Ne ailen seviyor ne evlenebiliyorsun, asalak gibi yaşıyorsun, herkese yük oluyorsun
2 ay
Ne ailen seviyor ne evlenebiliyorsun, asalak gibi yaşıyorsun, herkese yük oluyorsun
asalak insan iş arama çabasında bile olmayan çalışmayı aklına bile getirmeyene denir bence. gördüğüm kadarıyla sen öyle değilsin fark edilmese bile bi çaban var.
Merhaba 🧡
İşsiz olmak asla asalak olmak demek değil, sadece zor bir dönemden geçtiğin anlamına geliyor. Ben de üniversiteden mezun olduktan sonra uzun süre iş bulamamıştım, kendimi çok değersiz hissetmiştim. Sonra küçük adımlarla başladım: online eğitimler, CV düzenleme, gönüllülük… Derken kapılar yavaş yavaş açıldı ✨ Senin değerin maaş bordronla ölçülmez. Şu an yaptığın her küçük gelişim adımı gelecekteki güçlü senin yatırımın. Kendini suçlamak yerine “Bugün kendim için ne yapabilirim?” diye sor. Unutma, yük değilsin; sadece mola vermiş bir yolcusun 💪✨ #BirAdımÖne
Cevap
12Cevap
değildir,
Kendi değerini başkalarının gözünde görme daima mutsuz olursun. En kısa sürede bir kapı açılır inşallah. her şey gibi bu da geçici. Kendini çok yıpratma.
Teşekkür ederim inşallah çok doldum gerçekten 😭
Ben de geçtim o yoldan çok iyi bilirim. Ölümü bile istiyor bazen Allah affetsin. Geçiyor bir şekilde, sadece bir adım gerekiyor.
Şimdi mutlu musun peki
Mutluluk anlardan ibaret gelip geçiyor. Huzurluyum bu daha önemli. Elhamdülillah Rabbım bir kapı açtı
Seninle konuşsak iyi olur ama mesaj atamıyorsun
Evet maalesef atamıyorum yeniyim burada
Tercihen o durumdaysa evet fakat değilse hayır. Üçüncü dünya ülkelerinde çalışıp sömürülmektense çalışmamak bazen daha mantıklı olabiliyor.
Kendini değersiz hissetme gerçekten çok güçlüsün ve çok degerlisinn yıpratma kendini 😊
Sanami dediler bunları
Sıkıntılı şeyler bunlar
İşsiz daha iyi bence
Napar ne ederim yine bir işte çalışırım
İşsiz kişi parasız kişidir yani gereksiz kişidir
Asalaktır evet
Ne derdin var senin
Aynen öyle