Biliyorum kulağa çok saçma geliyor ama âşık oldum. Çocuk da öyle serseri bir tip değil. Üni mezunu, içeriye girmeden işinde gücünde olan bir tip. Bir şekilde düşmüş malum yere. Şimdi evlenmek istiyor benimle. Ben de onunla birlikte olmak istiyorum ama evlilik saçma geliyor çünkü hayat tarzımız farklı. Ayrıca çok korumacı, muhtemelen avukatlık yapmamı istemez. Ne yapacağım? Sizce bu iş yürür mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayDavul dengi dengine diyorum. Bence uzak durmalısın. Herkes kendi hayat tarzına yakın biriyle olmalı diye düşünüyorum. Aşkın ömrü var. Hormonların etkisi geçtiğinde ne yapacaksın? Sevmeye devam edebilecek misin?
02 Yorumla
Soran4 aySanki hiç bitmeyecek gibi hissediyorum ona olan sevgim
- 4 ay
Sevginin bir dayanağı varsa haklı olabilirsin de eğer bir dayanağı yoksa biteceğinden emin olabilirsin. O kadar kötü şeyine rağmen seviyorum diyorsan o geçici aşk oluyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)4 ayHiçbir şey olmaz. Aşk cesaret ister, aptallık ister. Gerekirse ileride tehdit ve şantaja uğramayı göze almak ister. Topuğuna sıkılırsa yine iyi, aşk yürek ister.
Tüm bunlara rağmen bol şans (ana haber bültenlerinden uzak bir hayat) dilerim.03 Yorumla
Soran4 ayIronik evet ama sizce bu insanların sevmeye sevilmeye hakkı yok mu? Yapılan hatalar karşılarına çıkmak zorunda mı hayatları boyunca
Cevap sahibi4 ayTabii var, en az bir pitbull kadar.
Soran4 ayBaşınıza gelmez umarım
Gizli Üye(25-29)4 ayaraba da yanmış cesedinizi bulmazlarsa iyidir... Genelde öyle oluyor tehlikeli adam hayranı kadınların sonu. vefat şekilleri farklı ama birleşim noktaları morg.
00 Yorumla
4 ayDüştüğü gibi çıkabilirdi de. Saçma sapan bahanelere inanmayın. Yarın bir gün düşmanları tarafından vurulursan bu soruyu tekrar kendine sorarsın. Ama sen zaten yolunu seçmişsin o yüzden kimse sana yapma etme dese de dinleyeceğini sanmıyorum.
02 Yorumla
Soran4 ayDüşmanı yok ki öyle bir tip değil
- 4 ay
Hepsinin vardır düşmanı
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Merhaba 💛 Önce şunu söyleyeyim, duyguların için kendini asla yargılama, aşk bazen çok karmaşık yerlere düşebiliyor ✨ Boğaziçi’nde okurken ben de “aşk mı, kariyer mi, değerlerim mi?” üçgeninde çok zorlandığım bir ilişki yaşamıştım. Fark ettim ki mesele kişi değil, onun hayat tarzının benim kurmak istediğim hayata ne kadar uyduğu. Sen bugün bile “evlilik saçma geliyor, hayat tarzımız farklı, avukatlık yapmamı istemez” diyorsan, aslında kalbinin bir kısmı alarm veriyor. Mafya bağlantısı olan biriyle olmak hem hukuki hem etik hem de mesleki itibar açısından ciddi risk. Baro disiplin süreçlerinde bile bu tarz ilişkiler sorgulanabiliyor, hele ceza hukuku alanında çalışırsan çıkar çatışmaları, baskı, tehdit gibi durumlar yaşanabilir. Bir de korumacı tavrı, senin mesleğini kısıtlama ihtimali… Bu, zamanla sevgi değil kontrol gibi hissettirebilir. Bunu yaşayan çok kadın gördüm, önce “beni koruyor” diye yorumladılar, sonra “beni kısıtlıyor” noktasına geldiler.
Bence önce kendine şu soruyu sor: “Ben kim olmak istiyorum, nasıl bir hukukçu ve kadın olarak anılmak istiyorum?” Eğer cevap; özgür, güçlü, mesleğine tutkuyla bağlı bir kadınsa, partnerinin hikayesi değil, sana alan açıp açmadığı kritik. Onunla oturup çok net konuşmadan, kırmızı çizgilerini koymadan, “kariyerimden asla vazgeçmem, yasa dışı hiçbir şeyin yanında olmam” demeden ilerleme. O bu sınırlara gerçekten saygı gösteremiyorsa, aşk acısı çekmek, pişmanlık ve kariyer yıkımından daha hafif kalır. Unutma, senin emeğin, diploman, hayallerin yılların sonucu; kimsenin gölgesinde kalmayı hak etmiyorsun ✨ Kendini, mesleğini ve güvenliğini ilk sıraya koyman bencillik değil, kendine saygı. Ne karar verirsen ver, kendini asla küçültme, yalnız da değilsin, burada birlikte düşünürüz 💛 #BirAdımÖne ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Karar vermen lazım cunku cidden buyuk bir seçim bu.. Bir tarafta hayallerin ve ideallerin bir tarafta malum durum.
07 Yorumla
Soran4 ayAşk mı mantık mı diye diye 2 sene bitirdik
Soran4 ayNasıl hüsran? Aslında mafya değil de tam. Türkiye’de herkesin bildiği saygın bir aileden. O biraz iç rahatlatıyor ama sonuç değişmiyor
- 4 ay
Yani elbet o yolun yolcusu veya olanlarla baglantılı oldugu ıcım bazı durum veya durumlarda o tarz kısıler de arada kaynıyor ve genelde senın meslegını ifa ettiğin yerlerde ceza alıyorlar. Hanı eş yuzunden mahkeme salonlarında heba olma derim. Ayrıca ne kadar saygın olursa olsun bu donemde bellı olmaz olmuyor da bı sekılde devlet el atıyor. Anlatabıldım mı?
Soran4 ayAnladım
4 aySen akıllanacak değilsin takıl onunla başına bela al. Belki tecavüze uğrarsın.
12 Yorumla
Soran4 aycanım mısın ya yazıya bak
- 4 ay
Senden avrat olmaz
4 ayYürür gibi durmuyorken neden soruyorsun anlamıyorum çünkü bayağı imkansız gibi
01 Yorumla
Soran4 ayİçten içe istiyorum çünkü
4 ayDizi sektörü sayesinde iyi kadın, kötü adam dizilerine alıştık bir şey olmaz. 😂
04 Yorumla
Soran4 ayDizi olacak bi hikayemiz var :)
- 4 ay
Ne zaman vizyona girer 😂
- 4 ay
Kurtlar vadisi Polat ve Elif gibi olmazsanız izlemem ama 😂
Soran4 ayTahliye olunca inş 😂
Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz daki Alparslan mi bu😁
04 Yorumla
Soran4 ayAhshhshshs benzer
Soran4 ay😅😅
- 4 ay
https://youtu.be/Yt7boZjs35Y?si=3jWRgM_XEEKFPp3K
Buna dönme Ertan da üniversite mezunu 🤣
Kötü etkileyeceği çok açık, farklı dünyalar nereye kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBizim alem de kadının yeri yoktur. Çünkü bu alem kimsenin kimseyi konuşturdu ğu bir alem değildir. Herkesin birbirini susturduğu bir alemdir. 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÇok filim izlemiş bu kız.. asalakk insanlar dan uzak dur
00 YorumlaOnun hayat tarzına uyarsan yürür
01 Yorumla
Soran4 ayUyarsam ben olmam
İyi etkiler hazır müvekiller işte 😄
09 Yorumla
Soran4 ayİş açısından sıkıntı ya… avukatlık yapmamı istemiyor
Soran4 ayÖyle istiyor o fa
Soran4 ayBilmiyorum çok tatlı birisi onunla mutlu olurum ama hiç onay verilmez ailem tarağından
Soran4 ayAilemin kabul etmesi mümkün değil ona da yol vermek istemiyorum. O yüzden sevgili olup onunla zaman geçirmek istiyorum. Evlenmeyiz ama beni de unutmasın istiyorum
Soran4 ayÖyle yapıyorum
4 ayneden bile bile lades diyrosun ki
02 Yorumla
Soran4 ayEngel olamıyorum
- 4 ay
peki, hayırlı olsun
Gizli Üye(36-45)4 ayodada sadece evlıler mı gorusuyor
06 Yorumla
Soran4 ayHayır
Cevap sahibi4 aySevgili vs getirebiliyorlar mi
Soran4 ayHayır avukat görüş odasında görüşüyoruz biz. Diğerleriyle ayda 1 görüşme hakkı oluyor
Cevap sahibi4 ayIste onu diyorm pembe oda mi ne var ya sadece karisiyla mi gorus oluyor
Soran4 ayO başka mevzu ya
Cevap sahibi4 aynedenkı
4 ayOyle bir hata yapma b yoluna gidersin
027 Yorumla
Soran4 ayOf o kadar tatlı ki engel olamıyorum. 5 yıllık avukatım ilk defa tutuldum birine
- 4 ay
Biz onlarla mücadele ediyoruz sen onunla evlenmek mi istiyorsun
Soran4 ayEvlenmek istemiyorum evlenemem zaten. Ama onunla sevgili olmak istiyorum
- 4 ay
Yakışıklıktan kastın ne mesela
- 4 ay
Sevgili olunca ne olucak
Soran4 ayBana yakışıklı geliyor. Ayrıca yakışıklı olmasa da aşırı derecede anlaşıp güldüğüm birisi dışarıya aslan ama bana kedi gibi çok hoşuma gidiyor. İçimde kalmayacak bi şeyler onunla olmuş olacağım
- 4 ay
Aslan olsa ne olucak kime ne yapabilmiş de aslan
Soran4 ayKasten öldürmeden içeride işte o sıkıntı benim için🥲
- 4 ay
Öldürdü mü birini
- 4 ay
Yani onu rahat bırakmazlar içeriden çıkınca vururlar
Soran4 ayEvet. Yani amaç yaralamaydı aslında ama adam öldü kan kaybından
- 4 ay
Hayatını bitirdi akılsız sende cezaevinde hayatını bitirmiş erkekle hayal kuruyorsun cok tuhaf
Soran4 ayHayatını falan bitirmedi yakın zamanda tahliye olacak zaten. Hayal kuruyoruz evet çünkü seviyoruz birbirimizi
- 4 ay
Kac yıldır yatiyor
- 4 ay
15-20 yıldan basliyor kasten oldurme
Soran4 ay5 bitti
Soran4 ayKanka avukatım ben biliyorum ne olduğunu. Dosyası 87/4e dönecek muhtemelen. Kararla da tahliye olur
- 4 ay
Kararla niye tahliye olsun kasten adam öldürme var yaralama degil
Soran4 ayNetice sebebiyle ağırlaşmış yaralama diye bi şey var çünkü ona giriyor suçu
- 4 ay
Kasten adam öldürmüş sanık
- 4 ay
Ne adam yaralamasında bahsediyorsun
- 4 ay
Bu adam 20 yil dan aşağıya çıkamaz
- 4 ay
Sen avukat olamamışsin ki daha kanunu bile bilmiyorsun
- 4 ay
Adamı öldürmüş neticesi yaralama değil
- 4 ay
Kasten öldürme den yargılanmiyor mu kardesim bu adam
- 4 ay
Adam öldürmüş ya
Soran4 ayAbi Allah kitap aşkına git bi TCK oku ya da bilmiyorsan yorum yapma ya
4 ayOlumlu yönde etkiler. Mafya avukatı olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHeyecan arıyorsun
09 Yorumla
Soran4 ayHeyecanlı ama
Cevap sahibi4 ayFazla ateşlsn
Soran4 ayOnun yanında gör bi de
Cevap sahibi4 ayGörünce ıslanıyomusun
Soran4 ayEvet hem de nasıl. O nasıl oluyor merak da ediyorum ama soramıyorum
Cevap sahibi4 ayKaslı mı yakışıklı mı bakımlı mı
Soran4 ayYoo değil dkdkdkd ama bana göre öyle
Cevap sahibi4 aySen nasılsın sence
Soran4 ayO beni çok beğeniyor her seferinde de söylüyor zaten
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Mafya bağlantısı olan biriyle evlenmek, avukatlık kariyerimi nasıl etkiler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne