan ben çok acaip duygular içerisindeyim , şimdi bu evlenenleri çok iyi anlıyorum. Evlenirken beyniyle karar vermiyorlar 🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
2 ayMesleğini eline almadan okumak bana da saçma giriyor sonuçta o da bir güvence. Ama belki bir yerlerde birikimleri ya da pasif gelirleri vardır.
01 Yorumla- 2 ay
@flawsome25 mesleği eline almadan başka srylerru elletinr akiyorlar 🤣❤️🔥❤️🔥💋💋🦋🌺🦋
Herkesin kendi hayatı neden bunu anlamamakta ısrarcısın
02 Yorumla
Soran2 ayBende istediğim soruyu sorarım sen bunu niye anlamamakta ısrarcısın kanks
Gizli Üye(36-45)2 aySana göre okuyanın aşka, sevgiye, birlikteliğe ihtiyacı kalmıyor herhalde.
Ne anlamsız bir soru.
16 Yorumla
Soran2 ayBen onu mu demek istedim millet atanmadan evlenecekse niye okuyor dedim ne var bunda mantıklı değil mi.
Cevap sahibi2 ayEvlenmek atanmaya engel mi?
Ben son sınıfta evlendim, işe de girdim, yüksek lisans da yaptım
Soran2 ayEvlendikten sonra atananlara bişey demiyorum tabi ama evlendikten sonra diplomayla beraber evlilik hayatı yaşayanlar var benim tuhafıma giden durum bu
Cevap sahibi2 ayOnda da tuhaf bir şey yok. Okuyan biri hiç atanalayabilir de... Ömür boyu atanmayı mı bekleyecek?
Cevap sahibi2 ayOkumakla evlenmek birbirinin alternatifi değil.
Soran2 ayYa tabiki ömür boyu neden beklesin herkesin kendi tercihi. Cabalayip Cabalayip sonra bir şeylerin olmaması büyük bir hüsran tabi
2 ayAy bir de işte atanamayınca yok eşimi ihmal ettim çocuğumu ihmal ettim yine de ders çalıştım atanamıyorum diye feryat etmiyorlar mı ona ayrı bir kopuyorum arkadaş biz mi dedik sana eline ekmeğini almadan evlen Bir de doğur diye 🤣🤣
04 Yorumla
Soran2 ayYa herkesin tercihi farklı tabiki saygı duyuyorum ama tuhafıma gidiyor ve sorguluyorum yoksa isteyen istediğini yapsın
- 2 ay
Evet herkesin tercihi farklı da o zaman da bunu kullanarak aditasyon yapmasınlar yani çocuğumu ihmal ettim eşimi ihmal ettim ders çalıştım diye bize ne
Soran2 ayBak mecbur olan illaki vardır bazı insanlar evlenmeye mecbur kalıyor birçok sebepten ama dediğin gibi boyle keyfi tercih edip böyle sızlanmalari evet tuhaf. Çevremde bakıyorum üniversite olsun yakın çevre olsun herkes evleniyor evleneceksen niye okuyorsun. Evlilik artık moda oldu diye düşünüyorum
Soran2 ayİş sahibi ol evlen tamam da okuyup iş bulmadan evlenmek. tuhaf.
Gizli Üye(30-35)2 aySitedeki en anlamsız sorulardan biri olabilir?
02 Yorumla
Soran2 ayNeden anlamsız ki neden böyle düşündün
Cevap sahibi2 ayİlgisiz konular.
Madem okudun niye evleniyorsun sorusu saçma.
Atanmayı neden bekleyeyim. Evlenenlere atanma yasak mı?
Çok anlamsız bir çıkarım. Evlenmemek için okuduysan evliliği bir geçim kapısı gibi görüyorsundur.
Okumak böyle bir şey değil.
2 ayKimisi beraber yaşamaya başlamak istiyor bir an önce evlenip düğünü durumun olunca da yapabilirsin bence sen orada beraber hayat kuruyorsun para olmadan karın doymaz ama seven seviyorsa atanmayı da beklemek saçma.
00 Yorumla
2 ayValla ikisini nasil başarıyorlar bilmiyorum ben daha isimi bulamadim
04 Yorumla
Soran2 ayİşte evlenince atanmiyorlar o diploma öylece kalıyor
Soran2 ayİkisini yurutseler de neyse diyecegim
Soran2 ayO normal
- 2 ay
Cunku koca parasina güveniyorlar rahata bağlıyorlar ama o da nereye kadar diyelim ki ayrıldın ne yapacaksin
2 ayNasıl bir mantık hayret
01 Yorumla
Soran2 ayTuhaf olan nedir
Niye evlenenler okumasın mi?
01 Yorumla
Soran2 aySoruyu oku soruyu anlamamış yorum yapıyor ya
2 ayÜniversite mi okuyorlar ki?
00 Yorumla
2 ayOkuyan evlenlemeli mi?
00 Yorumla
2 ayOnların çoğu kocayı okulda buluyor zaten 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayAtanmayacaklarını anlıyorlar ondan
02 Yorumla
Soran2 ayMantıklı
Cevap sahibi2 ayEvlendikleri nasıl
2 ayOkumak falan hikâye zengin koca bulun 😂😂
00 YorumlaSen rektör müsün abla sana ne 😂😂
02 Yorumla
Soran2 ayVaroşlarla muhatap olmuyorum
Bayaa saçmalamışın
01 Yorumla
Soran2 ayNeden ama saçma değil mi üniversite okuyorlar sonra atanmadan evleniyorlar madem atanmadan evleneceksin niye okuyorsun
2 ayKesinlikle
00 Yorumla
2 ayÜni hayatı yaşamak için yüksekse çalışmak için
00 Yorumla
2 ayHerkesin hayatı farklı yazılmış
00 Yorumla
2 ayEvlenince gecinmek icin
00 Yorumla
2 ayYaniolar
00 Yorumla
2 ayKısmet
00 Yorumla