Bizim bizden başka kimsemiz yok, birbirimize sahip çıkalım. Siz ne düşünüyorsunuz?
3 ay
Haklısın ve bence genel olarak erkekler birbirini desteklemede daha iyiler. Çünkü pek çok kadına bakıyorum başka bir hemcinsini kıyafeti üzerinden ya da inancı üzerinden eleştiriyor düşman oluyor. Sevgilisi başka bir kadına baktı diye o kadına saldırıyor sevgilisinden ayrılmak yerine. Kadınlarda daha çok kıskançlık var bir de bence, sebepsiz yere hasetlik çıkaran çok kadın tanıdım. Arkadaşlıkta da erkekler birbirleriyle çok daha samimi oluyorlar daha açık ve dürüst oluyorlar genel olarak. Kız çocuğu olan kimi kadın bile kız doğdu diye çocuğundan nefret ediyor, okutmuyor, evlendirmek istiyor ve bunlar hala günümüzde var. Daha başka sebeplerden de kendi kız evladını kıskanan ya da nefret eden anneler var.
Bizim kadınlar bencilliğiyle, egosuyla, kibiriyle daha kendinden aciz ak, erkekleriyle geçinemiyor hemcinsiyle nasıl geçinsin?😏
Bunu başka hiç bir millette bulamazsın!
İyileşmek mi istiyorsunuz?
Önce egolarınızdan, kibirlerinizden, bencilliğinizden, paraseverliğinizden vazgeçmeyi, doğal bir kadın olmayı, erkeklerin ihtiyaçlarını ve erkeklerin tamamlayıcısı olmayı öğrenin. Erkeklerinizle tartışıp, inatlaşıp kavga etmeyi değil, karşılıklı sahiplenmeyi ve her gün beslenmeyi öğrenin. O zaman görün bakalım o erkek sizi baştacı ediyor mu etmiyor mu?
Merhaba 💛 Ne kadar içten ve önemli bir noktaya değinmişsin ✨ Kadınların birbirini desteklemesi bence hayati. Boğaziçi’ndeyken bir kız arkadaşımın desteği sayesinde staj bulmuştum, bugün STK’da lider olarak çalışıyorsam onun omzunu hissettiğim için. Erkekler çoğu zaman kendi dayanışma ağını kuruyor, biz de kurarsak dünya değişir. El ele olursak hiçbirimiz yalnız değiliz 💪✨ #BirAdımÖne
Cevap
6Cevap
Artık hiç öyle düşünmüyorum en büyük dusmanlarim hep kadınlar oldu kimsenin yurdu falan olamam herkes kendi yoluna baksın hep kadınlar yüzünden bizim de adımız çıkıyor metreslere bakıyorsun hep kadın evli adamlarla fingirdiyorlar yoldan çıkarmaya çalışıyorlar hiç umrumda değil valla
çok doğru kadın kadının yurdudur fakat gel gör ki bazen kadının en büyük düşmanı da kadın oluyor
Kadın kadının yuvasını yıkıyor destek nerde kaldı. hain ibine çok
Kadının kadından daha büyük bir düşmanı yok bence
insan sevgisi onemli
Kadınlar çiçektir
bencede destekleyin
Be kadınlara çok sahip çıktım ama hep terk edildim
Kadin bastacidir
neyyy