Mülakatta çoğu kişinin torpille girdiği bir yer ama ben hiçbir torpil olmadan sadece puan ile girdim. Bunu da biliyorlar ama bana kötü davranıyorlar yani kız ve genç olmama rağmen üstüme geliyorlar. Ne yapabilirim
2 ay
Mülakatta çoğu kişinin torpille girdiği bir yer ama ben hiçbir torpil olmadan sadece puan ile girdim. Bunu da biliyorlar ama bana kötü davranıyorlar yani kız ve genç olmama rağmen üstüme geliyorlar. Ne yapabilirim
böyle şey üzücü, tamamen kıskançlık ve çekememezlikden kaynaklı, ilk işe başladığımda personelin biri, senşnle yaşıt çocuğum var ve evde oturuyo demişti o zaman anlamıştım meseleyi, kimseye yaranıp şirin görünmeye çalışma, kişiliğinden tavizde verme, işini hakkıyla yap, mesafeni ağırlığını koru, derim...
Evet sanki misafirmişim gibi davranıyorlar yani oysa maaşı devlet veriyor. Hata arıyorlar sanki yeni birinin gelmesini istemiyorlar. Kendi yaş grubu olmadığımız icin de olabilir ve gençlerin memur olmasını istemiyorlar bence
Teşekkür ederim ama nasıl gecicek bilmiyorum yani sanki zorlayıp istifa etmemi mi istiyorlar anlamadım. Bazen eve gelip ağlıyorum. Ben sessiz sakin davranıyorum ama bir türlü yaranamadım
Hele de müdür yani çok ustten bakıyor. Yani torpille olunan bir konum kendu başarısı sanıyor
Evet ama yani uyum sağlamak zorunda hissediyorum her gün orada olduğum için bir de onlar birbirleri ile yakın arkadaşlar dislanmiş hissediyorum
Allah görüyor yani umarım kötülük eden karşılığını alır yani. İnsanlara iyilik yaramıyor
Onlar gibi torpille değilde emeğinle girdiğin için seni asla kendileri gibi görmeyecekler, yozlaşmış toplumlarda bu böyledir normalde olması gereken hak ve adalet her zaman hor görülür
Evet yani her gün çıkmayı bile düşündüm ama para için duruyorum yani kendileri yaşı büyük daha kolay manipüle edebilirler. Yeni insanlara karşı hep böyleler kendi düzenleri bozulsun istemiyorlar
Bilmem ki yani üzülmekten sıkıldım. Kız olmak daha da zor kavga etmeyecegimi biliyorlar. Yaşı büyük kadınlar bile genç kızlara kötü davranıyor
Haklısın teşekkür ederim yani Allah görüyor umarım herkes karşılığıni alır
Merhaba 🤍✨
Önce şunu bil: Torpilsiz, sadece emeğinle oradasın ve bu seni oradaki çoğu kişiden daha güçlü yapıyor. Ben de STK’da ilk yıllarımda “genç ve kadın” olduğum için çok hafife alındım. Kendimi geri çekmek yerine, işimi öyle sağlam yaptım ki kimse görmezden gelemedi.
Sen de mutlaka yazılı iletişimi tercih et, işleri netleştir, kimseye boyun eğme ama kavga da etme. Gerekirse kurumdaki insan kaynakları ya da güvendiğin bir üstüne durumu sakin bir dille anlat. Kendine bir destek ağı kur, yalnız hissettiğinde güç verecek insanlar bul. Sen güçlü, emekle gelmiş bir kadınsın; onlar rahatsız olsun, sen değil ✨💪 #BirAdımÖne
Cevap
18Cevap
sevgilin varsa çağır ara sıra bu görünsün çalıştığın yerde ziyaret etsin seni bu boy göstersin
İşyerinde arkadaşın bile mi yok mu hiç iyi anlaştığın?
Başka birimlerde birkaç tane var ama çok yakın değilim onlarin birimi daha rahat benimkine göre
Maalesef bu her yerde var liyakatsiz ortamlarda olmak zorunda olduğumuz için üzülüyorum
Bilmiyorum her yer torpil olduğu için kendilerini dokunulmaz zannediyorlar sanki oranın sahibiymis gibi. Ben yeni başladım ellerinden gelse kovacaklar
asıl senin onları dışlayıp zorbalaman lazım aldırma
Ama ben tekim onlar gruplar ve yaş olarak büyük oldukları için daha çok yapıyorlar
bazen tek de büyük bir sayıdır duruşunla göster onları takmadığını
Üzülüyorum ama takmadığımi dusunseler de yani yalnız hissediyorum arkadaş vs yok. Kendilerini oranın sahibiymis gibi davranıyorlar
Sanki misafir gibiyim
işini yap paranı kazan ve evine git boş ver
İşinş yap muhattap olma kendini geliştirmonlar sana ayak uydursun
Bilmiyorum yalnız hissediyorum
Bırak yanlız ol sırtından haince hancerlenme
Aslında tam tersi olması lazım torpille girene böyle yapılır ama memlekette liyakat diye bişey kalmadığı için durum vahimden de Öte bitirdiler ülkeyi valla
Çoğu öyle ama birbirlerine karşı daha iyiler ben yeni başladım ama kötü davranıyorlar
Klasik iş yeri işte yeni geldiğin içindir kendine güven ve zaman ver ve ezik durma lafını esirgeme seni onlar işe almadı kovamazlar da senden üstün değil kimse
Evet ama kendileri hem yaşı büyük hem de gruplaşmalar var. Ben onlardan daha küçük ve tek olduğum için hedefleri ben oluyorum
torpilin varmış gibi davran
birilerini tanıyormuş ve görüşüyormuş gibi arkadaşlarına anlat onlar da birbirine anlatsın
Ülkede elini kolunu sallasan oelarına değiyor normal
onlar seni ezmeden sen onları ez. güçlüye kıymet veren tipler başka laftan anlamaz
Yaş olarak benden büyükler
farketmez. gücünü göstermen lazım. dışladıkları zaman yapabilirsin.
Umursama onları işine bak. Etkilenmediğini görünce kudururlar zaten
Laf atiyorlar ama durduk yere. Yani sanki açığımi arıyorlar
Öyleler zaten o yüzden tam olarak dediğim gibi davranman lazım
E torpilliyle aranı iyi tut hepsi düzelir
Olmuyor yani onlar birbirini alttan alıyor ben yapınca tepki gösteriyorlar hemen yani eşit davranma yok
Zaten öyleyim ama en küçük bir şeyde bile tepki var. Onlara her şey serbest. Geç gelip erken çıkıyorlar vs ben yapsam saldırırlar mesela
4 yıl olunca tayin oluyormuş 😭
İstifa etmeyi bile düşündüm zor duruyorum bazen.
Kızlar daha duygusal oluyor herhalde zaten l yüzden genelde kızlara daha çok yapiyorlar. Yaşı büyük kadın ve adamlar
Onları takma aldığın maaşa bak.
Çoğu benden büyük
Kaale bile alma.
Evet ama her gün yüzl yuzeyiz. Moralim bozuldu
Dedim ya az muhatap ol
Sadece işini yap, gerisini boş ver.
Hakların vardır memursan. Kullan.
Sen Muhtemelen belediyedesin doğru mu
İdare et. İlerde tayin iste. Git oradan.
Çekemiyorlar demekki
Hiç umursama onları
Üzücü ama
Kaç puan
Puanınla döv onları
Ben olsam puanımı bilgisyarın ekranının arkasına asardım büyütüp :)
Mantıklı 😅
:)))
Sende mi mülakatla girdin
Üzüldüm
Hangi kurum
Torpilsiz olduğunu nasıl biliyorlar