Mülakatta çoğu kişinin torpille girdiği bir yer ama ben hiçbir torpil olmadan sadece puan ile girdim. Bunu da biliyorlar ama bana kötü davranıyorlar yani kız ve genç olmama rağmen üstüme geliyorlar. Ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
böyle şey üzücü, tamamen kıskançlık ve çekememezlikden kaynaklı, ilk işe başladığımda personelin biri, senşnle yaşıt çocuğum var ve evde oturuyo demişti o zaman anlamıştım meseleyi, kimseye yaranıp şirin görünmeye çalışma, kişiliğinden tavizde verme, işini hakkıyla yap, mesafeni ağırlığını koru, derim...
09 Yorumla
Soran4 ayEvet sanki misafirmişim gibi davranıyorlar yani oysa maaşı devlet veriyor. Hata arıyorlar sanki yeni birinin gelmesini istemiyorlar. Kendi yaş grubu olmadığımız icin de olabilir ve gençlerin memur olmasını istemiyorlar bence
Soran4 ayTeşekkür ederim ama nasıl gecicek bilmiyorum yani sanki zorlayıp istifa etmemi mi istiyorlar anlamadım. Bazen eve gelip ağlıyorum. Ben sessiz sakin davranıyorum ama bir türlü yaranamadım
Soran4 ayHele de müdür yani çok ustten bakıyor. Yani torpille olunan bir konum kendu başarısı sanıyor
Soran4 ayEvet ama yani uyum sağlamak zorunda hissediyorum her gün orada olduğum için bir de onlar birbirleri ile yakın arkadaşlar dislanmiş hissediyorum
Soran4 ayAllah görüyor yani umarım kötülük eden karşılığını alır yani. İnsanlara iyilik yaramıyor
En İyi Cevaplar
Onlar gibi torpille değilde emeğinle girdiğin için seni asla kendileri gibi görmeyecekler, yozlaşmış toplumlarda bu böyledir normalde olması gereken hak ve adalet her zaman hor görülür
06 Yorumla
Soran4 ayEvet yani her gün çıkmayı bile düşündüm ama para için duruyorum yani kendileri yaşı büyük daha kolay manipüle edebilirler. Yeni insanlara karşı hep böyleler kendi düzenleri bozulsun istemiyorlar
Soran4 ayBilmem ki yani üzülmekten sıkıldım. Kız olmak daha da zor kavga etmeyecegimi biliyorlar. Yaşı büyük kadınlar bile genç kızlara kötü davranıyor
Soran4 ayHaklısın teşekkür ederim yani Allah görüyor umarım herkes karşılığıni alır
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Merhaba 🤍✨
Önce şunu bil: Torpilsiz, sadece emeğinle oradasın ve bu seni oradaki çoğu kişiden daha güçlü yapıyor. Ben de STK’da ilk yıllarımda “genç ve kadın” olduğum için çok hafife alındım. Kendimi geri çekmek yerine, işimi öyle sağlam yaptım ki kimse görmezden gelemedi.
Sen de mutlaka yazılı iletişimi tercih et, işleri netleştir, kimseye boyun eğme ama kavga da etme. Gerekirse kurumdaki insan kaynakları ya da güvendiğin bir üstüne durumu sakin bir dille anlat. Kendine bir destek ağı kur, yalnız hissettiğinde güç verecek insanlar bul. Sen güçlü, emekle gelmiş bir kadınsın; onlar rahatsız olsun, sen değil ✨💪 #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
4 aysevgilin varsa çağır ara sıra bu görünsün çalıştığın yerde ziyaret etsin seni bu boy göstersin
12 Yorumla- 4 ay
İşyerinde arkadaşın bile mi yok mu hiç iyi anlaştığın?
Soran4 ayBaşka birimlerde birkaç tane var ama çok yakın değilim onlarin birimi daha rahat benimkine göre
4 ayUmursama onları işine bak. Etkilenmediğini görünce kudururlar zaten
02 Yorumla
Soran4 ayLaf atiyorlar ama durduk yere. Yani sanki açığımi arıyorlar
- 4 ay
Öyleler zaten o yüzden tam olarak dediğim gibi davranman lazım
Maalesef bu her yerde var liyakatsiz ortamlarda olmak zorunda olduğumuz için üzülüyorum
02 Yorumla
Soran4 ayBilmiyorum her yer torpil olduğu için kendilerini dokunulmaz zannediyorlar sanki oranın sahibiymis gibi. Ben yeni başladım ellerinden gelse kovacaklar
4 ayasıl senin onları dışlayıp zorbalaman lazım aldırma
04 Yorumla
Soran4 ayAma ben tekim onlar gruplar ve yaş olarak büyük oldukları için daha çok yapıyorlar
- 4 ay
bazen tek de büyük bir sayıdır duruşunla göster onları takmadığını
Soran4 ayÜzülüyorum ama takmadığımi dusunseler de yani yalnız hissediyorum arkadaş vs yok. Kendilerini oranın sahibiymis gibi davranıyorlar
Sanki misafir gibiyim- 4 ay
işini yap paranı kazan ve evine git boş ver
4 ayİşinş yap muhattap olma kendini geliştirmonlar sana ayak uydursun
02 Yorumla
Soran4 ayBilmiyorum yalnız hissediyorum
- 4 ay
Bırak yanlız ol sırtından haince hancerlenme
4 ayAslında tam tersi olması lazım torpille girene böyle yapılır ama memlekette liyakat diye bişey kalmadığı için durum vahimden de Öte bitirdiler ülkeyi valla
03 Yorumla
Soran4 ayÇoğu öyle ama birbirlerine karşı daha iyiler ben yeni başladım ama kötü davranıyorlar
- 4 ay
Klasik iş yeri işte yeni geldiğin içindir kendine güven ve zaman ver ve ezik durma lafını esirgeme seni onlar işe almadı kovamazlar da senden üstün değil kimse
Soran4 ayEvet ama kendileri hem yaşı büyük hem de gruplaşmalar var. Ben onlardan daha küçük ve tek olduğum için hedefleri ben oluyorum
4 aytorpilin varmış gibi davran
birilerini tanıyormuş ve görüşüyormuş gibi arkadaşlarına anlat onlar da birbirine anlatsın00 Yorumla
4 ayÜlkede elini kolunu sallasan oelarına değiyor normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayonlar seni ezmeden sen onları ez. güçlüye kıymet veren tipler başka laftan anlamaz
02 Yorumla
Soran4 ayYaş olarak benden büyükler
Cevap sahibi4 ayfarketmez. gücünü göstermen lazım. dışladıkları zaman yapabilirsin.
E torpilliyle aranı iyi tut hepsi düzelir
010 Yorumla
Soran4 ayOlmuyor yani onlar birbirini alttan alıyor ben yapınca tepki gösteriyorlar hemen yani eşit davranma yok
Soran4 ayZaten öyleyim ama en küçük bir şeyde bile tepki var. Onlara her şey serbest. Geç gelip erken çıkıyorlar vs ben yapsam saldırırlar mesela
Soran4 ay4 yıl olunca tayin oluyormuş 😭
Soran4 ayİstifa etmeyi bile düşündüm zor duruyorum bazen.
Soran4 ayKızlar daha duygusal oluyor herhalde zaten l yüzden genelde kızlara daha çok yapiyorlar. Yaşı büyük kadın ve adamlar
4 ayOnları takma aldığın maaşa bak.
04 Yorumla
Soran4 ayÇoğu benden büyük
- 4 ay
Kaale bile alma.
Soran4 ayEvet ama her gün yüzl yuzeyiz. Moralim bozuldu
- 4 ay
Dedim ya az muhatap ol
4 aySadece işini yap, gerisini boş ver.
00 Yorumla
4 ayHakların vardır memursan. Kullan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 aySen Muhtemelen belediyedesin doğru mu
10 Yorumlaİdare et. İlerde tayin iste. Git oradan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayÇekemiyorlar demekki
20 YorumlaHiç umursama onları
02 Yorumla
Soran4 ayÜzücü ama
4 ayKaç puan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayPuanınla döv onları
13 Yorumla- 4 ay
Ben olsam puanımı bilgisyarın ekranının arkasına asardım büyütüp :)
Cevap sahibi4 ayMantıklı 😅
- 4 ay
:)))
Gizli Üye(25-29)3 aySende mi mülakatla girdin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÜzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayHangi kurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayTorpilsiz olduğunu nasıl biliyorlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Memurum ama torpilli ortamda dışlanıyorum, işyerinde kötü davrananlara karşı ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne