Bir restoranttayım 4 aydır ve iyi çalışıyorum hani düzgün temiz ahlaklı biriyim işimde. Üniv mezunuyum da. İşten çıkmak istiyorum ama sarmıyor nedense birkaç haftadır işte bunu duyunca geliyor hata yapıyorsun kafanı değiştir burdakilerin içinden kurtar müdür ol demedim mi sana ben diyor aynı memleketliyiz onunla. Adam takmış abi bana illa beni müdür yapacak elinden gelse oranın restoran müdürü de yapar ben bile kendime bu kadar hani şey yapmıyorum sizce amacı ne ya işte şey diyor kolunda bir altın bilezik olsun ileride bana çok teşekkür edersin vb vb
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 4 ayMüdüre ihtiyacı vardır.
00 Yorumla Üstüne çok geliyorsa bir pokluk var
02 Yorumla
Soran4 ayNe anlamda var sence
Sana iyilik yapmaya çalışıyor dur
00 Yorumla
4 ayİşini sevmiş ahlakını sevmiş olabilir
00 Yorumla
4 aySana koşuyor
027 Yorumla
Soran4 ayNe anlamda
- 4 ay
Şimdi o yönetici senide yönetici yaparak sürekli seninle konuşmak için bahaneler üretecek sana en kısa zamanda övgüler üzecek sonrası malum
Soran4 ayBende öyle düşünmedim değil ama adam bana abin olarak söylüyorum vb şeyler diyo
- 4 ay
Zaten öyle yaklaşır nekadar çok samimiyet okadar ilerleme önce abi sonra ismimle hitap et denir sonra küçük jestler
- 4 ay
Çalıştığın yerde başka kız var mı
- 4 ay
Veya sen oradakilerden dahamı özverili çalışıyorsun
Soran4 ayEvet var bı müdür ama kız küçük 20 yaşında daha
Soran4 ayEvet iyi çalışıyorum yani yapıyorum işimi en azindan
- 4 ay
Teklifini kabul et baktın sana sırnaşıyor bunu farkeder farketmez tepkini koy çekinme çekinirsen taviz vermiş olursun
- 4 ay
3 harfli marketlerdeki çalışıyorsun
Soran4 ayRestorant. Bı de hep şey diyo kızım sen evde kalırsın 😂 madem bunu dusunuyosunnneden beni müdür yapmak istiyosun ki
- 4 ay
Dediğim gibi yap arana mesafe koy veya onun yanında sevgilin varsa ondan bahset veya nişanlı gibi davran senden uzaklaşsın
Soran4 aySence amacı benle bı ilişki kurmak mi dün dedim adam yokki ztn kimle evlenyim hepsi prenses olmuş dedim sakalsarak bu da yokmu kimse dedi bıyık altından bu tarz bişey ima etti
- 4 ay
Aynen dediğim gibi sana yürüyor şimdi sen neyapacak sın
- 4 ay
Ya müdür olup arana mesafe koyacaksın oda ileride sana sürekli problem olur veya patronla konuş
Soran4 aysanmıyorum ama yürüdüğünü ya nebilim benle ne işi olur ki adam 40 ben 28 im. Gerçi yaşımı dün sordu yine bu iki oldu. Bana da öyle geliyo aslında ama sonra yok be diyorum ne alakası var sen yanlış anliyosun illa birisi vardır onun hayatında da felan diyorum ama bu beni salmamasi beni düşündürüyor ben giderim başkasi gelir sonuçta
- 4 ay
Erkekler yaşına göre hareket etmez ruhuna göre haraket eder sen genç güzel bir kadınsın ve aynı ortamdasın kendiside sorumlu yönetici vasfında oldugu için kendisinde özgüvende vardır evliyse sürekli evliliğinden şikayet eder bekarsa yanlızlıgından dert yanar sürekli gezmek tozmak istedigini anlatır kendini senin gözünde hareketli göstermeye çalışır
Soran4 ayEvli mi değil mi bilmiyorum
- 4 ay
Evliyse de yüzük takmaz büyük ihtimal dediğim gibi arana mesafe koy sana birşeyler sorduğunda kısa cevaplar ver gülerek konuşma şakalarına gülme
Soran4 aygülüyorum valla ya ben herkesin sakalarkna gülerim bu adam benle bu kadar samimi değildi sonradan şey oldu nedense dalga geçerek ismimi değiştiriyor da adım Zeynep işte naber Hatice diyo 😂😂😂
- 4 ay
Sen yanlış yapmışsın senden cesaret almış belliki kişiliğin sevecan birisisin ama dediklerimi yapmassan yakında bir erkek arkadaşın olur gibi hatice😁😁😁😁😁😁😁
Soran4 ay😂😂😂😂 yok be 😂😂😂 niye öyle isim takiyo acaba bana. Ama napiyim ben evet samimi bir kziim cidden
- 4 ay
Şebeklik yapıyor sana gülüyorsun kahkaha atıyorsun açık açık takılıyor anlamakta zorlukmu çekiyorsun uzak dur fazla muhatap olma yokmu senin sevgikin
Soran4 ayYok ki sevgilim de ya nerdee hepsi plc ve belalti
- 4 ay
Maalesef öyle inşallah bulursun aklı selim birini
Soran4 aydüzgün erkek pek yok sanki ya hepsinin dert belli ya da bana denk gelmedi
- 4 ay
Vardır sana denk gelmemiş şuanki ilişkiler yat yere yat yat maalesef
Vaak bırak yaaa
00 Yorumlayapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayGözü dikmiş sana
01 Yorumla
Soran4 ayNe anlamda
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Bölge müdürü neden ille de beni vardiya müdürü yapmaya çalışıyor, amacı ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 💫
Belli ki senin çalışkanlığını, ahlakını ve potansiyelini görmüş ✨ Aynı memleketli olmanız da onda “bu kızı yukarı çekmeliyim” duygusu yaratıyor olabilir. Ben de STK’da çalışırken böyle bir abla figürüyle karşılaştım, önce çok bunalmıştım ama o adım CV’mi çok güçlendirdi. Yine de son karar senin kalbine iyi gelen olsun ✨ #BirAdımÖne