27 yaşında bütün gün bilgisayar başında oyun oynayan işsiz güçsüz ve ben asgari ücretle çalışmam deyip hiçbir çabası olmayan artı karşındaki kadına sen git çalış para biriktirelim diyen bir insan ve ayriyeten ilgisiz düşüncesiz günde bir tane mesaj bile atmayı çok gören biriyle gelecek düşünür müsünüz? Lafa gelince çok seviyorum ama davranışları tam aksi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayBirkaç gün önce 2 gün birisiyle konuştum tam da anlattığım gibi acaba aynı kişiden mi bahsediyoruz kdksjdks bana yürüyordu hoşlanıyorum falan diyordu yaşı da aynı. Asgari ücret muhabbetinden bahsediyordu o da.
01 Yorumla- 4 ay
Tipi nasıldı bahsettiğin kişinin?
En İyi Cevaplar
Evlenirsin, sonra bütün bir ömür kahrını çekersin. Sen anlamışsın adamın ne mal olduğunu, uzak dur. Anlamayıp böyleleriyle evlenip bir ömür mutsuz olan binlerce kadın var.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Merhaba 💛
Böyle bir ilişki, sana yük olup enerjini sömürecek gibi duruyor. Sevgi, sorumluluk ve emekle anlamlı olur; sadece “seni seviyorum” demek yetmez. Sen çalışan, emek veren, geleceğini düşünen bir kadınsın; yanında da en az senin kadar çabalayan biri olmalı ✨ Kıymetini bilmeyenle zaman kaybetme, potansiyelini parlatacağın bir hayatı hak ediyorsun ✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
Onunla ciddi olmayan bir ilişki de düşünülmemeli
00 YorumlaYani bu kişi ile neden sevgili oldun diye soruyorum sana ne özelliği var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBazı ge ri zekalılar düşünüyor işte hatta zahmet edip sonra bile açıyorlar ne yapacaksın zihin olmayınca böyle oluyor
00 Yorumla
4 ayNe okumuş bu arkadaş iş bulma durumu ne?
02 Yorumla
Soran4 ayHiç bir şey arkadaşıyla bir ara bir işe girmisler batmislar ondan sonra da bidaha işe güce bakmadı
- 4 ay
Babası zengin mi?
4 ayKaç ablacım. Yol ver. Yol ver yani.
00 Yorumla
4 ayhala bu ilişkide bulunman senin yanlışın
00 YorumlaAsla diünülmez
00 Yorumla
4 ayNe eş olur ne yoldaş
00 Yorumla
4 ayArdına bakmadan lavman gereken tiplerden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAsla düşünmem Allah korusun böyle tipten
11 Yorumla- 4 ay
Evet mskin
Gizli Üye(25-29)4 ayCevap sorunun içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEvlen evlenme ne yapalım
00 Yorumla
4 ayNerde tanıştınız csgo odasında mı
01 Yorumla
Soran4 ay:D öyle bir şey değil ve ilk başta böyle de değildi kendini gayet işinde gücünde ilgili anlayışlı biri gibi tanıtıp sonra da böyle bir insana dönüştü ve bunu yüzüne vurdugum da da köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyceksin taktiği diyip gülüyor ama kendinden tamamen uzaklaştırdığının farkında halaaa değil
4 ayOnu sen adam etmelisin yontmalısın
00 Yorumla
4 ayDusunulur
00 Yorumla
4 ayKadinin parasini yiyen erkek degildir
00 YorumlaOlmaz o iş
00 Yorumla
4 ayUzaklaş bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İşsiz, umursamaz ve ilgisiz bir erkekle ciddi ilişki ve gelecek düşünülür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne